Silné krvácení v 10.týdnu těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3513
2.10.11 10:29

já myslím, že ani jedna krev není v pořádku, tmavá krev znamená, že něco krvácelo, neodteklo to ven a teď to pomalu odchází jako stará krev. Já když jsem začala jenom třošku špinit, vždycky jsem mazala do nemocnice. Týden jsem si tam pobyla a šla domů. A tak pořád dokola. Mělo to jedno pozitivum, k porodu jsem šla s tím, že jsem znala naprosto celý personál :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10075
2.10.11 10:44

smaozřejmě že je každá krev špatná, ale když už krvácíš tak prej jak je to tmavá tak odchází např hematom atd…já bych taky letěla s každým špiněním to je jasný a doktoři tomu asi rozumí víc :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
2.10.11 11:45

Holky, diky za rady a zkusenosti ;-) Ja doufam, ze je to ten hematom a ne placenta. Zajdu v po ke svoji gyn. V Podoli uz nemam duveru, kazdy videl na utz neco jinyho :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
2.10.11 16:40

placenta se prý plně tvoří až od 12. týdne těhotenství a pak teprve začne pořádně vyživovat plod. Do té doby prý miminko „jí“ to co má okolo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
2.10.11 19:02
MMartina1 píše:
placenta se prý plně tvoří až od 12. týdne těhotenství a pak teprve začne pořádně vyživovat plod. Do té doby prý miminko „jí“ to co má okolo :nevim:

To ji i potom. Polyka plodovku celou dobu, takze i vse v ni obsazene :-/ Ale pred 12.tt, myslim, jeste neumi polykat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
2.10.11 20:05

no to jo, ale z plodovky veškerou výživu nedostane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2312
4.10.11 11:57

jojo, mne kdyz spineni neprestavalo, ale zhorsilo se, tak me tu na nejake jine diskuzi jedna nastavajici maminka postrasila, ze to muze byt odlucujici se placenta, tak to mi hodne zatrnulo.. jinak v nemocnici po ascorutinu (tak jak martas) 2-2-2 se to dost zlepsilo, ale jak mi vcera snizili davku na 1-1-1, tak trosililinku spinim.. dneska me pustili domu a zitra klusu ke svojemu doktorovi, asi me doma necha, i sestricka rikala (kdyz jsem tam volala, ze to je rozumne).. jinak muj doktor me videl po jednom nocnim zakrvaceni.. ja pak zakrvacela jeste dve noci po tom a ten posledni den to nechtelo prestat spinit, tak jsme radsi jeli do spitalu.. jinak teda luzkove oddeleni gynekologie v Porube - az na to jidlo, tak super..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
15.2.24 11:37

Dobry den devcata take by jsem se chtela zeptat jsem tehotna 10+5 a v 9+3 jsem spinila jela jsem na pohotovost doktor rekl ze plod je v poradku a ze tam nasel menci hematom 3 mm ze to muze byt i tim nez jsem tam dojela prave tak sem prestala spinit doktor mi napsal magnosol a ascorutin a progesteron ten man brat do 12 tydnu pry rano a vecer nemam vysazovat od 12 tydna mam brat jednou az do 16 tydne ale problem je v tom ze spineni prestalo na 2 az 3dny a to sem zase jela na pohotovost a tam mi rekla doktorka ze spineni neni silne ze je dulezite ze plod zije a ze mam dal brat leky a ascorutin my jen zvedla davku ze prej jak placenta je dole tak muue byt spineni. Dneska sem jela ke svemu gynekologovy stim ze spinim stale a dneska rano i v moci byla krev ke to jakoby chvilkove chvily ano pak zase ne tak sem tak jela a doktor rekl ze nejdriv ze hrozny potrat ze to tak v prvnich semetrech byva a nikdo nevinproc ze je to genetika ale ja to zazila 4 proto se moc bojim…pak rekl ze se oddeluje vajicko a ja rikam co toje a on ze je vse zatim v poradku jen musim mit klid a lezet a kdyby sem zacala krvacet hodne mam ject na pohotovosz aby si me tam nechaly ze je uplne vytoceny ze si me tak nenechaly rekl ze vysasit vsechny leky a brat jen magnosol a to je mi prave divne a mam strach vysadit ten progesteron kdyz na pohotovosti rekly ze nesmim jinak muze dojit k potratu a muj gynekolog rek ze nechape co mi tam rekly ze prej sami blbosti ze prej na hormony si mam vytvaret sama v tehotenstvi a ze to.lam vysadit a ani ascorutin nebrat ze kdyz se to ka stat se stane a ze na to leky nejsou ze mam i tu cukrovku tak ty leky vadi tak ted mam strach co dal aby sem si jeste vic neuskodila tim ze nebudu ty leky brat muzete mi poradit mic se bojin nechci o miminko prijit uz sek tolikrat prisla a je mi 36 let a nesko nam to 11 let z manzelem a ted kdyz se povedlo tak tohle… :( :( jeste sem cjtela rict zebo hematomu uz nemluvila ani doktorka na pohotovosti ani gynekolog prosim o radu ted lezin v postely a jen dochazim na zachod aoe strach je velky :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí