Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zakladatelka - už jsem slevila i ze vzhledu. Stačí mi normální kluk, který má normální fotku.
Mi prijde, ze cim vic se clovek chce seznamit, tim min to jde…
Co takhle spis zacit chodit na nejake kurzy, cviceni (smisene
), sport, proste neco, kde se potkaji lidi stejnych zajmu.
@Anonymní píše:
Seznámila jste se některá přes seznamku? Už to zkouším půl roku a budto samí uchylácí nebo podivíni. Budto se fotí do půlky těla nebo s pivem a cigaretou a to mě odrazuje. Když někoho oslovím většinou neodpoví. Je mi 27 let už jsem zoufalá.
Já osobně ne, ale znám víc takových párů…a klape jim to ![]()
@Anonymní píše:
Seznámila jste se některá přes seznamku? Už to zkouším půl roku a budto samí uchylácí nebo podivíni. Budto se fotí do půlky těla nebo s pivem a cigaretou a to mě odrazuje. Když někoho oslovím většinou neodpoví. Je mi 27 let už jsem zoufalá.
ano seznamovala…i deníček jsem o tom napsala
https://www.emimino.cz/…nikdy-11155/
A to je jen krátké shrnutí ![]()
Ano, už jsme spolu skoro 8 let a máme 2 děti. Ale chce to vytrvat a po prvním „neúspěchu“ to nevzdat. Někteří chlapi byli fakt tragédi.
@Anonymní píše:
Mam to stejne hledam holku co by mela rozum a nebyla by tatinkuv mazanek a taky nikoho nemuzu najit tez mi je 27
@Anonymní píše:
zkoušela, ale neseznámila, protože má zkušenost je podobná tvé… nicméně lidi se prý seznámili.. nevzdávej to.. půl roku je málo.. já to vzdala po roce
Já jsem na seznamce dva roky a ani ťuk - samý deb.il, bl, beček nebo stařeček. ![]()
Nejsi v tom sama. Ségra taky chodí na několik seznamek a nic. S pár muži se sešla, ale nic z toho nebylo. Buď to byli prý podivíni, flákači, nebo se už neozvali. Vidím na ségře, jak je z toho špatná, už je sama celkem dlouho, je mi jí líto..Osobně ale neznám nikoho, kdo by si na seznamce našel partnera ![]()
Musím tě taky podpořit, seznámila, bylo mi už 34 let a taky jsem měla požadavek, že musím první vidět fotku - ne abych viděla jestli má uhrančivé oči, ale jestli se nefotí na dovolené před cizí jachtou do půl těla svlečený s napodobeninou zlatého řetězu na krku
Možná se podívej jakou fotku jsi měla - občas mi přijde, že ty holky taky divně vybírají, kupodivu, mě se všichni zdáli slušní, až gentlemani
akorát mi jeden vynadal, když jsem se s nimi nechtěla hned scházet na kafíčko - měla jsem pravidlo, že napřed klidně i 14 dní jenom psát, potom teprve telefon a potom teprve sejít - to dost prosilo „adepty“ - nakonec jsem se jako první sešla se současným partnerem, první rande trvalo osm hodin - byl to skutečný pochoďák Prahou a chodíme spolu dodnes
. A seznamku si nemůžu vynachválit
No, nakonec nic trvalýho, ale rozhodně nebyli všichni divni, s některýma jsme se jen kamarádili dýl… v 27 bych se ještě asi na seznamku neupínala, ono dost často jsem tam našla někoho na pokec(a občas docela zajímavej) třeba jen na jeden dva večery, tak minimálně na procvičení konverzačních schopností to bylo ![]()