Silvestr - vše nejlepší do Nového roku 2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2788
31.12.14 23:30

@omites diky, u nas prave take ne a prijde mi to dost podivne…

Ale treba rekne nekdo jiny nazor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
31.12.14 23:31

@123ivča Normální to není, ale musím se přiznat, že mám vzhůru oba kluky (2 a 4,5 roku). Upřímně jsem doufala, že sami padnou dřív, a teď už je nechci ukládat, protože pod okny toho mladšího si za chvíli všichni sousedi odpálí své ohňostroje, takže by bylo vymalováno. Oba vypadají, že usnou, sotva dolehnou. No, moje blbost, příště už je nenechám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5073
31.12.14 23:32

@123ivča U nás se šlo spát kolem deváté, ale rozhodně by mě to nepohoršovalo. Znám i malé děti, které mají posunutý biorytmus a běžně chodí spát až kolem 11 - pak samozřejmě vstávají později.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
31.12.14 23:34

@123ivča
Tak u nás usnula před hodinou a to jen proto, že totálně miluje ohňostroje, takže já trávím Silvestr běháním od okna k oknu, pak na zahradu, takže mě to jednak udržovalo v bdělosti, a pak jsem si tím během dělala místo na další chlebíčky. Pak ale odpadla v sekundě, venku se střílí dál a s ní to ani nehne. A já už trůním nad těma chlebíčkama. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
31.12.14 23:36

@Samamama
Já tipuju, že to bude jako loni. Usnula takhle podobně, o půlnoci se vzbudila na ohňostroje, ty tu jsou tak 20 minut, a pak usnula jako prvně, na lousknutí. :D Třeba to u vás dopadne stejně. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
31.12.14 23:37

@terinka4444
Tys mě dostala tím žebříkem přistaveným k balkónu. :mrgreen: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141

@Samamama já spíš doufám, že ho ty petardy neprobudí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2788

@AndilekOli ona nema posunuty biorytmus… Spis zapasi obecne se spanim, ale to je na jinou diskuzi… Pak se silene divi, ze mala nechce v osm jit spat…

Jinak manzel si sel " na chvili" lehnout :mrgreen: a ja tehule tu sedim u telky a uz jednou objimala misu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
31.12.14 23:40

@Camael Tak starší právě během minuty usnul na podlaze s polštářkem pod hlavou, mladší dál spokojeně kouká s manželem na Scary Movie :lol:, jenže právě on má to lehčí spaní a dělbuchy pod oknem, tak uvidíme :mrgreen: :mrgreen:. Každopádně jsme měli blbý nápad nechat je ponocovat s náma, nic extra z toho neměli, jsou na to prostě ještě malí, příští rok se vracím do normálních kolejí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
31.12.14 23:43

@omites jestli má tvrdé spaní, tak snad ne. Starší je po mně, já vždycky klidně spala, i když venku makala sbíječka (holt dítě ze sídliště, bydlící vedle 4- proudé silnice s tramvajema :mrgreen: ). Mladší má docela lehké spaní, ale akutálně zrovna usnul vsedě u manžela na gauči, tak teď nevím, co mám dělat, když za chvíli vypukne kravál… ach jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
1.1.15 00:17

Kráááásný Nový rok :* :* :* :* :* :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
1.1.15 00:19

To jsou ale de. ilové s těma rachejtlema :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
1.1.15 00:28

@Samamama tak pohodě, spinká jak miminko. Ani se nehnul.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
1.1.15 00:44

@omites Parada. Moji kluci nakonec taky, ono taky letos proti loňsku moc velký rachot nebyl (jsme tu teprve 2. rok, tak nemám moc co srovnávat), všichni sousedi asi lyžují na ledovci :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
1.1.15 02:02
@AndreaV píše:
Lasku od milovanych, pratelstvi od pratel, uctu od tech, kterych si vazime a more zdravi v novém roce preji

A moře zdraví od koho? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky