Jakou kytaru pro začátečníky?

5533
4.12.15 10:44

Jakou kytaru pro začátečníky?

Vánoce jsou za rohem, a já se s dětmi definitivně rozhodla, že chceme konečně začít hrát na kytaru. Máte nějakou radu, jakou kytaru pro začátečníky, na kterou by mohla hrát maminka i téměř pubertální děti. S rozdílnou velikostí osob problém nebude, jsem prcek a děti už mě skoro přerostly :,( :lol:. Finančně strop cca
2000 Kč a docela bych ocenila i levnější, dražší bych koupila později, kdyby nás to jó hodně chytlo a šlo nám to :mrgreen:
Děkuji moc :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17565
4.12.15 10:52

V téhle cenové kategorii toho moc nebude :) ale okolo 3-4k už se dá pořídit solidní kousek pro začátečníka. Zajeď do obchodu kytary. cz na Pankráci, tam ti poradí. Mám od nich, nebyla drahá a jsem maximálně spokojená, vydrží naladěná, i když na ni hrabou děti a občas je s ní manipulováno ne zrovna šetrně :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sunshinegirl
4.12.15 12:30

No asi bych se podívala po bazarovém kousku. Protože za tuhle cenu nová nemá smysl.

• Citovat
  • Upravit
149
4.12.15 12:50

Pokud mají hrát i děti, tak je třeba úzký krk. A na učení dočasně použít nylonové struny, které tolik neřežou do prstů, než prsty ztvrdnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4554
4.12.15 18:32

Mám Pecku http://www.cmias.cz/…b-12742.html má užší tělo, odpovídá 3/4 kytaře, za ty prachy má výbornej zvuk, jen trochu vyšší dohmat, ale to se dá lehce upravit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4554
4.12.15 18:34

Tady jí mají skladem a přesně tuhle mám. http://www.hudebni-nastroj.cz/show.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3429
4.12.15 18:44

@tterka Každopádně doporučuju jít do kamenného obchodu, nejlépe s někým, kdo se v tom trochu vyzná, aby kytaru osahal a odhalil případné vady. Na začátek určitě měkčí struny, prodávají se i nylonové. A všeobecně se doporučuje na učení španělka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5533
9.12.15 14:00

Děkuji moc všem za rady. Raději opravdu zajdu do kamenného obchodu a koupím nějakou lepší. Ještě jednou moc děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová