Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Obracím se na vás s žádostí. Mladý si moc oblíbil knížku „Viktor na statku“ - součástí je několik skládaček puzzle a ty ho strašně baví, už je umí skoro nazpaměť a rád by další díly… Viktor na výletě, Viktor v lese a Viktor u moře. Dostupné jsou už jen u fragmentu (není to žádná novinka), ale zdá se mi to dražší, proto se ptám nejprve tady, zda se někomu některá z těchto knížek zbytečně neválí a nechtěl by ji prodat, případně jestli nevíte, kde by se dala koupit v obchodě. Prohledala jsem internet a pár bazarů a nikde ani jedna… Děkuji za případné reakce ![]()
@LLLL mam doma Viktor na vylete, uplne novou. Moje segra ve Fragmentu pracovala, tak mi dotahla krabici knizek a mezi nimi je i tahle. Klidne ti ji poslu za postovne. Napis mi SZ
Ale bylo by to az zacatkem unora jestli nevadi.
Holky můžu se přifařit? Už strašně dlouho obcházím různá knihkupectví a hledám knihu „Šest žen Jindřicha VIII.“ od Alison Weirové - nemáte někdo? ![]()
Dobrý den všichni,
Jsem na tom teď podobně. Malý má doma Viktor v lese a moc ho to baví. Nevalí se někomu doma další kniha z řad puzzle o Viktorovi? Třeba na statku? Či Viktor u moře…
Díky za případnou odpověď
Monika