Šílená matka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
35438
20.3.18 14:10
@inkakřivák píše:
@Tiger-lily No jinak řečeno - matka byla šlapka, ne že jí vodila strejdy. Takže mravní ohrožování nezletilé.

tak předpokládám, že když si ji brala babička, tak byla malá a když chtěla zpět k matce, bylo jí nad 12 let a bylo to její rozhodnutí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
20.3.18 14:15
@Tiger-lily píše: :think: asi vyloučení společně posuzovaných osob, kde si matka žádala o nějaké dávky?

to se dá až po třech měsících od odstěhování, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
20.3.18 14:16
@Regina Hero píše:
to se dá až po třech měsících od odstěhování, ne?

To nevím. ale tam by asi mohla matka úředně dceru „vyloučit“. Může jí i zrušit trvalý pobyt, ne? S tím, že se vyskytuje neznámo kde. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
20.3.18 14:18
@Tiger-lily píše:
To nevím. ale tam by asi mohla matka úředně dceru „vyloučit“. Může jí i zrušit trvalý pobyt, ne? S tím, že se vyskytuje neznámo kde. :nevim:

se zrušením trvalého pobytu to tak snadné není, jednoduše to jen přepíšou, když se dotyčný nahlásí jinam… jinak je to opruz na dlouhou dobu, než někomu zruší trvalý pobyt a není to dejme tomu dané soudně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
20.3.18 14:24
@Regina Hero píše:
se zrušením trvalého pobytu to tak snadné není, jednoduše to jen přepíšou, když se dotyčný nahlásí jinam… jinak je to opruz na dlouhou dobu, než někomu zruší trvalý pobyt a není to dejme tomu dané soudně…

fakt? Jsou nějaké změny? tp jsem rušila jen jednou, už je to delší dobu a to bylo opravdu jednoduché, napsala jsem iniciále a že od toho a toho data se na té adrese nevyskytuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
593
20.3.18 14:27

Tak pokud máš hotový učňák, nevím, jestli spadáš do kategorie nezaopatřené zletilé, spíš ne. Takže žádné výživné ti soud nevyměří a musíš se holt živit sama a případné studium dodělat dálkově. Takže si nejdřív najdi práci podle vzdělání a pak se zkus domluvit ve škole, zda povolí přestup na dálkové. Moc jiných možností nemáš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
20.3.18 14:28
@Tiger-lily píše:
fakt? Jsou nějaké změny? tp jsem rušila jen jednou, už je to delší dobu a to bylo opravdu jednoduché, napsala jsem iniciále a že od toho a toho data se na té adrese nevyskytuje.

8o fakt, jo? To jsi měla sakra štěstí… švagr potřeboval zrušit pobyt bývalým nájemníkům… a to byl masakr, včetně podpisů dvou svědků, kteří přišli a dosvědčili, že ti jmenovaní tam opravdu už nebydlí, nevyskytují se v bytě… je to teda tak pět šest let zpátky? Nebo tak nějak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
20.3.18 14:44

@Regina Hero :think: to je fakt zvláštní. Protože já jsem u některých lidí prostě jen uvedla zdržují se neznámo kde a že prý oni si už je budou honit, kde chtějí a kdyžtak budou mít trvalák na magistrátě. Takto osobní zkušenost, já tam na těch pobytech na ouřadě nesedím, takže momentální postup při řešení fakt neznám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová