Seznamka be2 jsou podvodníci

Napsat příspěvek
Velikost písma:
34
17.2.20 02:41
@1983toman píše:
No já z Be2mám zkušenost velice špatnou, po tom co jsem se zaregistroval a zaplatil, tak jsem až pak přečetl recenze a začal jsem pátrat. Najednou zděšení co vše po mě budou chtít, jak je těžké se odhlásita zrušit členství a předplatné. Tak jsem nelenil a ještě ten den jsem napsal toto:

**Dobrý den,

omlouvám se, pokud to přijde ještě jednou, ale:

závazně ukončuji předplatné VIP členství, které jsem dnes zaplatil na 6 měsíců, jako i automatické předplatné!!!

Jméno: Tomáš
Země: Česká republika
e-mail: 1983toman@seznam.cz
uživatelské jméno: 1983toman

Prosím o potvrzení zrušení předplatného a smlouvy, VIP členství!!!

Tímto odstupuji/odstupujeme () od mnou/námi () uzavřené smlouvy o nákupu následujícího zboží ()/ poskytnutí následující služby ()
Objednáno dne ()/Obdrženo dne (): __11/12/2019________________________
Jméno spotřebitele/spotřebitelů: ________Tomáš __________________
Adresa spotřebitele/spotřebitelů: _____________J. Šímy _____________
Podpis spotřebitele/spotřebitelů (pouze při sdělení formou dopisu): __________________________
Datum: ____________11.12.2019______________ ___________________________________________________________________________________
(*) nehodící se škrtněte
Volitelná informace:
Vaše e-mailová adresa použitá k registraci: ______1983toman@seznam.cz

Pokud podle Vašich zásad neukončíte moji registraci, Vip členství a automatické předplatné či platbu, budu nucen jít právní cestou, jelikož tím porušíte své zásady, kde uvádíte mj. odstoupení bez důvodu do 14 dnů od,,sepsání,, smlouvy.

Níže citace z Vašich obchodních podmínek:

11. Právo na odstoupení od smlouvy

(1) za nákup zpoplatněných služeb prostřednictvím webové stránky be2

Informace o výkonu práva na odstoupení od smlouvy

Právo na odstoupení od smlouvy

Máte právo během čtrnácti dnů bez udání důvodů od této smlouvy odstoupit.

Lhůta pro odstoupení činí čtrnáct dnů ode dne uzavření smlouvy.

Pro výkon vašeho práva na odstoupení nás be2 S. à. r.l., zákaznický servis/odstoupení od smlouvy, 13 rue du Commerce, L-1351 Luxemburg, Luxemburg (fax: +420 227203713, e-mail: zakaznickyservis@be2.cz) musíte pomocí jednoznačného prohlášení (např. dopis zaslaný poštou, fax nebo e-mail) informovat o svém rozhodnutí od této smlouvy odstoupit. Můžete k tomu použít přiložený vzorový formulář (https://www.be2.cz/…i-od-smlouvy) pro odstoupení od smlouvy, který však není předepsán.

Pro zachování lhůty pro odstoupení od smlouvy postačuje, když sdělení o výkonu práva na odstoupení odešlete před uplynutím lhůty pro odstoupení.

Důsledky odstoupení od smlouvy

Jestliže od této smlouvy odstoupíte, vrátíme vám všechny platby, které jsme od vás obdrželi, včetně nákladů na dodání (s výjimkou dodatečných nákladů, které vyplynou z toho, že jste zvolili jiný druh dodání než námi nabízenou, nejvýhodnější standardní dodávku), neprodleně a nejpozději do čtrnácti dnů ode dne, kdy nám bude doručeno sdělení o vašem odstoupení od této smlouvy. Pro tuto zpětnou platbu použijeme stejný platební prostředek, který jste použili při původní transakci, pokud s vámi nebylo výslovně dohodnuto jinak; v žádném případě vám nebudou z důvodu této zpětné platby účtovány náhrady.

