Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojte, prosim vas nejak v aprili som sa zaregistrovala na be2, zaplatila 10€, neprecitala si zmluvne podmienky… V juni mi zacali chodit upomienky na 100€ a vyhrazky exekutorom (nastastie mi to nestrhli, nemala som tolko na karte) … Odpisala som na mail, ze rusim zmluvu, oni mi odpisali, ze akceptuju zrusenie, ale az po zaplateni 100€… Prosim ako postupovat? Aj mate informaciu, ze by skutocne vymahali tento poplatok cez exekutora?
tady
tady
tady
A určitě ještě něco najdeš. Už řádí x let. Lidi by si měli hledat recenze a zkušenosti, než někam zadají své údaje. Určitě tak citlivé, jako číslo karty.
@Béda Bobson
Odomna vymahaju 100€,nechcem im to zaplatit, mozu na mna poslat exekutora?
@Halamka
Ale nikde nie je pisane, ci to fakt len skusaju, alebo ci to mam zaplatit… Nechcem mat na krku exekutora
@Janina2203 V pořadu černé ovce je rada, aby se lidi obrátili na Evropské spotřebitelské centrum. Tak se tam obrať, nic tě to nestojí. Jako jestli pošlou exekutory-to ti nikdo neřekne. Osobně bych tipla, že to bude spíš psychologický nátlak, budou tě bombardovat upomínkami, před žalobní výzvou, exekucí … Tihle si většinou k soudu netroufnou. Ale nikdy nevíš.
Spíš bych ti doporučila to řešit, aby se to ukončilo jednou pro vždy, jasně a bez nějakých dalších nároků.
@Halamka
Dakujem hned tam idem pisat… Booze, tolko „stastia“ mozem mat len ja…
Protože seš blbá. Kdyby sis dala inzerát tady, už máš dávno přinejmenším čtyřčata.
Nic neplatte okamzite zkontaktujte evropske spotrebitelske centrum https://evropskyspotrebitel.cz
Tam vam poradi a vyresi to za vas staci jim vsechno preposlat. Takovych pripadu denne resi desitky. Takze se nenervujte nestoji za to ti podvodnici ![]()
Ahoj tak jsem nechal také nachytat
po zaplacení poplatku 150 kč mi bylo včera strženo 2247 kč podal jsem písemnou výpověd o ukončení smlouvy na zakaznickyservis@4be2.cz kde jsem poslal žádost s vlastním podpisem, dále jsem podal stížnost na evropské spotřebitelské centrum a Dtest poté jsem reklamoval u banky neopravně strženou částku a zrušení karty. Na be2 strankách jsme neměl uvedenou adresu jen jméno okres kraj, chci se zeptat jak jste dopadli s případným ukončením a případným vrácením částky 2247 kč. Nebo jaký byl postup u Vás Děkuji za odpověďi ![]()
Dnes jsem zaplatila 150,– na měsíc a současně odstoupila ve 14 lhůtě od smlouvy.
Měli by vrátit i těch 150,– mají v podmínkách. Máte s tím zkušenost?
Taky jsem se nachytal
Strhli mi přes 2000 kč, poradil by mi někdo prosím jakou výpověd napsat a kam ji poslat?
@Prokys
Vrací mi vše. Takže vyřešeno. zkusi www.vasestiznosti.cz
Ale mají v podmínkách, že to po měsíci automaticky prodlužují za 2500 cca…
. Taky bych si to bývalá malém nepřečetla.
Ahoj, asi blbý dotaz, když jsem se zaregistrovala, ale zatím nic neplatil, mohu být v klidu? Díky
Ahoj.Len nič neplaťte a nenechajte sa nachytať na nejake VIP členstvo.Celé je to podvod.Kým som nezaplatila tak mi tam denne vyskočilo niekolko desiatok správ,po zaplatení už ani jedna a tie čo som tam mala dovtedy bolo z nich jasné že sú vymyslené profily a správy všetký rovnaké,vygenerované automatický.Takže mi bolo jasné hneď že o čo ide.Ihneď som požiadala o zrušenie členstva a našťastie som prišla iba o 10€.
@slim310 píše:
Ahoj.Len nič neplaťte a nenechajte sa nachytať na nejake VIP členstvo.Celé je to podvod.Kým som nezaplatila tak mi tam denne vyskočilo niekolko desiatok správ,po zaplatení už ani jedna a tie čo som tam mala dovtedy bolo z nich jasné že sú vymyslené profily a správy všetký rovnaké,vygenerované automatický.Takže mi bolo jasné hneď že o čo ide.Ihneď som požiadala o zrušenie členstva a našťastie som prišla iba o 10€.
Děkuji moc. Naštěstí jsem před zaplacením ještě stihla pročíst recenze, ale už jsem držela kreditku v ruce ![]()