Silvestr - vše nejlepší do Nového roku 2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17630
31.12.14 21:55

Ležím v posteli s dětma. Dvě spí, se třetí koukám na Zvonilku :mrgreen: Z vděčnosti, že už nezvracím, jsem se naprala zmrzlinou a pomalu upadám do kómatu. Dole osychají jednohubky, manžel šel na skok ke kamarádovi, takže předpokládám, že už ho letos neuvidím.
Silvestrovský televizní program naprosto odmítám, takže to mi fakt nehrozí. Cimrmany bych dala, ale Záskok bych mohla recitovat zpaměti, takže mi nic neuteče
Jo a všem přeju muchláčkovej a sluníčkovej rok 2015 :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
31.12.14 21:55
@Omiii píše:
@terinka4444
Mohla jsem být v Televizních novinách hned po kulinářské reportáži Ládi Hrušky, no bohužel…ani mediální zviditelnění s tím klíšťákem nehlo :think:
:think: :think: :think: :think: :think: mám delší vedení :think: :think: :think: hoď mi ještě nápovědu, cos tím myslela :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
31.12.14 21:56

Blik, právě mi to došlo :mrgreen: jako první mimino roku 2015 :mrgreen: no jo, máš tančit nahá a hladit prsa, jak ti tu bylo napsáno :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
31.12.14 21:57
@Blackova.K píše:
a zkoušela jsi nahá tančit a točit prsy po směru hodinových ručiček :think:

to pomáhá 8o :think: :palec:

já si vzpomněla, jak dal kdysi někdo do diskuse točící se tentonoc, pořád dokola tam lítal, já měla mžitky a zírala..z toho bych fakt porodila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
@terinka4444 píše: :think: :think: :think: :think: :think: mám delší vedení :think: :think: :think: hoď mi ještě nápovědu, cos tím myslela :think:

Asi první dítě roku. Je to dobrý, ještě mi to myslí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5073

Také Vám jdu popřát vše nejlepší do nového roku. Děti už spinkají v postýlkách, udělali jsme jim půlnoc i s ohňostrojem kolem osmé večerní. Manžel je na panáka u souseda a já tu sedím sama se sklenkou vína, dobrou hudbou a tak trošku surfuji, trošku relaxuji a trošku bilancuji.

A jo, byl to dobrý rok. A snad ten příští bude zase o kousek lepší. Všem Vám přeji ať se Vám splní to co si nejvíc přejete, ale ne všechno, aby Vám nějaké sny zbyly i na zbytek života :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2940

@Antonie Bolavá taky upadám do komatu. Teď začíná Zahulíme uvidíme tak uvidím jestli mě to probere. A jsem ráda že už je ti dobře :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2940
31.12.14 21:58
@kozisek píše:
to pomáhá 8o :think: :palec:já si vzpomněla, jak dal kdysi někdo do diskuse točící se tentonoc, pořád dokola tam lítal, já měla mžitky a zírala..z toho bych fakt porodila :mrgreen:

Ohýnek a jeho slon :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2551
31.12.14 21:58
@terinka4444 píše:
připíjejte si vodkou :mrgreen:

máme tam domácí slivovičku… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
31.12.14 21:59
@Blackova.K píše:
Ohýnek a jeho slon :mrgreen:

Jj, to bylo jak magnetický :mrgreen: ještě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
31.12.14 21:59
@kozisek píše:
to pomáhá 8o :think: :palec:já si vzpomněla, jak dal kdysi někdo do diskuse točící se tentonoc, pořád dokola tam lítal, já měla mžitky a zírala..z toho bych fakt porodila :mrgreen:

jo, to byla klasika :mrgreen: jenže nám to pro nevhodný dotaz smázli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2873
31.12.14 22:00

Petardy pod okny a pes šílí…ty jedou od osmi. Ze všech stran.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
31.12.14 22:00
@cimbík píše:
máme tam domácí slivovičku… :mrgreen:

nechci tě děsit, ale myslím, že po slivovici bude sex a jak na Nový rok, tak po celý rok. Dobře to promysli :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
31.12.14 22:01
@Blackova.K píše:
@Antonie Bolavá taky upadám do komatu. Teď začíná Zahulíme uvidíme tak uvidím jestli mě to probere. A jsem ráda že už je ti dobře :kytka:

Tak to já teda rozhodně meuvidím :lol:
Jo a díky, už mi to fakt lezlo krkem… haha
No každopádně jestli teď udržím tu zmrzlinu a pivo, co jsem měla před ní, tak už jsem zdravá jak řípa :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2551
31.12.14 22:01
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat