Silné krvácení v 10.týdnu těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
474
30.9.11 13:44

evoušku,já bych z něj tu neschopenku normálně vyrazila,můj doktor říká,že každé krvácení něco znamená a není jen tak a měli by ti nasadit nejaké prášky a u každého krvácení,co vím od holek nařizují klid na lůžku,né-li hospitalizaci…a ještě k tomu s dvojkama,to snad dávají neschopenku hned od začátku,ne????nějakej divnej doktor,ten tvůj.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
474
30.9.11 13:56

AV-to je hrůza,jak se někde k tobě chovají,to mě uklidnovali,že musím být hlavně psychicky v pohodě a v klidu,ale taky mi říkali,že je to příroda a ta to rozhodne za nás a že co nemá bejt,tak je lepší když není.......sice taky ne 100% povzbuzení,ale určitě mi dali velkou naději a když jsem přestala krvácet a jen špinila,tak že tím se prý naše šance zvyšujou,tak jen ležim a domlouvám prckovi,že musí být v pořádku,protože se už ho s tatínkem nemůžeme dočkat.....taky jsem slyšela názory,že tyhle problémy většinou mizí se začátkem druhého trimestru,já prostě věřim všemu pozitivnímu a negativní si nepřipouštim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2312
30.9.11 14:13

AV: tak to mas v brisku bojovnika, to bude treba kluk jak buk :) ze se tak pekne pres to vsechno uskali udrzel!! Klobouk dolu

no mne doktor (muj) rekl, ze s dvojcatama je „dycky problem“, ale jestli to fakt do pondeli neprejde, tak tam vlitnu, at mi tu neschopenku napise.

Sedim v praci a docela tu usinam, ach jo.. no, pohodova nestresujici administrativni prace.. ale ne pro unaveneho cloveka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9995
30.9.11 14:45

Ahoj, mě vezla houkačka ve čtrnáctém týdnu s masívním krvácením. Ten doktor ze záchranky mě navíc cestou přesvědčil, že jsem potratila, no děs… Byl to hematom, brouček v pořádku, ale já se bála i zakašlat. Ve špitále jsem byla měsíc. Skoro celou dobu jsem krvácela. Pak už bylo naštěstí vše v pohodě, syna jsem přenášela a při narození měl 3750g. Moc držím palce. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2312
30.9.11 14:51
Paoloska píše:
Ahoj, mě vezla houkačka ve čtrnáctém týdnu s masívním krvácením. Ten doktor ze záchranky mě navíc cestou přesvědčil, že jsem potratila, no děs… Byl to hematom, brouček v pořádku, ale já se bála i zakašlat. Ve špitále jsem byla měsíc. Skoro celou dobu jsem krvácela. Pak už bylo naštěstí vše v pohodě, syna jsem přenášela a při narození měl 3750g. Moc držím palce. :hug:

uff!! hlavne ze to dobre dopadlo!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10075
1.10.11 12:57
agatha80 píše:
Zdravím Vás,hledám někoho,kdo měl stejné nebo podobné komplikace v těhotenství a hlavně by mě zajímalo,jak jste byly léčeny a jak to zabralo.Mě v 8.týdnu pan doktor našel v děloze hematom,dostala jsem ascorutin a klid na lůžku,po deseti dnech na kontrole hematom nebyl a povolil nějaký pohyb.Hned ten den večer,se mi silně spustila krev,jako by někdo ze mě vyndal špunt,síla prvních dvou dnů menstruace.Okamžitě jsem jela do nemocnice,kde si mě nechali.Prcek byl naštěstí v pořádku a krvácení ustalo hned druhý den ráno.Od té doby jen špiním,po pěti dnech mě propustili,s tím že doma budu jen ležet a chodit pouze na WC.při propuštění nalezen opět hematom 20-9mm.nikdo mi neřekl,z čeho krvácení bylo a jestli se může ještě opakovat.Vzhledem k tomu,že jsem po 2.IVF a snažíme se o dítě pět let a je to náš první zdárný pokus,tak samozřejmě nebudu nic riskovat,z postele se nehnu a budu doufat v dobrý konec.Ale zajímalo by mě,jestli nějaká nemáte podobnou zkušenost,jak to u Vás dopadlo,jak jste byly léčeny a jak dlouho jste v těhotenství musely ležet.předem děkuji za odpovědi…
jo,ještě dodávám,že začínám jedenáctý týden a mimi je v pořádku.....

mě praskl hematom v 11 tt a teda síla neuvěřitelná…teklo to ze mě proudem jak bysi otevřela kohoutek…hruza a děs samozřejmě sanitka ihned na kapaky zastavit krvacení které bylo opravdu silné…potom ze mě padaly takové kusy jak ledviny no hnus…v nemocnici jsem byla zhruba tyden dodneska jím ascorutin 2-2-2 brala jsem i utrogestan ale ten mi už vysadily a magnesko a taky jsem se nehla z postele …špinila jsem ještě tyden a dneska začínam 17 tyden hematomek se vstřebává…ono je prej lepší že praskne a pak se muže vstřebat , ale někdy to končí špatně hlavně věřit tomu prckovi, že to zvladne…ty jenom lež nic nedělej zajdi jen na zachod a uvidíš bude dobře :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
474
1.10.11 15:27

jojo,ležim a nic nedělám a uvidí se devatenáctýho na kontrole......píšete samý dobrý konce,tak snad to bude dobrý jo a ty glycerinový čípky-super,hrozně se mi ulevilo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
beruska79
1.10.11 15:52
agatha80 píše:
jojo,ležim a nic nedělám a uvidí se devatenáctýho na kontrole......píšete samý dobrý konce,tak snad to bude dobrý jo a ty glycerinový čípky-super,hrozně se mi ulevilo…

jj, cipky :pankac:

