Sinsay internetový obchod

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Alomin
5.2.24 19:16
@vokishka píše:
Dik, ze na me tak myslis a dovolis mi nejake povyrazeni.

Na lidi jako jsi ty moc nemyslím, a povyražení si řeš doma. Mi je opravdu jedno, že vyplňuješ volný čas brbláním na internetových diskuzích. :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
20789
5.2.24 19:30
@Alomin píše:
Dobrý den, za mě by měly dostat ban uživatelky, které si začaly a pak neunesly když jim to uživatel vrátil. Celé jsem to četla a byla to čistá provokace ze strany uživatelek. Stačí si jen přečíst celé vlákno. Navíc byl uživatel upozorněn jen jednou. Zvláštní postup administrátorky Jany. :nevim:

Dobrý den,

jak jste byl již informován prostřednictvím e-mailu, opětovné registrace nejsou možné. Prosím vyčkejte týdenního banu, jinak vám budou mazány veškeré účty.. včetně původního.

Hezký den

Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
krecik.dzungarsky
5.2.24 19:41
@vokishka píše:
@admin už jsem ho jednou hlásila. CHtěli jste to přes příspěvky a stejně se nic neděje

Hlásila jsem ho taky.

• Citovat
  • Upravit
27858
5.2.24 20:16
@Alomin píše:
Dobrý den, za mě by měly dostat ban uživatelky, které si začaly a pak neunesly když jim to uživatel vrátil. Celé jsem to četla a byla to čistá provokace ze strany uživatelek. Stačí si jen přečíst celé vlákno. Navíc byl uživatel upozorněn jen jednou. Zvláštní postup administrátorky Jany. :nevim:
:mrgreen: tak muž alebo žena? Treba sa rozhodnúť :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nimda
5.2.24 20:43
@admin píše:
Dobrý den,

uživatel @FatherOfThree dostává ban za opakované porušení pravidel. O odblokování si můžete napsat za 7 dní.

Hezký den

Jana :srdce:

Myslím, že uživatel nemá zájem o odblokování. Stačí, když si založí další a další účty. :lol: :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
Nimda
5.2.24 20:44
@admin píše:
Dobrý den,

jak jste byl již informován prostřednictvím e-mailu, opětovné registrace nejsou možné. Prosím vyčkejte týdenního banu, jinak vám budou mazány veškeré účty.. včetně původního.

Hezký den

Jana

Jak jde vidět, tak opětovné registrace jdou úplně bez problémů :lol: :lol: :lol: :lol: 8)

• Citovat
  • Upravit
VpnRulez
5.2.24 22:19
@Nimda píše:
Jak jde vidět, tak opětovné registrace jdou úplně bez problémů :lol: :lol: :lol: :lol: 8)

Tak samozřejmě že jdou. Všechno jde, když se chce a ví se jak na to. :dance: :lol: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
VpnRulez
5.2.24 22:19
@krecik.dzungarsky píše:
Hlásila jsem ho taky.

A jak sama vidíš tak to bylo úplně k ničemu. :lol:  :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
VpnRulez
5.2.24 22:20
@ekira5 píše: :mrgreen: tak muž alebo žena? Treba sa rozhodnúť :lol:

Proč? V dnešní době může být i jednorožec a nikdo s tím nic neudělá. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
27858
5.2.24 22:29
@VpnRulez píše:
Tak samozřejmě že jdou. Všechno jde, když se chce a ví se jak na to. :dance: :lol: :mrgreen:

Asi nevieš, keď ti blokujú jeden nick za druhým. Sinsay zrejme nebude tvoj jediný a hlavný problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VpnRulez
6.2.24 00:05
@ekira5 píše:
Asi nevieš, keď ti blokujú jeden nick za druhým. Sinsay zrejme nebude tvoj jediný a hlavný problém.

Tak hlavně že jim ty blokace pomůžou, když si můžu účty zakládat znovu a znovu a oni s tím nemůžou nic udělat. Bloknou další účet? Založím nový. Bloknou? Založím nový. To je přesně to, že vím jak na to, tak zapoj hlavu. I když u tebe pochybuji, že víš od čeho ji máš. :lol: :lol: :lol: :mrgreen: Dle počtu tvých komentářů vidím, že nemáš nic lepšího na práci než dělat ze sebe chytrolína na internetu, když z tebe má ve skutečném světě každý jen srandu. V podstatě je mi tě líto ale to je zase tvůj problém. :mrgreen: :mrgreen: :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
20789
6.2.24 09:24

Dobrý den všichni,
prosím Vás o slušnou diskuzi bez zbytečných urážek.

Přeji hezký den,
Kačka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák