Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Mango_Lassi píše:
Starší se už líp znají, mají více zkušeností a vědí, co jim vyhovuje a co už ne. Úplně logicky.
Přesně! Já bych takovou 45 chtěl. Kdyby neměla tendence mě poučovat, protože jsem o kousek mladší, tak bych ten benefit viděl v tom, že mám vedle sebe ženu, a ne holku. Howgh.
@Mango_Lassi píše:
Starší se už líp znají, mají více zkušeností a vědí, co jim vyhovuje a co už ne. Úplně logicky.
Nevím, jestli jsme se pochopily správně. Ale to je jedno.
@Zatimtajnej píše:
Přesně! Já bych takovou 45 chtěl. Kdyby neměla tendence mě poučovat, protože jsem o kousek mladší, tak bych ten benefit viděl v tom, že mám vedle sebe ženu, a ne holku. Howgh.
Ty bys nechtěl přijímat zkušenosti starších? To přece není o poučování, ale o předávání zkušeností ![]()
@Kockazvysocan píše:
Ty bys nechtěl přijímat zkušenosti starších? To přece není o poučování, ale o předávání zkušeností
Přijde na to, jakej si vyučující zvolí vzdělávací taktiku. Když třeba bude dělat jak řekne, tak jo, ale když by třeba něco řekl, a pak to najednou bylo uplně jinak… ![]()
@Kockazvysocan píše:
Ty bys nechtěl přijímat zkušenosti starších? To přece není o poučování, ale o předávání zkušeností
Prostě nechce, aby ho nějaká stará čarodějnice komandovala ![]()
Dneska byly fajn běžky, Kočko, obrázek za tisíc slov
![]()
@Kutil Tom píše:
Prostě nechce, aby ho nějaká stará čarodějnice komandovalaDneska byly fajn běžky, Kočko, obrázek za tisíc slov
![]()
![]()
To je ale krásný obrázek. Snad za rok taky něco pořídím ![]()
@Kutil Tom píše:
Prostě nechce, aby ho nějaká stará čarodějnice komandovalaDneska byly fajn běžky, Kočko, obrázek za tisíc slov
![]()
![]()
Já ti dám starou čarodějnici, ale ona tu samozřejmě není řeč o mě ![]()
@outlier píše:
Takže běžky kolem 40ti?
To je ten pravý čas začít s čímkoliv ![]()
@Němý Bobeš píše:
A s modrýma očima a hlavně na trhu![]()
Asi si tu založím extra téma![]()
@Kockazvysocan chce motorkáře na běžkách, ty jsi šťastně zadaná a @Královna Kosmíru furt běhá někde po lese
Třeba se někdo ozve
Obojí vyřešeno. Úplně teda nerozumím tomu, jak si chlapi stěžují, že jim na seznamce nikdo neodpovídá ![]()
@Němý Bobeš píše:
Obojí vyřešeno. Úplně teda nerozumím tomu, jak si chlapi stěžují, že jim na seznamce nikdo neodpovídá
Nerozumim??
@Kutil Tom píše:
![]()
![]()
Nikde te nevidim
…