• Citovat
  • Upravit
169
1.10.11 16:50

Ahoj, já začala krvácet v 16.tt jen tak z ničeho nic. Okamžitě jsem jela do porodky, tak byly dvě verze - placenta nízko a hematom. Strávila jsem tam 4 dny, injekce, prášky, jen ležet.
Pustili mě po těch čtyřech dnech s tím, že je vše ok a placenta 40 mm nad brankou.
Ale moje dr za pár dní na kontrole zjistila, že mi udělali špatně vyšetření a že hematom má 3cm a placenta je jen 5 mm od branky. Takže nařízen totální kliový režim, což s dvouletým prckem je trošku težké dodržet. Ale na dopo chodí do školky a babča a manžel se snaží hlídat.
Ale mám na vás dotaz - po nemocnicc už jsem jen lehce špinila a po pár dnech to úplně přestalo. Jenže úřed pěti dny to zase začalo a špiním. Ve čt už to bylo fakt dost (teklo to ze mě), ale jen hnědá, ne červená. K dr se jdu vnutit v pondělí, ale jsem nervózní - je to normální pořád špinit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
1.10.11 18:32

no, neustálé špinění normální není, špinění je vlastně stará krev. Taky jsem měla placentu nízko a asi většina špinění byla z ní, ona se ale většinou pozvedne nahoru, jak roste břicho :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2312
1.10.11 23:11

ahoj, takze jiz jsem hospitalizovana v nemocnici. Jeli jsme na pohotovost,kdyz dnes to silne spineni neprestavalo. Pani doktorka mi rekla 2 veci,ktere mi utkvely v pameti: krvaceni ani spineni do tehotenstvi nepatri a to druhe,kdy jsem se ptala na mozne komplikace,kdyz se nenecham hospitalizovat,ze „proste muzete potratit“,na coz jsem slysela. Tak lezim.. Mam askorutin a magnezko a zatim to vypada,ze se to uklidnilo. Tak cekam,co bude do rana..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4415
2.10.11 08:33

ahoj, tak to mě mrzí,vím jaké je to být v nemocnici, ale zase si tě tam ohlídají, zastaví krvácení,špinění a pak tě pustí domů. Samozřejmě jsi měla mít už dávno neschopenku, nevím, že ti jí doktor nenapsal :-( Přeji ať je vše brzy ok, až jsi ty i miminka vpořádku a můžeš si zase užívat těhulkování :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
474
2.10.11 09:45

Evi,to je dobře že jsi v nomocnici.....držím palce,aby vše dopadlo dobře…já teda na jednu stranu jsem v nemocnici byla nasraná,že tam se mnou vůbec nic nedělali,jen mi třikrát denně přinesli prášky,tak jsem si řikala,že to jsem mohla být doma a byla bych k tomu na tom líp psychicky,ale když se na mě poslední den koukli ultrazvukem a já viděla toho svýho sněhuláčka,jak si tam mává ručičkama,nožičkama,tak jsem na skoro týden v nemocnici zapomněla.......
a taky si myslím,že doktor,který ti nevystavil neschopenku,tak tvoje miminečka dost ohrozil......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
474
2.10.11 09:48
Balalajka píše:
Ahoj, já začala krvácet v 16.tt jen tak z ničeho nic. Okamžitě jsem jela do porodky, tak byly dvě verze - placenta nízko a hematom. Strávila jsem tam 4 dny, injekce, prášky, jen ležet.
Pustili mě po těch čtyřech dnech s tím, že je vše ok a placenta 40 mm nad brankou.
Ale moje dr za pár dní na kontrole zjistila, že mi udělali špatně vyšetření a že hematom má 3cm a placenta je jen 5 mm od branky. Takže nařízen totální kliový režim, což s dvouletým prckem je trošku težké dodržet. Ale na dopo chodí do školky a babča a manžel se snaží hlídat.
Ale mám na vás dotaz - po nemocnicc už jsem jen lehce špinila a po pár dnech to úplně přestalo. Jenže úřed pěti dny to zase začalo a špiním. Ve čt už to bylo fakt dost (teklo to ze mě), ale jen hnědá, ne červená. K dr se jdu vnutit v pondělí, ale jsem nervózní - je to normální pořád špinit?

ahojky,já co mám z diskusí a z nemocnice,tak tvamá by měla být v pohodě,to se ti rozpouští hematom,ale samozřejmě musíš kdoktorovi a brát nějaké léky,ale i sestřičky v nemocnici mi říkali,že jakmile je to tmavě hnědý,tak to je dobrý,nesmíš mít světlou krev.....to je průser

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10075
2.10.11 10:05

suhlasím jak je tmava tak odchází ta stará krev což je asi i dobře protože se to neusazuje v hematomu nebo někde jinde a čerstvá krev je špatně ale brala bych ascorutin ..já nešpiním a pořád beru 2-2-2 a je mi fajn :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí