Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@MartinaIrena píše:
Nechcete mi rict, ze vsichni jeste spite
Já jsem vstala až teď
Děti vstaly v 6, ale manžel se dnes obětoval, prý abych si odpočinula. Zrovna mně přinesl lichi (či jak se to píše) a vaří kávu ![]()
@AndilekOli Aaaaach to je az chumlackovo-cervankovy prispevek. Krasa. Abych si teda nestezovala, lezim se zavazanym krkem a popijim echt silny zazvorak, co mi drahy prinesl do pelisku.Deti pod dekou kolem me
@Samamama
U nás jsme to ponocování neplánovali, ale byla tady zdaleka nejčilejší účastník oslav, my klimbali už ve 22h.
A dneska od rána chodí k oknu a furt se ptá, jestli bude další ohňostroj. ![]()
@Camael
třeba bude mít štěstí, on se vždycky najde nějaký magor, kdo potřebuje odpálit pár zbylých ran, na které včera v opilosti zapomněl (alespoň ve městě to vždycky trochu bouchalo i další večer, tady na vsi bude asi klid).
U nás se vstávalo chvilku po 8. hodině, takže jen o hodinu déle než obvykle, přestože šli spát o 3-4h déle než obvykle, nespravedlnost. A zrovna dnes delší spaní připadlo na manžela (střídáme se), což znamená, že já obstarám dětem to nejnutnější a pak je v poloklimbu diriguju z gauče
.
Jinak krásný rok 2015, hlavně hodně peněz!!! (to důležitější už přály ostatní, tak aby to bylo komplet
).
@Samamama
jo, to je taky jeden ze zákonů! Co chodím do práce a hlídání vychází na manžela, přijde mi vždycky smska mezi 8.30 - 9h - Dobré ráno, vstáváme! To bych vraždila! Já na MD vstávala mnohdy dřív než teď do rachoty. ![]()
Co si budem povídat, peníze jsou potřeba a mnohé ulehčují, takže se jdu narvat čočkou a tobě přeji to samé. Teda ne to narvání, ale ty prachy. ![]()