Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ten měl moc babičkovskej (usedlej) vzor.
V tom bílém zářila. ![]()
http://www.magazinci.com/…dizi_001.jpg
Ten bílý se mi bohužel nepodařilo najít. To snad budu muset printScreennout. Ve kterém to bylo díle? Mezi 30 a 40, ne? ![]()
@Wiolla nevím, ale tohle jí moc slušelo, ten bílej vím taky, taky byl pěknej a ty svatební šaty byly krásné.
@Vampir píše:
A na akej stranke je to v rustine daj mi odkaz?
Neviete kde by som nasiel a stiahnul titulky na tento serial mozu byt v hocijakom jazyku ja si ich prelozim?
Ženy, tak jsem včera opět koukala do dvou do rána. 15. díl v TV na té Domě asi ještě nebyl, že?
J.
Co psaly holky tak 15.díl nebyl a minimálně do pátku nebude…
Btw druhá svatba docela OK (i když ji zase postavili před hotovou věc, se picnu. No ale já nemám ráda podobná „překvapení“, takže to soudím podle toho). Šaty krásné, poprvé jsem si uvědomila, že je neje hubeňour (na hranici podvýživy), ale i twiggy. No ale slušelo jí to. Zato svatební noc byla vážně bída! Boran sice neměl triko, ale sex naznačený jen rozepnutím o 1cm zipu na svatebích šatech? WTF?! ![]()
Že se dál schyluje k průšvihu jsem cítila v kostech, ale že až tak, to mě překvapilo. No, dívala jsem se do 2h do rána, skončila u 54.dílu a jsem totálně mrtvá. Tohle mě zabije než to dokoukám. ![]()
@Wiolla a co tam td bude? Tak ve zkratce? Jinak jestli mi písneš, tak jak Boran chtěl zabít Narín? Teda nechtěl, ale mířil na ni, tak co mu řekla Sila do telefonu, že pak odešel, nerozumím tomu vubec.
@Anonymní píše:
@Wiolla a co tam td bude? Tak ve zkratce? Jinak jestli mi písneš, tak jak Boran chtěl zabít Narín? Teda nechtěl, ale mířil na ni, tak co mu řekla Sila do telefonu, že pak odešel, nerozumím tomu vubec.
Kdy teď? Já vůbec nevím, kde teď jsi… Sleduji 64.díl, takže si úplně přesně nevybavím, co bylo na začátku. A taky tu nechci holkám spoilerovat, třeba se chtějí nechat překvapit.
Co na něj ječela do toho telefonu, si taky přesně nevybavím. Uvízlo mi jen něco v tom smyslu, že když nemá Narin u nikoho zastání, tak že teda ona se za ni bude bít, co jí budou síly stačit. (Mně stačilo, že to bylo v tom duchu, že jestli jí ublíží, tak mu udělá peklo na zemi).
Ahoj, tak už se těšíte na 15. slovenský díl? Já moc, dle toho co jsem pozrela na netu v turšině
tak to bude paráda
![]()
I
Boran!!!
Já Domu nemám, takže já si musím počkat až to bude na uložto
. Doufám, že brzy. Už se nemůžu dočkat.
J.
@Vampir píše:
Neviete kde by som nasiel a stiahnul titulky na tento serial mozu byt v hocijakom jazyku ja si ich prelozim?
Jak si je přeložíš?
Holky a která telenovela vás ještě chytla? Doporučíte mi nějakou?
J.