Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Muzes požádat o pomoc nekoho jineho dospeleho z rodiny, když rodiče nefungují? Babicku, tetu, strejdu, treba starsiho sourozence?
Je potreba, aby se to resilo nejak konstruktivně, prvně mezi dospělými. Správný postup je rodice, tridni učitel, vychovny poradce, reditel. Ne, ze bude neco na vlastní pěst řešit asistentka.
Bodejť by se tady trollům nedařilo, když jim i zkušené uživatelky skočí na každou nebetyčnou blbost!
@ontarova.stara píše:
At uz by byla zakladatelka jakakoliv, nikdo nema pravo ji cokoliv nad hlavou zapalovat.
Fakt si myslis, ze ve třídě nekdo neco zapaluje a asistentce je to fuk? Nikdo nepujde za tridni? Neni tam dozor?
@hanka.br. píše:
Bodejť by se tady trollům nedařilo, když jim i zkušené uživatelky skočí na každou nebetyčnou blbost!
Každá šikana či vážnější přestupek se nejdříve řeší a až pak se dá výchovné opatření. Není to hned.
Tím nechci psát, že se neděje šikana.
Bohužel se děje.
@jannina1 přišla jsem do této školy kde jsem teď ve třetí třídě spolužáci v tu dobu už měli takový ty svoje skupinky mezi které už nikoho nebrali. Vůbec s nima nemluvím ani se na ně nekoukám přijde mi že jsem opožděná ve svém věku, protože ty spolužáci už měli několik vážných vztahů, kouří atd a já si raději místo hraní her na telefonu čtu knížku. Myslím si že to je tím ale fakt nevím ![]()
@vokishka píše:
Fakt si myslis, ze ve třídě nekdo neco zapaluje a asistentce je to fuk? Nikdo nepujde za tridni? Neni tam dozor?
Netusim, kde vlastne studuje. Nicmene uz v prvnim komentari jsem psala, ze je to pro me neverohodne, protoze reditelska dutka ze dne na den. Zadna pedagogicka rada, tridni nikde, vychovny poradce nikde, s rodici se nic neresi.
Tak to proste nefunguje.
U komentare Janiny jsem reagovala na to, ze nikdo nema pravo sikanovat kohokoliv, i kdyby se choval jako deb.il. Zub za zub neni funkcni reseni.
Příspěvek upraven 17.11.22 v 14:16
@vokishka dělají to když je dozor pryč a asistentka hned po hodině odchází do kabinetu
@topazio píše:
Každá šikana či vážnější přestupek se nejdříve řeší a až pak se dá výchovné opatření. Není to hned.
Tím nechci psát, že se neděje šikana.
Bohužel se děje.
Vůbec netvrdím, že se obecně patologické jevy v kolektivech nedějí, ale tento příběh je vymyšlený a vymyšlený špatně.
@ontarova.stara řekla jsem to asistence a ta hned ten den to šla říct řediteli. Ředitel podle slov mé kamarádky si vzal do kabinetu ty spolužáky který to dělají a někdy k večeru jim dal důtky. Omluvam se za to že to nešlo pochopit je mi strašně špatně z toho
@Sárušeee píše:
@hanka.br. nemám potřebu si vymýšlet…
Nikdo tady nenapíše, že si vymýšlí.
@Sárušeee píše:
@ontarova.stara řekla jsem to asistence a ta hned ten den to šla říct řediteli. Ředitel podle slov mé kamarádky si vzal do kabinetu ty spolužáky který to dělají a někdy k večeru jim dal důtky. Omluvam se za to že to nešlo pochopit je mi strašně špatně z toho
Psala jsi to jinak@vokishka asistentka o tom ví že tam dělají s ohněm jenže jí to nezajímá tak jsem ji řekla že mi to vadí a ona šla hned ten den za ředitelem a druhý den jim dal ředitel důtky
Tridni dutku uděluje tridni, reditelskou schvaluje ped.rada
@vokishka píše:
Tridni dutku uděluje tridni, reditelskou schvaluje ped.rada
To i tu třídní.
@hanka.br. píše:
To i tu třídní.
Ale o te nerozhoduje reditel, jak psala, ze vecer nejakou dutku udelil