Seznamka be2 jsou podvodníci

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
30.5.19 09:25

Žádná velká částka Vám nepřijde, musí nejdřív proběhnout soud!
Budou vyhrožovat, to ano. Předžalobní upomínkou, může se stát. Jenže nestane. Pak budou vyhrožovat exekucí z Vašeho platu. To už je lumpárna. Nic Vám strhnou nemůžou, bez soudu. Jde jen o to se nepodělat.
Z vlastní zkušenosti vím, že si dokáží i falešně sestavit různé důkazní dokumenty. Podvodníci, nic jiného.

• Citovat
  • Upravit
11
3.6.19 20:37

Be2

No, koukám, že jak jsem starý, tak jsem hloupý. Naletěl jsem stejně jako spousta lidí tady. Částku 2247 Kč,– mi strhli z účtu 31.5.2019. Takže podle toho, co jsem tady četl hodlám poslat výpověď podle návodů tady. Je tady někdo, kdo teď v poslední době zdárně něco vyřešil?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7692
4.6.19 09:17
@werevolf80 píše: No, koukám, že jak jsem starý, tak jsem hloupý. Naletěl jsem stejně jako spousta lidí tady. Částku 2247 Kč,– mi strhli z účtu 31.5.2019. Takže podle toho, co jsem tady četl hodlám poslat výpověď podle návodů tady. Je tady někdo, kdo teď v poslední době zdárně něco vyřešil?

Já byl blbej úplně stejně. Ale poučilo mě to. Číst, číst, číst… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
6.6.19 15:29

be2 vyřešeno

Takže jak jsem slíbil, poslal jsem be2 docela ostrý email společně se žádostí o ukončení premium členství. Peníze zpátky samozřejmě nedostanu, ale během 2 dnů mi odepsali, že žádost přijali, akceptovali a že už nebudou vyžadovat žádné platby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
266
6.6.19 21:30

Boze boze boze… nejdrive platim a pak si teprve zjistuju komu a za co platim a co je to za firmu? Na netu jakekoliv clenstvi automaticky predpokladam, ze se bude mesicne prodluzovat az do zruseni, funguje to takhle temer u vseho, napr netflix, amazon prime a dalsi a dalsi.
To ze podvodnikum zaplatite je pouze motivuje k oskubani dalsich lidi… clovek si rika, co je to za lidi, co toho Zemana muzou volit.. a pak to tady vidi v plne parade.
Jasne chybicka se vloudi, nikdo neni dokonalej, ale kdyz uz neco poseru (zaplatim a az pak zjistim komu) tak v tom nebude dal pokracovat a platit dalsi vypalne… nejste az takovy idioti, ze jste naleteli, podminky necte temer nikdo a na tom parazituji, ale jste idioti, ze nemate ani elementarni povedomi o tom co je a co neni realne, co se tyka vasich prav a povinnosti. (ale ja nechci aby mi chodily dopisy… no comment)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.6.19 13:28

Tak hlavně že se tu našel konečně někdo, kdo má to elementární povědomí a ví, co je a není reálné.. Bravo… Tak až zase někdo nalítne a bude pátrat po diskuzích co a jak, snad si to tu přečte od všech těch debilů a idiotů, ovšem na samém konci najde spásu moudrého komentáře.. Jistě se uleví a Be2 už nikdo nikdy nezaplatí.. Amen

• Citovat
  • Upravit
6
1.9.19 23:16

problém BE2

Zdravím lidičky,
ani po přečtení celé této části jsem konkrétní závěr nevyčetl, zřídil jsem si profil, termínově jsem jej zrušil více než 4 dny před koncem(vytisklá podepsaná, oskenovaná emailem odeslaná výpověd) a odpověd byla že jsem výpověd nedoručil včas, že profil poběží ještě cca 3 měsíce a že platba je v procesu.na to jsem reagoval že výpověd byla odeslaná včas. dnes email že dlužim cca 2500 a do týdne zaplatit.
máte někdo skutečnou radu jak pokračovat-co kam napsat? předem moc děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
2.9.19 22:17

Dobrý večer prajem. Čítam tu príspevky a mám neskutočnu zlosť z toho že týmto šmejdom sa stále darí okrádať ďaľších a ďaľších ľudi. Naletela som kedysi i ja, ale prišla som iba o 10€,lebo hneď po zaplateni VIP členstva mi bolo jasné, že všetko sú falošné profily a vygenerované správy a že tu sa ešte nikto nikdy nezoznámil. Samozrejme ako každy z nás tu som sa až potom niekde dočítala o automatickom sťahovaní poplatku. Skoro ma trafil šlak. Hneď som to riešila, emailom..a nastala nekonečna komunikacia s automatom. Potom som sa síce s hanbou zverila svojmu synovi, ten im okamžite napísal, neviem čo ale ešte v ten deň mi členstvo zrušili. Vraj ako,,prejav dobrej vôle"..Naozaj neviem čo im napísal, ale asi nebude z ích strany všetko v poriadku keď sa zľakli jedného čo dvoch emailov.Je to už 1,5 roka a mám od nich chvála bohu pokoj, len mi je ľúto vás čo ste prišli o kopu prachov. Nenechajte sa ďalej okrádať.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.9.19 22:35

Dobrý den asi si budete myslet že jsem opožděný ale potřeboval bych radu loni v listopadu jsem si založil účet na BE2 a zaplatil si VIP 150 Kč. Až dnes jsem si na svém internetovém bankovnictví všiml že mi strhli 2247 Kč a že to není poprvé. Problém je že si nepamatuju že jsem si vůbec účet vytvářel a tudíž nevím na který e-mail jsem si ho založil. Prolezl jsem všechny své e-maily a nic jsem nenašel. Zkoušel jsem se na seznamku přihlásit zkoušel jsem všemožná hesla která používám a bezvísledně.
Děkuji za rady.

• Citovat
  • Upravit
13
15.9.19 22:48

Dobrý večer.
V prvom rade urobte opatrenia v banke aby Vám nestrhli ďalšie peniaze!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
15.9.19 22:53

Taky si myslím že to bude nejlepší. A až mi za tři měsíce příjde upomínka že jim to nešlo ztrhnout tak aspon budu vědět jaký email jsem tam zadal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
15.9.19 23:00

Presne tak som to myslela.Rada by som pomôcť viac, len neviem ako.Mne sa výnimočne podarilo zrušiť členstvo aj bez vypovede, preto som si istá že nemaju právo nič vymáhať inak by sa nezlakli jedného výhražného emailu a členstvo mi ihneď zrušili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
15.9.19 23:05

Díky za odpověd´

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1194
15.9.19 23:13

Tak vzdyt o te seznamce se mluvi dlouhe roky uz. :nevim: Vsude milion clanku, co pouzit google, predtim nez se nekde registruju. :nevim:
A nikdy nedavejte cislo karty na nejaky cizi stranky spolecnosti, kvuli tomu je treba paypal. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
15.9.19 23:23

Píše sa dlho o tejto podvodnej zoznamke dlho, no stále sa im darí. Ja som pred časom tiež naletela, no našťastie som prišla iba o necelých 10 €,no je mi zle z tohto keď čítam o kolké peniaze tu stále prichádzaajú ďalši a ďaľší ľudia.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí