Single ve 30

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Sonarka
3.11.23 01:14
@Lorre píše:
Jojo to řekni tvému novému objevu jak mu to nebude vadit :lol:.
A navíc se cítím ukřivděný že s ním přemýšlíš o změně, se mnou nepřipadalo v úvahu zbavit se Němce :cert:. To ti nezapomenu :lol:

Tak tebe jsem ani neviděla :D Jeho znám 6 let, to je trochu rozdíl :nevim: :) A ty jsi mě navíc pořád odháněl :nevim: Já bych měla být ukřivděná :cert: :jazyk:
Tak je jasné, že by to nový objekt nezkousnul…ale je předčasné, to řešit…jo a bydlí v Praze :mrgreen: Třeba je to tvůj soused :nevim: :P Tak až za ním pojedu, stavím se u tebe na kafe :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Zvonimírek
3.11.23 01:17
@Sonarka píše:
Tak tebe jsem ani neviděla :D Jeho znám 6 let, to je trochu rozdíl :nevim: :) A ty jsi mě navíc pořád odháněl :nevim: Já bych měla být ukřivděná :cert: :jazyk:
Tak je jasné, že by to nový objekt nezkousnul…ale je předčasné, to řešit…jo a bydlí v Praze :mrgreen: Třeba je to tvůj soused :nevim: :P Tak až za ním pojedu, stavím se u tebe na kafe :mrgreen:

Cože, Lorre je z Prahy a mohl by bejt můj soused 8o

Já si všiml, že na mě něco zkouší :nevim: teď už je to jasné :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
3.11.23 04:12
@Lorre píše:
Věř mi, odehnal by tě úplně stejně jako já s informacemi co mám já 8). Každý chlap, pokud by tedy neměl zájem jen o to tě ojet a pak zdrhnout, by tě hnal :jazyk:
A ne děkuji, to je dobrý, zůstaň u něho až sem pojedeš :lol:. Možná někdy v dalším životě až budeš svobodná, resp. tedy až budeš mit místo v srdéčku, tak s tebou rad zajdu :andel:

Tak informace, co máte vy tady, nemá nikdo jiný na světě :mrgreen: :oops: To nikomu jinému na potkání netroubím…a už vůbec ne dopředu potenciálnímu milenci…jak říkám, nějak se to vyvrbí…pokud by to mělo být vážné, tak k tomu určitě dojdu sama spontánně…ale budu vás určitě informovat :mrgreen:
No tak třeba tě navštívíme společně, třeba je to tvůj kamarád, co ty víš :nevim: :D
Ale když to nevyjde a budu třeba i bez německého kolegy, budu tě mít na paměti :jazyk: :P

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
3.11.23 04:13
@Zvonimírek píše:
Cože, Lorre je z Prahy a mohl by bejt můj soused 8oJá si všiml, že na mě něco zkouší :nevim: teď už je to jasné :nevim:
:mrgreen: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
109768
3.11.23 05:17
@Černá Madonna píše:
Ty nepotřebuješ žádnou představivost.
Ty máš raději realitu, ve střídání partnerek.
Ale, je zase dobrý, že přesně dokážeš vyselektovat ty, které jsou jen na sex a ty čisté a nedotčené. :think: :lol:

Akorát, že ji pak posle po třech letech do světa už nečistou a dotčenou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109768
3.11.23 05:22
@Sonarka píše:
Tak informace, co máte vy tady, nemá nikdo jiný na světě :mrgreen: :oops: To nikomu jinému na potkání netroubím…a už vůbec ne dopředu potenciálnímu milenci…jak říkám, nějak se to vyvrbí…pokud by to mělo být vážné, tak k tomu určitě dojdu sama spontánně…ale budu vás určitě informovat :mrgreen:
No tak třeba tě navštívíme společně, třeba je to tvůj kamarád, co ty víš :nevim: :D
Ale když to nevyjde a budu třeba i bez německého kolegy, budu tě mít na paměti :jazyk: :P

Já to mám stejně, taky nebudu řešit milence, dokud něco nebude na dobré cestě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
3.11.23 05:26
@Venetia píše:
Já to mám stejně, taky nebudu řešit milence, dokud něco nebude na dobré cestě.

Jj, však ti chlapi taky nejsou svatí :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
3.11.23 05:28
@Lorre píše:
Myslím že pravděpodobnější je, že na me spadne meteorit, než že se něco z toho stane :mrgreen:

Tak buď opatrný, až uvidíš v dáli nějaký záblesk, tak raději utíkej, prý to meteoritem do hlavy docela bolí… :nevim: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
109768
3.11.23 05:33
@Sonarka píše:
Jj, však ti chlapi taky nejsou svatí :mrgreen:

Když se zamilujes a budeš chtít jen toho nového, vyřeší se to samo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
3.11.23 05:35
@Venetia píše:
Když se zamilujes a budeš chtít jen toho nového, vyřeší se to samo.

Přesně tak…měla jsem to tak ostatně i se současným milencem…a to na začátku stáli proti němu dokonce další dva, ne jen jeden :mrgreen: :oops: A vyřešilo se to během krátké chvilky. Ještě jsme spolu ani pořádně nic neměli, ale já už věděla…

• Citovat
  • Upravit
17436
3.11.23 11:42
@Venetia píše:
Akorát, že ji pak posle po třech letech do světa už nečistou a dotčenou

Njn, to tak bude.
Ale, on je přece pán tvorstva, který na to má právo a ještě si může vybírat jen ty mezi čistými a ničím neposkvrněnými. :nevim:
A to, že on je jen uživatel zřejmě na dobu určitou se samozřejmě bere jako normálka. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2341
3.11.23 23:43

Přijde, když to budeš nejmíň čekat. Opravdu přišla. Ale já to nečekal. A než jsem se vzpamatoval, byla pryč…

Asi tak k tomu, co často slýchávám :D. 30 let je parádní, netřeba panikařit! Pro mě osobně ideál :-).

K těm seznamkám, Badoo mám a za sebe bych řekl, že děvčata se fotí kolikrát takovým způsobem, že vypadají dost blbě… :? Osobně hodnotím zejména tím, co o sobě napíšou, což je málokdy, a pokud vidíte jen blbou fotku, není to žádná sranda ta srdíčka rozdávat… mně to teď věčně píše, že už mi nemají koho nabídnout… :nevim:. Chci říct, že povedená fotka dělá fakt hodně, dejte si záležet, děvčata! :D

A s těmi nároky na zevnějšek, díváte se na to takhle? Udělám si představu, jak by měla vypadat. A teď si ji představím vedle sebe. Jak to vypadá? Zprvu mi to přišlo tak, že bych jí dělal akorát ostudu… hodně bylo třeba na sobě zapracovat… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17436
4.11.23 00:24
@D. C. píše:
Přijde, když to budeš nejmíň čekat. Opravdu přišla. Ale já to nečekal. A než jsem se vzpamatoval, byla pryč…

Asi tak k tomu, co často slýchávám :D. 30 let je parádní, netřeba panikařit! Pro mě osobně ideál :-).

K těm seznamkám, Badoo mám a za sebe bych řekl, že děvčata se fotí kolikrát takovým způsobem, že vypadají dost blbě… :? Osobně hodnotím zejména tím, co o sobě napíšou, což je málokdy, a pokud vidíte jen blbou fotku, není to žádná sranda ta srdíčka rozdávat… mně to teď věčně píše, že už mi nemají koho nabídnout… :nevim:. Chci říct, že povedená fotka dělá fakt hodně, dejte si záležet, děvčata! :D

A s těmi nároky na zevnějšek, díváte se na to takhle? Udělám si představu, jak by měla vypadat. A teď si ji představím vedle sebe. Jak to vypadá? Zprvu mi to přišlo tak, že bych jí dělal akorát ostudu… hodně bylo třeba na sobě zapracovat… :D

Foto je hodně zavádějící.
Každý není zrovna úplně fotogenický.
Dala bych spíše na osobní setkání. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box