Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Němý Bobeš píše:
Obojí vyřešeno. Úplně teda nerozumím tomu, jak si chlapi stěžují, že jim na seznamce nikdo neodpovídá
Já tě taky nechápu ![]()
@Královna Kosmíru @Kockazvysocan myslel jsem tím, že jsem byl z trhu stažen a své extra téma zde už tím pádem zakládat nemusím…
@Němý Bobeš píše:
@Královna Kosmíru @Kockazvysocan myslel jsem tím, že jsem byl z trhu stažen a své extra téma zde už tím pádem zakládat nemusím…
Výborně
![]()
@Němý Bobeš píše:
A kdo tě stáhnul?
, povídej, Přehánej
@Kockazvysocan píše:
A kdo tě stáhnul?, povídej, Přehánej
To víš, že jo, a čirou náhodou ji pak přejede černá motorka
![]()
@Němý Bobeš já mám černozelenou :mrgreen A vůbec, co si to o mě myslíš. Já jsem ta poslední, co by chtěla škodit ![]()
@Kockazvysocan píše:
@Němý Bobeš já mám černozelenou :mrgreen A vůbec, co si to o mě myslíš. Já jsem ta poslední, co by chtěla škodit
No tady samozřejmě jen to nejhorší, přece ti tu nebudu kazit reputaci
![]()
@Královna Kosmíru píše:
Nikde te nevidim…
Jsem na druhé straně foťáku ![]()
A nejsem tak hezkej, abych se fotil ![]()
A dneska takto
![]()
@Kutil Tom píše:
Jsem na druhé straně foťáku
A nejsem tak hezkej, abych se fotil
A dneska takto![]()
Tomíku, neséééér ![]()
@Kockazvysocan píše:
Tomíku, neséééér
Pozdrav všem, co sedí v práci
na rozdíl ode mě flákače aspoň budete bohatí
![]()
Tak jsem to zavčasu zabalil, nejspíš nějak nejsem připravený mít „vztah“. Ale můžu aspoň potvrdit, že běžné seznamky fungují (odpovědělo mi cca 80% oslovených žen, kafe pak bylo s cca třetinou z nich – nebavíme se ovšem o nějakých velkých počtech).
@Němý Bobeš píše:
Tak jsem to zavčasu zabalil, nejspíš nějak nejsem připravený mít „vztah“. Ale můžu aspoň potvrdit, že běžné seznamky fungují (odpovědělo mi cca 80% oslovených žen, kafe pak bylo s cca třetinou z nich – nebavíme se ovšem o nějakých velkých počtech).
A co to způsobilo?
@Němý Bobeš píše:Že sis to rozmyslel. Žádná nezaujala nějak více?
@Venetia že mi jich tolik odpovědělo?![]()
@Venetia no jak jsem psal, ten problém je nejspíš u mě, budu to ještě muset probrat. Ale je i trochu možné, co píšeš, že to nebyla ona.