Pokud jste požadovali, aby bylo poskytování služeb zahájeno během lhůty pro odstoupení od smlouvy, uhradíte nám přiměřenou částku, která odpovídá podílu již poskytnutých služeb do okamžiku, ke kterému nás budete o výkonu práva na odstoupení od této smlouvy informovat, ve srovnání s celkovým objemem služeb předpokládaných ve smlouvě.

(2) pro využití svého práva odstoupit od smlouvy za nákupy přes aplikaci be2 iOS App je zákazník povinen přímo kontaktovat Apple iTunes App Store

(3) pro využití svého práva odstoupení od nákupu přes aplikaci be2 Android App je podřízené zvoleným způsobem platby:

• právo na odstoupení od smlouvy musí být pro platby přímo přes be2 platební systém převedeno jako v bodě 11. (1) výše
  • v rozsahu, v němž byli zákazníkovi nabídnuty a zvoleny platby prostřednictvím Google účtu, pro využití svého práva odstoupit od smlouvy je zákazník povinen přímo kontaktovat Google Play Store

Děkuji**

A najednou přišlo tohle:

Potvrzení refundace

Vážený Tomáš,

Vrátili jsme 3294 CZK na Váš účet. Částka byla převedena dne 12.12.2019.

Převod může trvat určitou dobu, která závisí na Vaší bance nebo poskytovateli kreditní karty. V některých případech je třeba vyčkat déle, dokud se transakce neobjeví na Vašem výpisu. Výše zmíněna částka Vám již byla převedena, proto je velmi důležité, abyste současně nepožádal/a Vaši banku o zpětné zúčtování (chargeback). Toto by mohlo vést ke zbytečným nákladům.

Ovšem to mi nestačilo a šel jsem dál do důsledků a důkladně:

Vážení,

dovolte mi ještě jednou reagovat na Vaše zaslané potvrzení!

Jestli nebudete schopni potvrdit mé zrušení předplatného, případně zrušení účtu a jestli v nebližší době nebudou navráceny finance Vámi níže potvrzené, budu se obracet na právníka, jelikož z Vaší strany jde o myslím o porušování Vašich podmínek, které jsem Vám zaslal v předchozích e-mailech o zastavení všech aktivit u Vaší společnosti Be2.

Chápu, že nemáte na starosti jen mě, ale žádal jsem Vás i o potvrzení všech věcí a ne jen o navrácení peněz.

Tímto Vás tedy vyzývám k nápravě a věřím, že finance, zrušení předplatného, VIP účtu proběhne ve velice brzké době a vše tím ukončíme. Požádal jsem vlastní banku o informace transakcí na můj účet, tak pevně věřím, že se vše rychle vyjasní a nebudeme muset dále tuto situaci řešit.

A oni mi napsali:

Dobrý den,

děkujeme za Vaši zprávu.

Vaše Prémiové členství již nebude obnovené a nebudou požadované žádné další platby.

Pokud máte jakékoliv dotazy, neváhejte nás kontaktovat.

Děkujeme Vám za využití našich služeb.

S přátelským pozdravem
be2 zákaznický servis ____________________
e-mail: zakaznickyservis@be2.cz
 http://www.be2.cz

be2 S. à. r.l. 13 rue du Commerce, L-1351 Luxembourg
Commercial Register, B 123206
Managing Director: Laetitia Pateau

Takže počkám ještě tento týden na převod peněz, pokud se tak nestane, upozorním je, že nic nedorazilo a dávám to právníkovi. Dále pokud se strhnou opět peníze, použiji tyto jejich odpovědi a předám to dál. Uvidíme co bude. Ale zatím až na ten převod to jde.

Prosím vás můžete prosím poradit, už jsem opravdu zoufalá, také jsem naletela a chci peníze zpět děkuji za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
17.2.20 02:48
@1983toman píše:
No já z Be2mám zkušenost velice špatnou, po tom co jsem se zaregistroval a zaplatil, tak jsem až pak přečetl recenze a začal jsem pátrat. Najednou zděšení co vše po mě budou chtít, jak je těžké se odhlásita zrušit členství a předplatné. Tak jsem nelenil a ještě ten den jsem napsal toto:

**Dobrý den,

omlouvám se, pokud to přijde ještě jednou, ale:

závazně ukončuji předplatné VIP členství, které jsem dnes zaplatil na 6 měsíců, jako i automatické předplatné!!!

