Šikana ve škole 4 třída a zrada třídní

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6865
5.12.17 12:33

Právě že s ředitelem jsme to řešily, jneže ona holčina samo vše popřela, dceři píše vím to moc dobře sama jsem pár zpáv četla, ale ta druhá jí vyhrožuje jestli to někomu ukáže bude mít peklo a ta moje bobka to smazala :(. Takže teď nemám v ruce takhle nic. O změně školy už jsem také uvažovala ale zase díky těm jejím problémům si nedokážu představit jak by to zvládla navcí by musela dojíždět do jiného města… S rodiči je domluva nulová, když měly holky klidné období měla jít naše k ní na noc a taky že šla ale v jednu v noci volala at si pro ní přijedeme že se bojí, no matka nikde ta chlastala v hospodě a otec taky měl pěknou :zed: :zed: :zed:. A kdykoliv onu satanici potkám tak jedině se starší sestrou a vůbec si nedělá servítky že jsem dospělá, jen jsme kolem sebe procházely a ona na mě ukazála fa… a něco nadávala. Malá ví že u nás má plné zastání a dostala za úkol vše co jí ta druhá napíše mi okamžitě ukázat at si to mohu přeposlat jako důkaz. Ale nejvíc mě odrovnal přístup třídní, ta v pátek nastoupila před celou třídu a mou dceru označila za lhářku co si vše vymýšlí, takže celá třídy je teď proti ní, jen její nej kamarádka stojí za ní.

Příspěvek upraven 05.12.17 v 12:38

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smajlik345
5.12.17 12:34

Nemože škola. Tak řešit na uřad, ppp, atd a nebo jak tady píšou tak i na policii. Teoreticky škola patří pod obec tak i tam o tom říct jak učitelka zavíra oči před tím, ale já bych dítě přežadila jinam

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.12.17 12:38

Nyní jen čekám kdy se zase holčina ozve nebo cokoliv napíše a jak radíte vezmu to na policii

• Citovat
  • Upravit
913
5.12.17 12:38

Já bych seřvala učitelku i rodiče té holky. Ale tedy už před pár lety. A dítě bych dala jinam do školy. Tady to stejně k ničemu nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2075
5.12.17 12:43

Vlítnout do školky, pohrozit policií pokud to budou nadále takhle laxně řešit, klidně pohrozit i médii (to by mohlo zabrat). Malou uzurpátorku si vyčíhnout a dát jí slovně co proto, oni se některý smráďata leknou dospělého a přestane je to bavit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
5.12.17 12:47

@brumi Ahoj,pohrozila bych inspekcí a policií, popř. televizí, to zabírá. ;) promluvila bych si s rodiči té holky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.12.17 12:47

@Aishenka tak tahle se nebojí vůbec jé oprasklá jak opice, jak jsem psala výše jen jsme kolem sebe procházely a ona mě poslala někam a ukázala fa…če :cert:

• Citovat
  • Upravit
770
5.12.17 12:52

Hele a nejdou ty sms zprávy z mobilu ještě nějak vydolovat? Když se něco smaže na pc, tak se to taky dá dohledat, profík to má razdva. Co se zkusit zeptat někde v servisu mobilů? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22796
5.12.17 12:57

Chudák holčička, takovou dobu v presu a ještě se to stupňuje. Jestli trpí na migrény, tak tohle jí teda taky nepřidá :? Já bych asi zvážila přestup na jinou školu. Já vim, je to tak trochu útěk z boje a není to fér - vaše nikomu neublížila a bude řešit dojíždění, zvykání si na jiný škole… a agresorka vysmátá zůstane. Ale zdraví dítěte by pro mě asi bylo v tuhle chvíli na prvním místě. Nechci bejt pesimista, ale s tím přístupem školy a rodičů tý malý mrchy to lepší asi nebude :? Nebo poslední pokus - zkusit změnit aspoň třídu? Někde jsou školy dostatečně velký, aby to stačilo (u nás jsou třeba 4 první třídy a s některýma kamarádkama ze školky se naše holka skoro nepotká).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22796
5.12.17 13:00

Jasně, že bych zároveň přemýšlela, jak co a kde nahlásit, aby to prostě neprošlo jen tak. Otázkou je, jakej to bude mít vliv na reálnou situaci dcerky ve třídě, když navíc to ještě učitelka takhle pohnojila (fakt člověk na svým mkístě) :zed: Jestli se tam bude holčina cítit líp, když se začne něco dít, nebo by se mohlo všechno nedejbože ještě zhoršit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
5.12.17 13:01

A ty nemáš pusu abys na tu učitelku vlítla??? Okamžitě bych šla za ředitelem a zatlačila na něj, že buď to začne řešit, nebo jsou zítra v tv i s popisem jejich laxního přístupu. Nemůže malá aspoň do jiný třídy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2075
5.12.17 13:05
@Anonymní píše:
@Aishenka tak tahle se nebojí vůbec jé oprasklá jak opice, jak jsem psala výše jen jsme kolem sebe procházely a ona mě poslala někam a ukázala fa…če :cert:

To by si zkusila jednou, chytla bych jí pod krkem nebo za bundu a pěkně zblízka se k ní přiblížila… A klidně tu můžou někteří napsat, že tohle se nesmí, mě by to stálo i za oplétačky s případnou policií ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15436
5.12.17 13:07

Je to hrozné. Ale zakladatelko, jestli jsme to správně pochopila, tak se to táhne už pěkných pár let. Proboha, proč si to rázně neřešila hned od začátku?
Pokud to začalo už ve školce, tak bych nedopustila, aby dcera začala s tou agresorkou chodit i do školy.
Teď nezbývá než naprosto kategoricky nastoupit na ředitele školy, učitelku a rodiče. S tím, že další krok bude policii a to velmi rychle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22093
5.12.17 13:08
@brumi píše:
Právě že s ředitelem jsme to řešily, jneže ona holčina samo vše popřela, dceři píše vím to moc dobře sama jsem pár zpáv četla, ale ta druhá jí vyhrožuje jestli to někomu ukáže bude mít peklo a ta moje bobka to smazala :(. Takže teď nemám v ruce takhle nic. O změně školy už jsem také uvažovala ale zase díky těm jejím problémům si nedokážu představit jak by to zvládla navcí by musela dojíždět do jiného města… S rodiči je domluva nulová, když měly holky klidné období měla jít naše k ní na noc a taky že šla ale v jednu v noci volala at si pro ní přijedeme že se bojí, no matka nikde ta chlastala v hospodě a otec taky měl pěknou :zed: :zed: :zed:. A kdykoliv onu satanici potkám tak jedině se starší sestrou a vůbec si nedělá servítky že jsem dospělá, jen jsme kolem sebe procházely a ona na mě ukazála fa… a něco nadávala. Malá ví že u nás má plné zastání a dostala za úkol vše co jí ta druhá napíše mi okamžitě ukázat at si to mohu přeposlat jako důkaz. Ale nejvíc mě odrovnal přístup třídní, ta v pátek nastoupila před celou třídu a mou dceru označila za lhářku co si vše vymýšlí, takže celá třídy je teď proti ní, jen její nej kamarádka stojí za ní.

Dcera je ve 4. třídě, tj. tento problém se táhne už nejméně PĚT let… a Ty řešíš takovou hloupost, jako že jí třídní teď řekla, že je lhářka. To je snad na celém problému jen třešnička na dortu, ne? :zed:

Dokonce z Tebe vypadne, že dcera byla u dotyčné holčičky přes noc 8o Na jejích rodičích nenajdeš nit suchou, slušné slovo pro ně nemáš - ale dítě tam na noc pošleš? 8o

Nechápu rodiče Tvého ražení, na rovinu. Tohle jsou věci, které se musejí řešit rychle, účinně a efektivně - ne je nechat několik let kvasit a potom se divit, že to vždycky někde od někoho vychrlí nějakým sopečným výbuchem, ze kterého je jen další škoda, ale řešení žádné.

Řečičky o tom, jaké má dcera v Tobě zastání, jsou jen řečičky - ve skutečnosti, „skutek utek“, to se na mne nezlob. Už dávno měla být na jiné škole, ne protrpět téměř celý první stupeň podobnými stresy a nerváky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15436
5.12.17 13:10
@BohunkaP píše:
Dcera je ve 4. třídě, tj. tento problém se táhne už nejméně PĚT let… a Ty řešíš takovou hloupost, jako že jí třídní teď řekla, že je lhářka. To je snad na celém problému jen třešnička na dortu, ne? :zed:

Dokonce z Tebe vypadne, že dcera byla u dotyčné holčičky přes noc 8o Na jejích rodičích nenajdeš nit suchou, slušné slovo pro ně nemáš - ale dítě tam na noc pošleš? 8o

Nechápu rodiče Tvého ražení, na rovinu. Tohle jsou věci, které se musejí řešit rychle, účinně a efektivně - ne je nechat několik let kvasit a potom se divit, že to vždycky někde od někoho vychrlí nějakým sopečným výbuchem, ze kterého je jen další škoda, ale řešení žádné.

Řečičky o tom, jaké má dcera v Tobě zastání, jsou jen řečičky - ve skutečnosti, „skutek utek“, to se na mne nezlob. Už dávno měla být na jiné škole, ne protrpět téměř celý první stupeň podobnými stresy a nerváky.

Psala jsem to samé, jen mírněji, o příspěvek výše. Přístup rodičů nechápu a minimálně za část zdravotních problémů dcery si mohou, podle mě, sami. Bohužel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí