Šílená matka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
279
19.3.18 17:08
@smurfka píše:
to jakože mladí rodiče by souhlasili aby se flákala po nocích? :roll:

Takže oni nezvládají výchovu, ona napsala, že ponocuje, ale nic dalšího nedělá, nefetuje, nechlastá a studuje..

Jak pomůžeš studentovi tím, že ho vyhodíš? To nedává smysl tato argumentace.

U toho starého rodiče jde o to, že tu lidi píší, že by se styděli v 19ti žít u rodičů důchodců, jak k tomu to děcko přijde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32158

@Satisfaction No není to důvod k vyhození z domu, ale já když jsem neměla děti doma, někde byly za zábavou, tak jsem spala jen napůl, pořád jsem podvědomě poslouchala, jestli už přišly a v jakém stavu :lol:, takže být permanentně nevyspalá, jestli zakladatelka chodí neustále po půlnoci taky není nic moc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
279

Příspěvek upraven 19.03.18 v 17:10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
279
19.3.18 17:09
@Monchichik píše:
@Satisfaction No není to důvod k vyhození z domu, ale já když jsem neměla děti doma, někde byly za zábavou, tak jsem spala jen napůl, pořád jsem podvědomě poslouchala, jestli už přišly a v jakém stavu :lol:, takže být permanentně nevyspalá, jestli zakladatelka chodí neustále po půlnoci taky není nic moc :)

To klidně může, je to nezvládnutá výchova, špatná domluva. Ale mám sourozence v tom věku, ještě tím cloumají hormony, je to na pár facek, ale není řešení ji vyhodit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
19.3.18 17:15
@Satisfaction píše:
Takže oni nezvládají výchovu, ona napsala, že ponocuje, ale nic dalšího nedělá, nefetuje, nechlastá a studuje..

U toho starého rodiče jde o to, že tu lidi píší, že by se styděli v 19ti žít u rodičů důchodců, jak k tomu to děcko přijde?

to není jen o rodičích..někdy můžeš děla vše „správně“ a stejně se dítě " nepovede ".. :nevim: někomu stačí asi jen to ponocování - ten ustavičný strach ( v této hnusné době ), dělá jim to třeba psychicky špatně. Neznáme všechny okolnosti, těžko soudit :nevim:

• Citovat
  • Upravit
29350
19.3.18 17:23
@Satisfaction píše:
To klidně může, je to nezvládnutá výchova, špatná domluva. Ale mám sourozence v tom věku, ještě tím cloumají hormony, je to na pár facek, ale není řešení ji vyhodit :)

Zajimalo by me, jak to vyhozeni probehlo, ale zakladatelka uz nereaguje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
279
19.3.18 17:23
@smurfka píše:
to není jen o rodičích..někdy můžeš děla vše „správně“ a stejně se dítě " nepovede ".. :nevim: někomu stačí asi jen to ponocování - ten ustavičný strach ( v této hnusné době ), dělá jim to třeba psychicky špatně. Neznáme všechny okolnosti, těžko soudit :nevim:

Obecně je jejich řešení divné, nicméně to stejně nemění nic na tom, že jí je 19 a za to, že oni jsou v důchodu jaksi nemůže :) Takže jak tu někdo psal, že by po nich nikdy nechtěl peníze je zcestné.

Když nad tím přemýšlím, možná k jejich řešení přispěl i ten věk, jsou náchylnější na stres.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
279
19.3.18 17:24
@Regina Hero píše:
Zajimalo by me, jak to vyhozeni probehlo, ale zakladatelka uz nereaguje…

Asi něco jako
A:„Když nechceš poslouchat tak vypadni:“
B:„Tak jo!“

;) Jak říkám, je to ještě v pubertě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
19.3.18 17:54
@Satisfaction píše:
Asi něco jako
A:„Když nechceš poslouchat tak vypadni:“
B:„Tak jo!“;) Jak říkám, je to ještě v pubertě.

Jo… presne takovou predstavu mam i ja… ;) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7421
19.3.18 18:13

Taková drobnost, uvědomujete některé, že z dnešních maturantů je mladší 19-ti jen ten, kdo byl narozen v půlce května a později a neměl odklad? A donedávna byl trend těmto dětem ten odklad dát jenom proto, že byli květnoví, červnoví a prázdninoví?

A že většina rodičů dala po základce děti na maturitní obor?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80119
19.3.18 18:16
@Satisfaction píše:

Jo a vysoké absence nemá - takže nějaké má. Prostě si myslím, že když u rodičů bydlí, a oni mají tu povinnost ji živit, protože se připravuje na budoucí povolání, tak na druhou stranu mají mít i ta práva, jako právo určovat do kdy se dcérenka vrátí. No a když ona to nemíní respektovat, pak souhlasím s tím, co nastalo - jo žij si po svém, ale za své. Hotovo. A pocghybuji, že se to celé odehrálo jenom tak jak to zakladatelka líčí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1638
19.3.18 18:17

@Keyllah psala, že o víkendu chodi na diskotéky, což je v jejím věku normální. I tak je to hanba, že vyhodí studující dítě. Asi bude teď maturovat, takže už je ta atmosféra trochu volnější. Ale chlastající syn, který propije celou výplatu muže bydlet doma?? To je fakt paráda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
19.3.18 18:34

Nejsou rodice xenofobni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
19.3.18 18:35
@ančapepča píše:
@Keyllah psala, že o víkendu chodi na diskotéky, což je v jejím věku normální. I tak je to hanba, že vyhodí studující dítě. Asi bude teď maturovat, takže už je ta atmosféra trochu volnější. Ale chlastající syn, který propije celou výplatu muže bydlet doma?? To je fakt paráda

před maturitou je to volnější? Aha…
Jinak jsme se nedozvěděli, jak to je s tím vyhozením… ono to celé může být úplně jinak, než se zdá… já bych to viděla spíš na ten vzdor a uraženou ješitnost ze strany zakladatelky a ten vyhazov stylem, jak tu už několikrát padlo…
Na druhou stranu, pokud syn přispěje na nájem, živí se sám, chodí do práce, tak je jeho věc, jak se svou výplatou naloží… ono to vždycky funguje na té dohodě mezi oběma stranami… neřeším teď nezletilé děti… tam je to ještě jiné, protože za ty zodpovídají rodiče…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
19.3.18 18:36
@Brontik píše:
Taková drobnost, uvědomujete některé, že z dnešních maturantů je mladší 19-ti jen ten, kdo byl narozen v půlce května a později a neměl odklad? A donedávna byl trend těmto dětem ten odklad dát jenom proto, že byli květnoví, červnoví a prázdninoví?A že většina rodičů dala po základce děti na maturitní obor?

a co tím chceš říct? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová