Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Wiolla tak dnes ukápla slza i mě kvůli Narín, hodně pěkná scena jak s ním mluvil Boran a pak ju pohladil ![]()
To je Omar Borkan Al Gala
Zamilovala jsem se, nebudu spát
![]()
@Macina13 Člověče, to si nějak nevybavuji…
Mmch, to že přišla Narin o Azada je samozřejmě moc smutné, ale nadruhou stranu, oni dva byli „spouštěčem“ celé té mašinérie, která se spustila potom.
Jako první porušili „pravidla“. A až do této chvíle to nebyli zrovna oni, kteří by to nejvíc odskákali…
@Wiolla to je pravda. Oni nejprve utekli, pak šli vlastně pro Silu, aby se zachránili, pak zase oni chtěli utéct, pak zase chtěli zpátky a pak ještě Azad provokoval…
My tu na Slovácku máme TV Doma přímo z antény, také se dívám na seriál Sila. Ale před tím dávali seriál Skrytá vášeň. Také to nešlo přerušit a skončit a nedívat se.
Holky prosímvás
Nečetla jsem celou diskusi, ale na první straně jsem se dočetla, že prý to skončí nějak špatně. JAK TO VÍTE??? Dá se někde stáhnout další díly než ty, co běží na Doma sk??? V JAKÉMKOLIV JAZYCE, MOC PROSÍM, JE TO VELMI NALÉHAVÉ ![]()
@Camill píše:
Holky prosímvásNečetla jsem celou diskusi, ale na první straně jsem se dočetla, že prý to skončí nějak špatně. JAK TO VÍTE??? Dá se někde stáhnout další díly než ty, co běží na Doma sk??? V JAKÉMKOLIV JAZYCE, MOC PROSÍM, JE TO VELMI NALÉHAVÉ
Tu si môžeš online pozrieť v chorváčtine http://silaonline.blogspot.sk/p/epizode.html
@Camill Vůbec netuším, kde se ten drb, že to dopadne špatně, vzal.
Mám to dokoukané celé a rozhodně to špatně nekončí… ![]()
@Wiolla píše:
@Camill Vůbec netuším, kde se ten drb, že to dopadne špatně, vzal.Mám to dokoukané celé a rozhodně to špatně nekončí…
Tak to je super ![]()
Ahoj, nevíte jestli se dá někde stáhnout ta úvodní písnička? ![]()
Moc děkuju ![]()
@Banny jednou jsem jí stahovala na ulozto.cz a normálně jsem zadala SILA MP3
@DDeniska díky
, já to taky zkoušela, ale asi blbě. Jdu to zkusit ještě jednou ![]()
@Banny http://uloz.to/…a-megatv-mp3
tady je odkaz na tu písničku snad se Vám to otevře ![]()
@DDeniska
Jste strašně moc hodná, moc díky! Mně se to ráno nepovedlo a teď už díky Vám stahuju ![]()
Děkuju ![]()