Seznamka be2 jsou podvodníci

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5.7.18 08:05

Be2

Ahojte, prosim vas nejak v aprili som sa zaregistrovala na be2, zaplatila 10€, neprecitala si zmluvne podmienky… V juni mi zacali chodit upomienky na 100€ a vyhrazky exekutorom (nastastie mi to nestrhli, nemala som tolko na karte) … Odpisala som na mail, ze rusim zmluvu, oni mi odpisali, ze akceptuju zrusenie, ale az po zaplateni 100€… Prosim ako postupovat? Aj mate informaciu, ze by skutocne vymahali tento poplatok cez exekutora?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4367
5.7.18 08:15

tady
tady
tady
A určitě ještě něco najdeš. Už řádí x let. Lidi by si měli hledat recenze a zkušenosti, než někam zadají své údaje. Určitě tak citlivé, jako číslo karty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.7.18 08:24

@Béda Bobson
Odomna vymahaju 100€,nechcem im to zaplatit, mozu na mna poslat exekutora?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.7.18 08:40

@Halamka
Ale nikde nie je pisane, ci to fakt len skusaju, alebo ci to mam zaplatit… Nechcem mat na krku exekutora

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4367
5.7.18 08:45

@Janina2203 V pořadu černé ovce je rada, aby se lidi obrátili na Evropské spotřebitelské centrum. Tak se tam obrať, nic tě to nestojí. Jako jestli pošlou exekutory-to ti nikdo neřekne. Osobně bych tipla, že to bude spíš psychologický nátlak, budou tě bombardovat upomínkami, před žalobní výzvou, exekucí … Tihle si většinou k soudu netroufnou. Ale nikdy nevíš.
Spíš bych ti doporučila to řešit, aby se to ukončilo jednou pro vždy, jasně a bez nějakých dalších nároků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.7.18 08:48

@Halamka
Dakujem hned tam idem pisat… Booze, tolko „stastia“ mozem mat len ja…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
salamio
5.7.18 19:39

Protože seš blbá. Kdyby sis dala inzerát tady, už máš dávno přinejmenším čtyřčata.

• Citovat
  • Upravit
16.7.18 15:38

Řešení

Nic neplatte okamzite zkontaktujte evropske spotrebitelske centrum https://evropskyspotrebitel.cz
Tam vam poradi a vyresi to za vas staci jim vsechno preposlat. Takovych pripadu denne resi desitky. Takze se nenervujte nestoji za to ti podvodnici ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
24.7.18 09:02

Ahoj tak jsem nechal také nachytat :)) po zaplacení poplatku 150 kč mi bylo včera strženo 2247 kč podal jsem písemnou výpověd o ukončení smlouvy na zakaznickyservis@4be2.cz kde jsem poslal žádost s vlastním podpisem, dále jsem podal stížnost na evropské spotřebitelské centrum a Dtest poté jsem reklamoval u banky neopravně strženou částku a zrušení karty. Na be2 strankách jsme neměl uvedenou adresu jen jméno okres kraj, chci se zeptat jak jste dopadli s případným ukončením a případným vrácením částky 2247 kč. Nebo jaký byl postup u Vás Děkuji za odpověďi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.8.18 21:45

Dnes jsem zaplatila 150,– na měsíc a současně odstoupila ve 14 lhůtě od smlouvy.
Měli by vrátit i těch 150,– mají v podmínkách. Máte s tím zkušenost?

• Citovat
  • Upravit
1
7.8.18 11:57

Taky jsem se nachytal :,( :,( Strhli mi přes 2000 kč, poradil by mi někdo prosím jakou výpověd napsat a kam ji poslat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.8.18 13:01

@Prokys
Vrací mi vše. Takže vyřešeno. zkusi www.vasestiznosti.cz
Ale mají v podmínkách, že to po měsíci automaticky prodlužují za 2500 cca… :? . Taky bych si to bývalá malém nepřečetla.

• Citovat
  • Upravit
17.8.18 18:23

Ahoj, asi blbý dotaz, když jsem se zaregistrovala, ale zatím nic neplatil, mohu být v klidu? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
18.8.18 11:15

Ahoj.Len nič neplaťte a nenechajte sa nachytať na nejake VIP členstvo.Celé je to podvod.Kým som nezaplatila tak mi tam denne vyskočilo niekolko desiatok správ,po zaplatení už ani jedna a tie čo som tam mala dovtedy bolo z nich jasné že sú vymyslené profily a správy všetký rovnaké,vygenerované automatický.Takže mi bolo jasné hneď že o čo ide.Ihneď som požiadala o zrušenie členstva a našťastie som prišla iba o 10€.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.8.18 12:03
@slim310 píše:
Ahoj.Len nič neplaťte a nenechajte sa nachytať na nejake VIP členstvo.Celé je to podvod.Kým som nezaplatila tak mi tam denne vyskočilo niekolko desiatok správ,po zaplatení už ani jedna a tie čo som tam mala dovtedy bolo z nich jasné že sú vymyslené profily a správy všetký rovnaké,vygenerované automatický.Takže mi bolo jasné hneď že o čo ide.Ihneď som požiadala o zrušenie členstva a našťastie som prišla iba o 10€.

Děkuji moc. Naštěstí jsem před zaplacením ještě stihla pročíst recenze, ale už jsem držela kreditku v ruce :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí