Seznamka be2 jsou podvodníci

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1
7.9.18 14:18

Ahoj, ja som si dnes vsimla, ze mi bolo strhnutych 119e :-(
Dobre, ze som sedela.
Co teraz?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.9.18 16:23
@Zlatko1 píše:
Ahoj, ja som si dnes vsimla, ze mi bolo strhnutych 119e :-(
Dobre, ze som sedela.
Co teraz?

Teď už asi nic. Ale zrus si členství ať se to znovu neopakuje.

• Citovat
  • Upravit
19790
9.9.18 16:52

https://www.vasestiznosti.cz/…/be2-s-a-r-l

Jsou to zahraniční šmejdi ze země EU, takže je nutno se obrátit na Evropské spotřebitelské centrum .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
16.10.18 14:58

jo jsou to podvodne profily a jen tahaji prachy. ja jim nic neplatil uz jak jsem videl ty rozmazane fotky a x zprav během dne které nebyly citelne jen v pripade zaplaceni… to bije do oci a task jsem sel radsi na lide cz :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
18.10.18 21:03

B2

Taky jsem se nachytala :zed: zaplatila jsem zkušební premium a necetla si obchodní podminky, kde pisi o automatickém prodluzovani. Na karte jsem nemela penize, na seznamku ani na zadsny email jsem nechodila. Nedávno mi dosel dopis nedoporucene od vymahatelske spolecnosti ze mam pohledavku u jejicj zakaznika B2… Hned jsem psala na podporu B2, ale jak to tady tak ctu, tak asi zbytecne ze? Když jim poslu tu výpověď i s podpisem na tu danou adresu kdesi mimo ČR, tak na to reaguji ci ne prosim? Je to zbytecne a mam rovnou napsat ci bolat na Dtest nebo nekam jinam? Děkuji všem za odpovědi a zkušenosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
18.10.18 21:11

.

Příspěvek upraven 22.10.18 v 16:06

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
20.10.18 12:21

Ahoj.Taky jsem se před měsícem zaregistrovala na be2.Zaplatila jsem si pouze jeden měsíc a dnes jsem zjistila že mi z účtu stahali částku 2200kč.Prosím co mám dělat.Jak jste pokračovala vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
22.10.18 16:05

@suziko ahojky, napsala jsem stiznost na dTest a ted cekam na vyjadreni nu. Be2 na emaily ohledne vypovedi vuvec nereaguje a ja ted akorat nevim, zda mam castku, kterou mi chteli stahnout z karty, ale neslo to, pac jsem tam nemela pebize, zaplatit a zaslat vypoved do toho Lucemburska doporucenym dopisem, nebo zda zstim nic platit nemam a vypoved tam mam zaslat i bez uhrazeni no.. Proste nevim.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
23.10.18 01:07

Be2

Ahoj všem, tak jsem též naletěla :( v sobotu zaplaceno premium členství omylem, chtěla jsem platit 139 za 3měs, později na net bankovnictví zjištěno, že si vzali 3336. Okamžitě email na zákaznicky servis, odstoupení od smlouvy, uvedla jsem můj omyl s platbou. Odpověděli dnes, že je jim líto, že jsem špatně četla. Na odstoupení bez reakce
Opět email, že trvám na odstoupení od smlouvy, navrácení částky v plné výši, a ukončení členství.
A teď to čtu tu, a říkám si, proč jsem si zajistila recenze dřív :( co dál, máte někdo nějaký pokrok, prosím? Psali jste výpověď mailem, faxem, dopis, kam? moc díky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.10.18 10:40

Já se od nich snažím dostat uz asi 3 tydny, jsou to hajzlici. Strhli mi platbu přes 2000 2×,nejprve v dubnu a pak v červenci. Zablokovala jsem platbu, reklamovala stržení, napsala vypoved. Napsali ze moje clenstvi konci v lednu a nic nebudou uz chtit.Ted mi ale posilaji hrozně neprehledne maily a vyhrožují exekurem, protože poslední platba kterou si chtěli strhnout už jim nejde sebrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.11.18 17:45

Právě rším ten samej problém zmetci!! máte už od nich pokoj úplně??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.11.18 17:57

Oslovila jsem advokáta, poslala mu veškerou komunikaci a jim napsala, ze předával k řešení advokatovi. Uznali mi výpověď k 17. lednu 2019 přesto že ji přijali uz 19.10. A mají v podmínkách ze výpověď uznají 4 dny před obnovenim a obnovili znovu 24.10. V bance jsem trvala na reklamaci s vysvetlenim o jakou firmu jde a uvidíme co se buď dít. Podle advokáta jen vyhrožují

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.12.18 14:23

Dotaz ohledně VIP členství BE2

Dobrý den, máte nějaký pokrok Be2?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
28.12.18 16:29

B2 seznamka

Ahoj.Ja se tam registrovala ani nevim kdy cca 7mesicu zpatky. Ucet jsem po 1 dni smazala a odhlasila. Vcera mi prisel mail,ze mam zaplatit 5 000 kc za dalsi clenstvi,ktere mi aktivovali. To snad neni mozny. Poradi mi nekdo co delat?
Uz ten ucet nemam

@Anonymní píše:
Ahoj, právě jsem se zaregistrovala na seznamku be2 a i zaplatila na jeden měsíc. Teď jsem si stáhla aplikace a čtu recenze že jsou podvodníci a že to musím zrušit jen že nevím jak. Poraďte prosím já na to peníze nemám. Klepou se mi ruce
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
28.12.18 18:36

B2deznamka

Ahoj.
Reaguji na Vas prispevek. Mne vcera prisel mail,ze mam zaplatit 5 tisic kc za prodlouzene clenstvi ja seznamce b2. Muzes mi poradit co delat? Ja ji pouzila jeden den. Pak vse smazala a odinstalovala,je to cca 7 mesicu. Tak ze vubec netusim co s tim. Hlavne,kdyz maji udaje k me karte. Dekuji

@Béda Bobson píše:
Zdravím,
teď toto řeším, jejich inkasní agentura se ocitla na mezibankovním black listu, takže by další částky neměli strhávat a když už, tak lze řešit reklamací neoprávněného inkasa a vaše banka vrátí strženou částku a pak si je už podá.
Vůbec se nechci bavit o profilech na této seznamce, zde se neseznámíte!
Je tam VELKÝ nepoměr mezi vstupem a výstupem. Vstup je na několik kliknutí a výstup doporučeným dopisem na lucemburskou adresu a to pouze v případě, že máte zaplaceno a vaše členství nekončí (4 dny předem).
Na to by se dala sepsat hromadná žaloba, v minulosti takto uspěla skupina lidí z Německa a seznamka je musela odškodnit!
Prosím, ozvěte se časopisu dtest.cz, který shromažďuje oběti této podvodné seznamky, aby se mohla podat žaloba.
Nebo se ozvěte mně na beda.

edit admin - odstraněn email
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí