Seznamka be2 jsou podvodníci

Anonymní
27.6.17 20:19

Seznamka be2 jsou podvodnici

Ahoj, právě jsem se zaregistrovala na seznamku be2 a i zaplatila na jeden měsíc. Teď jsem si stáhla aplikace a čtu recenze že jsou podvodníci a že to musím zrušit jen že nevím jak. Poraďte prosím já na to peníze nemám. Klepou se mi ruce

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
27.6.17 20:32

Ahoj. Řešila jsem to samé asi před rokem. Je to podvod a vím, že asi měsíc od zaregistrování byl na mém bankovní účtu pokus o nedovoleny výběr kolem dvou tisíc, naštěstí jsem tam žádnou hotovost neměla tak se nic nestalo. Bacha na to! Najdi si na internetu předlohu a buď faxem nebo písemně tu smlouvu výpověď, telefon ani email neexistuje. Je to mazec, dostala jsem asi pět dopisu s výhrůžky, ale naštěstí mi spletli příjmení, takže by se stejně ničeho nedomohli. Hlavně nic neplat a bacha na neoprávněný vstup na účet!

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.6.17 21:08

Stačí tak to?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.6.17 21:15

Jsem blbá :D musím celou žádost už vím. Ale já tak dala právě falešný jméno, město, adresu. Ale mají dobře moje číslo a tu kartu no. Ale zítra jdu nahlásit že jsem ji ztratila

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.6.17 21:34
@Saatine píše:
No tak kartu zablokuj a jestli mají falešné jméno a adresu, tak se nemají snad kam dopsat :D

A nejisti podle čísla?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.6.17 21:56

Dopis stejně pošlu. Moc se bojím. Ale zase musím napsat moji adresu kde přijde rozhodnutí. Nevím teď co

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.6.17 21:57
@Saatine píše:
Banka nesmi sdelit soukrome udaje podle cisla karty. Ono je to komplikovanejsi, ale tohle je proste podvod, extremne ztizene ruseni sluzby. Takze bych se nestresovala.

Ale mají i telefonicky kontakt na mne

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.6.17 22:13

Právě já četla všude jak poslali vymahace, a nebo exekuce paní vyhrozovali že ji vezmou dítě. Já mám syna :-(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.6.17 22:17
@Anonymní píše:
Ahoj. Řešila jsem to samé asi před rokem. Je to podvod a vím, že asi měsíc od zaregistrování byl na mém bankovní účtu pokus o nedovoleny výběr kolem dvou tisíc, naštěstí jsem tam žádnou hotovost neměla tak se nic nestalo. Bacha na to! Najdi si na internetu předlohu a buď faxem nebo písemně tu smlouvu výpověď, telefon ani email neexistuje. Je to mazec, dostala jsem asi pět dopisu s výhrůžky, ale naštěstí mi spletli příjmení, takže by se stejně ničeho nedomohli. Hlavně nic neplat a bacha na neoprávněný vstup na účet!

Tak že když mám tam jne jméno adresu. Nemám se bát? Kartu půjdu do banky říct že jsem ztratila

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.6.17 22:19

Ale jak zrusit ten účet? Nemůžu to najít a co email? Zjistí něco podle něho? Nemám ho zrušit?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.6.17 22:20

Email už mám dlouho ale mám tam přezdívku ne jméno

• Citovat
  • Upravit
57
28.1.18 12:39

Já jsem se tam registrovala a vyplnila vše dle správnosti :( napsala jsem na zákaznický servis odstoupení od smlouvy ve 14 výpovědní lhůtě a o zrušení členství atd..myslíte že to zabere nebo mám čekat dopisy a výhružky atd?? :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.1.18 13:29
@heidynka píše:
Já jsem se tam registrovala a vyplnila vše dle správnosti :( napsala jsem na zákaznický servis odstoupení od smlouvy ve 14 výpovědní lhůtě a o zrušení členství atd..myslíte že to zabere nebo mám čekat dopisy a výhružky atd?? :(

Pošli radši i fax

• Citovat
  • Upravit
2
18.2.18 20:33

Prosim o radu

Dobrý den, jsem jeden co se tez nachytal na Be2 a chci se zeptat. Před 3 měsícema mi byla stržena částka 2247 Kč, zablokoval jsem si kartu a myslel jsem si ze bude klid už, ale včera mi přišel email s upomínkou že jim dlužím za další 3 měsíce a když jim nezaplatím že to budou vymáhat. Dá se zrušit VIP členství když jim dlužím nebo musím nejdřív zaplatit a potom vypoveded jelikoz me to nepusti na profil dokud nezaplatim? Jejich stránky už davno nevyuzivam takze se mi platit nechce nic. A mozna jsem asi malo chapavej ale u vzoru vypovedy je objednano/obdrzeno co to znamena?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
18.2.18 20:45

@jooker987 A ty jsi neposlal výpověď?? Pokud ne, tak asi je potřeba zaplatit a potom hned vypovědět na další období.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí