Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Prof. Farnsworth píše:
Poslal! Vždyť jsi na ni odepsala, proč ti posílám veverku
No teď si to propálil
![]()
@Karamba2020 píše:
Jo, nad tím by se dalo uvažovat, jako dohazovač se osvědčuješ, jen ještě upřesnění, ty dárky jsou malé rozměrem, nebo hodnotou?
Přece jen vnímám rozdíl mezi čokoládovou pralinkou a briliantem.
Hodnotou. V porovnání s cenou středně velké firmy evropského rozsahu jsou to takové drobnosti. Uvedu příklad - pralinková bonboniéra proložená brilianty. Pochopitelně ne doslova, jen každý pátý bonbon je nahrazen briliantem.
@Kockazvysocan píše:
No teď si to propálil![]()
Já nesmím posílat své fotky. Jmenuji se Dick a četl jsem, že je krajně nevhodné ženám posílat dickpicky ![]()
@Prof. Farnsworth píše:
Já nesmím posílat své fotky. Jmenuji se Dick a četl jsem, že je krajně nevhodné ženám posílat dickpicky
Nj, tak zas nic, no ![]()
@Kockazvysocan píše:
Nj, tak zas nic, no
Do Vysočan je každá fotka dobrá ![]()
@outlier píše:
Do Vysočan je každá fotka dobrá
Nejsem z Vysočan ![]()
@Kockazvysocan píše:
Nejsem z Vysočan
Takže kočka platí, ale Vysočany neplatí… Tak to jsi mě tedy zeměpisně zmátla!
Není nad to se seznámit v reálu. Prostě se potkáte, zajdete na kafe, přeskočí jiskra a je to. A poznáváte se za pochodu. Žádný jakýho bych chtěla chlapa, jakou bys chtěl babu.
Mně ti chlapi na netu, co se chtějí seznamovat, přijdou takoví hodně zoufalí
je to divný, nevím ![]()
@holka_z_hor píše:
Mně ti chlapi na netu, co se chtějí seznamovat, přijdou takoví hodně zoufalíje to divný, nevím
@outlier píše:
Takže kočka platí, ale Vysočany neplatí… Tak to jsi mě tedy zeměpisně zmátla!
No, on tady asi málokdo bude tím, za koho se vydává. ![]()
@holka_z_hor píše:
Mně ti chlapi na netu, co se chtějí seznamovat, přijdou takoví hodně zoufalíje to divný, nevím
Tak třeba se tu neseznámíme, ale zase si užijeme spoustu legrace. A má to tu i své výhody. Třeba zjistíš, jaký má ten druhý sloh… Na to v kavárně nemáš šanci přijít. Leda si tam zahrát Země, Město,… ![]()
@holka_z_hor píše:
Jakože je divný dopředu odfiltrovat zadané ženy a ty co nemají o seznamování zájem? Mě zas přijde blbý, když někdo balí zadanou ženu.
@outlier píše:
Tak třeba se tu neseznámíme, ale zase si užijeme spoustu legrace. A má to tu i své výhody. Třeba zjistíš, jaký má ten druhý sloh… Na to v kavárně nemáš šanci přijít. Leda si tam zahrát Země, Město,…
Jako mně je sloh u pr.dele
tohle neřeším. Ani jestli bydlí v garsonce s romem, jak psal profesor. To o charakteru člověka nic nevypovídá.
Příspěvek upraven 09.01.22 v 19:23
@Floralys píše:
No, on tady asi málokdo bude tím, za koho se vydává.
No počkej, kočka jsem ![]()