Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj. Řešila jsem to samé asi před rokem. Je to podvod a vím, že asi měsíc od zaregistrování byl na mém bankovní účtu pokus o nedovoleny výběr kolem dvou tisíc, naštěstí jsem tam žádnou hotovost neměla tak se nic nestalo. Bacha na to! Najdi si na internetu předlohu a buď faxem nebo písemně tu smlouvu výpověď, telefon ani email neexistuje. Je to mazec, dostala jsem asi pět dopisu s výhrůžky, ale naštěstí mi spletli příjmení, takže by se stejně ničeho nedomohli. Hlavně nic neplat a bacha na neoprávněný vstup na účet!
Jsem blbá
musím celou žádost už vím. Ale já tak dala právě falešný jméno, město, adresu. Ale mají dobře moje číslo a tu kartu no. Ale zítra jdu nahlásit že jsem ji ztratila
@Saatine píše:
No tak kartu zablokuj a jestli mají falešné jméno a adresu, tak se nemají snad kam dopsat
A nejisti podle čísla?
Dopis stejně pošlu. Moc se bojím. Ale zase musím napsat moji adresu kde přijde rozhodnutí. Nevím teď co
@Saatine píše:
Banka nesmi sdelit soukrome udaje podle cisla karty. Ono je to komplikovanejsi, ale tohle je proste podvod, extremne ztizene ruseni sluzby. Takze bych se nestresovala.
Ale mají i telefonicky kontakt na mne
Právě já četla všude jak poslali vymahace, a nebo exekuce paní vyhrozovali že ji vezmou dítě. Já mám syna ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj. Řešila jsem to samé asi před rokem. Je to podvod a vím, že asi měsíc od zaregistrování byl na mém bankovní účtu pokus o nedovoleny výběr kolem dvou tisíc, naštěstí jsem tam žádnou hotovost neměla tak se nic nestalo. Bacha na to! Najdi si na internetu předlohu a buď faxem nebo písemně tu smlouvu výpověď, telefon ani email neexistuje. Je to mazec, dostala jsem asi pět dopisu s výhrůžky, ale naštěstí mi spletli příjmení, takže by se stejně ničeho nedomohli. Hlavně nic neplat a bacha na neoprávněný vstup na účet!
Tak že když mám tam jne jméno adresu. Nemám se bát? Kartu půjdu do banky říct že jsem ztratila
Ale jak zrusit ten účet? Nemůžu to najít a co email? Zjistí něco podle něho? Nemám ho zrušit?
Já jsem se tam registrovala a vyplnila vše dle správnosti
napsala jsem na zákaznický servis odstoupení od smlouvy ve 14 výpovědní lhůtě a o zrušení členství atd..myslíte že to zabere nebo mám čekat dopisy a výhružky atd?? ![]()
@heidynka píše:
Já jsem se tam registrovala a vyplnila vše dle správnostinapsala jsem na zákaznický servis odstoupení od smlouvy ve 14 výpovědní lhůtě a o zrušení členství atd..myslíte že to zabere nebo mám čekat dopisy a výhružky atd??
Pošli radši i fax
Dobrý den, jsem jeden co se tez nachytal na Be2 a chci se zeptat. Před 3 měsícema mi byla stržena částka 2247 Kč, zablokoval jsem si kartu a myslel jsem si ze bude klid už, ale včera mi přišel email s upomínkou že jim dlužím za další 3 měsíce a když jim nezaplatím že to budou vymáhat. Dá se zrušit VIP členství když jim dlužím nebo musím nejdřív zaplatit a potom vypoveded jelikoz me to nepusti na profil dokud nezaplatim? Jejich stránky už davno nevyuzivam takze se mi platit nechce nic. A mozna jsem asi malo chapavej ale u vzoru vypovedy je objednano/obdrzeno co to znamena?
@jooker987 A ty jsi neposlal výpověď?? Pokud ne, tak asi je potřeba zaplatit a potom hned vypovědět na další období.
Ahoj, právě jsem se zaregistrovala na seznamku be2 a i zaplatila na jeden měsíc. Teď jsem si stáhla aplikace a čtu recenze že jsou podvodníci a že to musím zrušit jen že nevím jak. Poraďte prosím já na to peníze nemám. Klepou se mi ruce