Jméno: Tomáš
Země: Česká republika
e-mail: 1983toman@seznam.cz
uživatelské jméno: 1983toman

Prosím o potvrzení zrušení předplatného a smlouvy, VIP členství!!!

Tímto odstupuji/odstupujeme () od mnou/námi () uzavřené smlouvy o nákupu následujícího zboží ()/ poskytnutí následující služby ()
Objednáno dne ()/Obdrženo dne (): __11/12/2019________________________
Jméno spotřebitele/spotřebitelů: ________Tomáš __________________
Adresa spotřebitele/spotřebitelů: _____________J. Šímy _____________
Podpis spotřebitele/spotřebitelů (pouze při sdělení formou dopisu): __________________________
Datum: ____________11.12.2019______________ ___________________________________________________________________________________
(*) nehodící se škrtněte
Volitelná informace:
Vaše e-mailová adresa použitá k registraci: ______1983toman@seznam.cz

Pokud podle Vašich zásad neukončíte moji registraci, Vip členství a automatické předplatné či platbu, budu nucen jít právní cestou, jelikož tím porušíte své zásady, kde uvádíte mj. odstoupení bez důvodu do 14 dnů od,,sepsání,, smlouvy.

Níže citace z Vašich obchodních podmínek:

11. Právo na odstoupení od smlouvy

(1) za nákup zpoplatněných služeb prostřednictvím webové stránky be2

Informace o výkonu práva na odstoupení od smlouvy

Právo na odstoupení od smlouvy

Máte právo během čtrnácti dnů bez udání důvodů od této smlouvy odstoupit.

Lhůta pro odstoupení činí čtrnáct dnů ode dne uzavření smlouvy.

Pro výkon vašeho práva na odstoupení nás be2 S. à. r.l., zákaznický servis/odstoupení od smlouvy, 13 rue du Commerce, L-1351 Luxemburg, Luxemburg (fax: +420 227203713, e-mail: zakaznickyservis@be2.cz) musíte pomocí jednoznačného prohlášení (např. dopis zaslaný poštou, fax nebo e-mail) informovat o svém rozhodnutí od této smlouvy odstoupit. Můžete k tomu použít přiložený vzorový formulář (https://www.be2.cz/…i-od-smlouvy) pro odstoupení od smlouvy, který však není předepsán.

Pro zachování lhůty pro odstoupení od smlouvy postačuje, když sdělení o výkonu práva na odstoupení odešlete před uplynutím lhůty pro odstoupení.

Důsledky odstoupení od smlouvy

Jestliže od této smlouvy odstoupíte, vrátíme vám všechny platby, které jsme od vás obdrželi, včetně nákladů na dodání (s výjimkou dodatečných nákladů, které vyplynou z toho, že jste zvolili jiný druh dodání než námi nabízenou, nejvýhodnější standardní dodávku), neprodleně a nejpozději do čtrnácti dnů ode dne, kdy nám bude doručeno sdělení o vašem odstoupení od této smlouvy. Pro tuto zpětnou platbu použijeme stejný platební prostředek, který jste použili při původní transakci, pokud s vámi nebylo výslovně dohodnuto jinak; v žádném případě vám nebudou z důvodu této zpětné platby účtovány náhrady.

Pokud jste požadovali, aby bylo poskytování služeb zahájeno během lhůty pro odstoupení od smlouvy, uhradíte nám přiměřenou částku, která odpovídá podílu již poskytnutých služeb do okamžiku, ke kterému nás budete o výkonu práva na odstoupení od této smlouvy informovat, ve srovnání s celkovým objemem služeb předpokládaných ve smlouvě.

(2) pro využití svého práva odstoupit od smlouvy za nákupy přes aplikaci be2 iOS App je zákazník povinen přímo kontaktovat Apple iTunes App Store

(3) pro využití svého práva odstoupení od nákupu přes aplikaci be2 Android App je podřízené zvoleným způsobem platby:

• právo na odstoupení od smlouvy musí být pro platby přímo přes be2 platební systém převedeno jako v bodě 11. (1) výše
  • v rozsahu, v němž byli zákazníkovi nabídnuty a zvoleny platby prostřednictvím Google účtu, pro využití svého práva odstoupit od smlouvy je zákazník povinen přímo kontaktovat Google Play Store

Děkuji**

A najednou přišlo tohle:

Potvrzení refundace

Vážený Tomáš,

Vrátili jsme 3294 CZK na Váš účet. Částka byla převedena dne 12.12.2019.

Převod může trvat určitou dobu, která závisí na Vaší bance nebo poskytovateli kreditní karty. V některých případech je třeba vyčkat déle, dokud se transakce neobjeví na Vašem výpisu. Výše zmíněna částka Vám již byla převedena, proto je velmi důležité, abyste současně nepožádal/a Vaši banku o zpětné zúčtování (chargeback). Toto by mohlo vést ke zbytečným nákladům.

Ovšem to mi nestačilo a šel jsem dál do důsledků a důkladně:

Vážení,

dovolte mi ještě jednou reagovat na Vaše zaslané potvrzení!

Jestli nebudete schopni potvrdit mé zrušení předplatného, případně zrušení účtu a jestli v nebližší době nebudou navráceny finance Vámi níže potvrzené, budu se obracet na právníka, jelikož z Vaší strany jde o myslím o porušování Vašich podmínek, které jsem Vám zaslal v předchozích e-mailech o zastavení všech aktivit u Vaší společnosti Be2.

Chápu, že nemáte na starosti jen mě, ale žádal jsem Vás i o potvrzení všech věcí a ne jen o navrácení peněz.

Tímto Vás tedy vyzývám k nápravě a věřím, že finance, zrušení předplatného, VIP účtu proběhne ve velice brzké době a vše tím ukončíme. Požádal jsem vlastní banku o informace transakcí na můj účet, tak pevně věřím, že se vše rychle vyjasní a nebudeme muset dále tuto situaci řešit.

A oni mi napsali:

Dobrý den,

děkujeme za Vaši zprávu.

Vaše Prémiové členství již nebude obnovené a nebudou požadované žádné další platby.

Pokud máte jakékoliv dotazy, neváhejte nás kontaktovat.

Děkujeme Vám za využití našich služeb.

S přátelským pozdravem
be2 zákaznický servis ____________________
e-mail: zakaznickyservis@be2.cz
 http://www.be2.cz

Commercial Register, B 123206

Takže počkám ještě tento týden na převod peněz, pokud se tak nestane, upozorním je, že nic nedorazilo a dávám to právníkovi. Dále pokud se strhnou opět peníze, použiji tyto jejich odpovědi a předám to dál. Uvidíme co bude. Ale zatím až na ten převod to jde.

A dostal jste zpět peníze nebo ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
17.2.20 19:42
@Anonymní píše:
Dobrý den, se seznamkou jsem nyní měla zkušenost k nezaplacení. Prosím, pokud máte zájem se s někým seznámit, tak přes tuto seznamku určitě ne.
Seznamka nabízí služby, ochranu dat, tváří se jak nejlepší seznamka na internetu. Po registraci o všem začne,, ZLÝ SEN ". Místo radosti ze seznámení řešíte starosti, blokaci karty, vystavení nové karty skrz banku a kolotoč jednání se společností, která nemá žadné zastoupení v rámci ČR. Vy se zaregistrujete a seznamka Vám hned nabídne možnosti k seznámení, o všem bez fotografie.. chcete vidět víc pak zkuste měsiční členství za 39,– kč, vy souhlasíte, protože ta částka není nijak závratná a po 2 dnech Vám přijde sms, že došlo ke stržení částky z Vašeho účtu 3. 336,–, 4. 788,–, 3 294,–, částky se liší. Při přepočtu kolika lidem to denně udělají, se společnost má jak v bavlnce. Lidé kteří většinou zůstanou na seznamce, tak už jen z principu, že je to stálo tolik peněz a doufají, že aspoň někoho poznají. Smutné… Nerozumím, že společnosti vše prochází.

Co dělat.

1. okamžitá blokace karty v bance - vypnutí internetového bankovnictví 2) dle podmínek máte 14 dnů na odstoupení od smlouvy, což vyplníte a pošlete na email zakaznickyservis@be.cz pozor budou s Vámi komunikovta stylem,, Odstoupení od smlouvy již žel není možné, jelikož jste již hrazených služeb využil/a. Jako vstříčný krok z naší strany byla již vypovězena automatická prolongace Vašeho Prémiového členství. Vaše Prémiové členství vyprší ke dni:… a po uvedeném datu již nebude prodloužené. " pošlou prt Scr platby, neuvěříte, jak mají vše dokumentováno, jen aby Vás mohli obrat. Týden s Vámi budou komunikovat jak s onucí, ale máte právo na ostoupení a držte se ho. Pokud s nimi nebude možné dál komunivat, pak na tom to telefonním čísle Vám pomůžou 296 366 155 jde ČOI - Evropské spotřebitelské centrum, řeknou jak se bránit mají se společností dlouholetou zkušenost. Pokud prošvihnete 14 denní lhůtu pak určitě chtějte zrušení automatické prologance, můžou Vám pak opět ztrhávat peníze z účtu. Doufám, že příspěvek bude :zed: , alespoň trochu nápomocen.

https://neferoveseznamky.cz/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
28.2.20 09:00

Jak se bránit proti seznamce ACADEMIC SINGELS A BE 2

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
22.4.20 07:57

Ahoj všichni, prosím píšete ty výpovědi česky nebo anglicky? Je to asi blbá otázka, mamka dnes taky naletela a chcem to vyřešit co nejdřív. A má cenu psát mail? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.5.20 13:46

Dobrý den přeji,

odstoupení od smlouvy jsem zřejmě prošvihla, zaslala jsem jim výpověď a uvidím. Je možné se nějak domoci peněz zpět? Karta zablokovaná, reklamaci jsem podala, společnosti BE2 napsala ve výpovědi, že žádám o vrácení peněz. Ale vím, že to je jim jedno.
Jsou nějaké „právní věty“, kterými je mohu donutit peníze vrátit?

Děkuji za rady

• Citovat
  • Upravit
3
12.5.20 16:29

Be2 vrácení peněz

Tak já to vyřešil po těch e-mailech, peníze jsem dostal zpět a dokonce mi napsali, že ukončují předplatné, ruší se moje přihlášení. Mám ten e-mail od nich uložen a pokud se jen pokusí naznačit něco o platbě, tak na ně mám aspoň nějakou páku a důkaz o tom. Držím palce všem co s nimi bojují. Bohužel to chce opravdu postup jak mají oni, ale já to pouze zaslal vše e-mailem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
24.5.20 13:22

Prosím o kontakt

DObrý den,

dnes jsem já hloupá zaplatila premium členství a až potom začala googlovat. Prosím zmiňujete tady kontakty na které jste psali. Teď není k dohledání žádný email, pouze adresa v lucembursku. Máte někdo email na ně? Děkuji!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
24.5.20 20:39

ACADEMIC SINGELS A BE 2 podvodníci .

@Betushka píše:
DObrý den,dnes jsem já hloupá zaplatila premium členství a až potom začala googlovat. Prosím zmiňujete tady kontakty na které jste psali. Teď není k dohledání žádný email, pouze adresa v lucembursku. Máte někdo email na ně? Děkuji!!

V prvé řadě je třeba výpověď, pak blokace karty, pak pevné nervy, připravit se na výhružné emaily a dopisy.
Na Facebooku je skupina OBRANA PROTI ZLODĚJŮM Z ACADEMIC SINGELS A BE 2
Tam se sjednocujeme a podporujeme, připravujeme na případnou obranu. Hlavně nic NEPLATIT!!!
VÝPOVĚĎ
věc: výpověď
jméno:…
země: česká republika
email:…
Tímto podávám výpověď a žádám o zrušení mého premiového členství,
trvám na ukončení a zrušení smlouvy uzavřenou mezi mnou a společností Academic singels
Trvám na zrušení souhlasu o poskytování osobních dat a údajů Žádám o zaslání zprávy z vaší strany, že zrušení proběhlo v pořádku
podpis…
 dne…

1. neuvádět adresu! ( oni si jí stejně najdou, ale není třeba jim to ulehčovat a sdělením adresy jim poskytovat další údaje dobrovolně )
  2. emaily, na které poslat ofocenou, podepsanou výpověď

collections@be2.com
zakaznickyservis@academic-singels.cz
michal. hlavacek@be2.com

1. skupina na facebooku

OBRANA PROTI ZLODĚJŮM Z ACADEMIC SINGELS A BE 2
To je asi vše, co ted můžete udělat,
popřeju znovu pevné nervy a hodně štěstí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
14.7.20 23:50

taky jsem naletěla

Tak vidím že se můžu rozloučit s 2× částkou 2247 kč. A to jsem fakt blbá, protože jsem si toho všimla až u té druhé. Taky jsem se registrovala spíše ze zvědavosti, zaplatila 149 kč a už to neřešila. Dnes čumím na účet a nestačím se divit… Vidím tedy že peníze zpět nedostanu. Ale jak jsem četla ty obchodní podmínky tak jsem si myslela že mě musí uvědomit když mi budou strhávat a za kolik…?? to jsem zřejmě četla blbě… no jo… upřímně, kdo dnes čte do detailu obchodní podmínky… no teď už je číst budu…
Takže z Vašich zkušeností na ně páka tedy není…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2361
15.7.20 15:26

Můžeš napsat, co jsi od nich čekala?
Vždyť je to značka léta profláklá jak šmejdi od hrnců i pro ty, kteří se o tento obor vůbec nezajímají. Jak máš zabezpečený účet, když si z něj kdekdo může brát peníze jak housky z regálu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.11.20 04:18

Ahojky, prosím o vaše názory :

jsem již 13 dní členem seznamky, platba 399 za prém. členství uhrazena, má e-mailová adresa potvrzena, chodí mi na ni kontakty na členy seznamky… jen nemají mé kontaktní údaje, které jsem měla udat pro potvrzení registrace, ty jsem pro jistotu nevyplnila.

Na e-mail be 2 posílám již po šesté formulář pro odstoupení od smlouvy a pořád reagují takto :

[Ticket#2020110510000459] Chcete napsat doporučenému partnerovi?
Vedle jejich profilu uvidíte možnost napsat zprávu.

Budete muset být Prémiovým členem, abyste mohl/a kontaktovat všechny Vaše doporučené partnery. Pokud již nejste Prémiovým členem, podívejte se na naše stránky na možnosti Prémiového členství, abyste se ihned připojil/a!

Máte ještě další dotazy? Stačí odpovědět na tento e-mail a my Vám rádi pomůžeme.

• Toto je AUTOMATICKÁ ODPOVĚĎ, pokud nezodpoví Váš dotaz, odpovězte prosím na tento e-mail.

S prátelským pozdravem
be2 zákaznický servis

Commercial Register Luxembourg, B 123206
Authorisation 118042/A

Jak mám postupovat dále? Díky moc :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2330
9.11.20 05:25

@h1a2n3k4a5 napsat email ve francouzštině. Česky ti asi budou prd rozumět v Luxembourg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11402
9.11.20 06:17

Tak možná nemají jak spárovat tvůj mail s tvými kontaktnimi údaji, když jsi žádné neuvedla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1207
9.11.20 06:51

A zkusila si tu odpověď na ten mail, jak tam píšou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí