Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Blackova.K píše:
mám tu nasranou puberťačku, a nasranou myslím fakt nasranou. Už mám uplně stažený hrudník, nejradši bych ji vzala kladivem po palici. Dokonce jsem klesla tak hluboko, že jsem volala manželovi a stěžovala si![]()
Soucitim.je to narocny ![]()
@Blackova.K píše:
mám tu nasranou puberťačku, a nasranou myslím fakt nasranou. Už mám uplně stažený hrudník, nejradši bych ji vzala kladivem po palici. Dokonce jsem klesla tak hluboko, že jsem volala manželovi a stěžovala si![]()
co to je puberťačka? Kolik jí je? Moje osmileté furt brečí, ježiš ona snad permanentně brečí a jestli jednou uslyším : To není fér, tak jí prohodím oknem
@Omiii píše:
Dnes mám termín porodu, nejradši bych byla na porodním sále, ale to dítě je jako klíště
no hezky, škoda, že se mrněti nechce ven, mohly jsme s tebou v přímém přenosu silvestrovsky rodit ![]()
@terinka4444 píše:
co to je puberťačka? Kolik jí je? Moje osmileté furt brečí, ježiš ona snad permanentně brečí a jestli jednou uslyším : To není fér, tak jí prohodím oknem
Moje sestilete je na nevim co. a obe deti furt jen zerou…od rana doted.
@terinka4444 píše:
15.5 ale s ní to jetěžší než s jinou. No teď se zklidnila, ale jsem ve střehu ![]()
@Allons-y píše:
PF ode mne i od @Blackova.K
to je nejkrásnější, co jsem dneska četla
to by se mělo dát na hlavní stranu
![]()
@Omiii píše:
Dnes mám termín porodu, nejradši bych byla na porodním sále, ale to dítě je jako klíště
a zkoušela jsi nahá tančit a točit prsy po směru hodinových ručiček ![]()
@Blackova.K píše:
15.5 ale s ní to jetěžší než s jinou. No teď se zklidnila, ale jsem ve střehu
nepolevuj v ostražitosti ![]()
@terinka4444 píše:
to je nejkrásnější, co jsem dneska četlato by se mělo dát na hlavní stranu
![]()
já se tím kochám celé odpolko na FB
![]()
@Fima píše:
@Cosmos Furt s děckama po doktorech. Začalo to únorem, kdy během dvou dnů byly obě děcka po úraze. Starší skončil ve špitále, mladší byl po pár týdnech OK a špitálu jsme se vyhli. Další kolečko hospitalizace se starším jsme si střihli v květnu, se kterým jsme už delší dobu řešili zdravotní problémy. No, nevyřešilo se nic, to mě psychicky ničilo.Během toho jara se mladšímu objevila tříselný kýla, dvakrát jsme měli výlet v noci na chíru, jednou byla uskřinutá, podruhé planý poplach… v červenci ho v noci stejně nakonec akutně operovali, protože se uskřinula zase a už nešla reponovat zpět. Líp začalo být až na podzim. Se starším jsme se dostali k doktorovi, který nás začal konečně řešit, takže se dalo všechno do pohybu, v novém roce nás čekají nějaká vyšetření opět při hospitalizaci, ale už jsem myslela, že se toho nikdy nedovolám. Staršímu se taky objevila tříselná kýla, takže operace ho nemine, ale to je už banalita. Zkrátka doufám, že jsem si to všechno vyžrala letos a bude klid.
No páni, tak to je mi moc líto. Držím tedy palce, ať se vás v příštím roce drží už jenom zdravíčko!
![]()
Můj tříleták je sice většinu roku na zabití, ale díky bohu, je zdravej, a dcerka teda taky.