Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahoj, tak já jsem letos ostuda. Silvestra trávím se svým psem, piju teplý kakao a pomalu se chystám do postele. Manžel je na melouchu a jak jsem těhu, nikdo mě nikam nezve, si všichni myslí, že asi musím sedět doma na zadku. ![]()
momi33 píše:Žižule píše:hm,u nás se chlap přesunul na wc,a jelikož slyším šustění,tak tam taky nějakou dobu pobude
U nás se taky neslaví. Manžel šel uspávat starší dceru a už jsem ho skoro 3 hodiny nevidělaA já tady brouzdám po netu, telku jsem ani nezapla a čekám, kdy bouchání vzbudí některou spící princeznu
Předsevzetí si zásadně nedávám, protože pak jsem akorát naštvaná, když to nesplnim![]()
![]()
![]()
ten můj je tam taky vždycky tak dlouho
co tam dělaj to fakt nevím
![]()
momi33 píše:Jarka K píše:spíš si říkám,kde ty lidi na to berou,tolika peněz vyhodit do luftu
tak já jsem doma sama s mimčem, cucám víno, pojídám, co mi máma nanosila a střídavě jsem u telky a u počítače
dítě je každou chvíli vzhůru kvůli těm petardám (proč to odpalujou tak brzo?), takže to s tím vínem nesmím přehánět
ale ani mi to nevadí. Propařených Silvestrů jsem zažila tolik, že si teď užívám zase něco jinéhojen kdybych tu nebyla tak sama!
na blbosti maj vždycky všichni peněz dost ![]()
kacudka píše:Žižule píše:já hubnu s přestávkama skoro 4 roky a prd.Tak po porodu na to musím vlítnout.kacudka píše:To já taky hubnu po porodu… už skoro rok
Tak já jsem si předsevzala,že budu mít rychlej a ne moc bolestivej porod
No a po porodu samo začnu hubnout že![]()
Tak to přeju hodně sil, mně už ty špeky trochu začaly mizet, ale pokazily mi to vánoce… ![]()
eshta píše:momi33 píše:ten můj je tam taky vždycky tak dlouhoŽižule píše:hm,u nás se chlap přesunul na wc,a jelikož slyším šustění,tak tam taky nějakou dobu pobude
U nás se taky neslaví. Manžel šel uspávat starší dceru a už jsem ho skoro 3 hodiny nevidělaA já tady brouzdám po netu, telku jsem ani nezapla a čekám, kdy bouchání vzbudí některou spící princeznu
Předsevzetí si zásadně nedávám, protože pak jsem akorát naštvaná, když to nesplnim![]()
![]()
![]()
![]()
to je jak u nás, nechápu proč ty chlapi baví vysedávat na smradu ![]()
Honzuovka píše:
Ahoj, tak já jsem letos ostuda. Silvestra trávím se svým psem, piju teplý kakao a pomalu se chystám do postele. Manžel je na melouchu a jak jsem těhu, nikdo mě nikam nezve, si všichni myslí, že asi musím sedět doma na zadku.
a tak to bude i pak
co mám děti, tak jsem na Silvestra vždycky doma ![]()
eshta píše:momi33 píše:ten můj je tam taky vždycky tak dlouhoŽižule píše:hm,u nás se chlap přesunul na wc,a jelikož slyším šustění,tak tam taky nějakou dobu pobude
![]()
![]()
![]()
U nás tam bývám dlouho já, vrazím děti manželovi, že se mi strašně chce a luštím si tam sudoku
![]()
Zrovna dneska jsem myslela na vsechny v nemocnicich. Preju at krvaceni prestane a miminko se drzi zuby nehty.
![]()
![]()
![]()
jo,a nejhorší je to když se v noci vzbudím,a moc se mi chce,a on je tam usalašenej
![]()
U nás taky poklidný večer u telky a česnekový pomazánky ![]()
levmah28 píše:
Taky neslavím.Odešla jsem od manžela.Takže nový rok jak vyšitý.
tak to mě mrzí ![]()
Ja taky neslavim. My teda nejsme na nejake bujare oslavy, ale vzdy se sejdeme s rodinou, hrajem spolecenske hry, popijime vinko a neco dobreho prikusujeme. Toz veceri jsem normalne mela (grilovacka… mnaaam), vino letos opet nepiju, spolecenske hry jsem hrala dve a momentalne se snazim uspat dite (nastesti mu staci moje pritomnost v mistnosti, takze muzu sedet u netu
).
Tak doufam, ze tvrde usne, nez zacnou petardy, ale tady jich asi moc nebude, v okoli jsou domky s malymi detmi, tak jim pustili petardy uz po veceri a my zadne nemame…
Mmonnika píše:eshta píše:momi33 píše:ten můj je tam taky vždycky tak dlouhoŽižule píše:hm,u nás se chlap přesunul na wc,a jelikož slyším šustění,tak tam taky nějakou dobu pobude
![]()
![]()
![]()
to je jak u nás, nechápu proč ty chlapi baví vysedávat na smradu
že vysedávat ve smradu,se bavím
![]()
kozisek píše:momi33 píše:Copak dech, ale pak při tlačeníAngua píše:no,si vem,kdyby to přišlo,ten česnekovej dech při dejchánímomi33 píše:Zatím ne… Trochu mi tvrdne břicho, ale to bude z přežrání a česnekové pomazánky
Angu![]()
ještě nerodíš?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()