Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Alomin píše:
Dobrý den, za mě by měly dostat ban uživatelky, které si začaly a pak neunesly když jim to uživatel vrátil. Celé jsem to četla a byla to čistá provokace ze strany uživatelek. Stačí si jen přečíst celé vlákno. Navíc byl uživatel upozorněn jen jednou. Zvláštní postup administrátorky Jany.
Dobrý den,
jak jste byl již informován prostřednictvím e-mailu, opětovné registrace nejsou možné. Prosím vyčkejte týdenního banu, jinak vám budou mazány veškeré účty.. včetně původního.
Hezký den
Jana
@Alomin píše:
Dobrý den, za mě by měly dostat ban uživatelky, které si začaly a pak neunesly když jim to uživatel vrátil. Celé jsem to četla a byla to čistá provokace ze strany uživatelek. Stačí si jen přečíst celé vlákno. Navíc byl uživatel upozorněn jen jednou. Zvláštní postup administrátorky Jany.
@admin píše:
Dobrý den,uživatel @FatherOfThree dostává ban za opakované porušení pravidel. O odblokování si můžete napsat za 7 dní.
Hezký den
Jana
Myslím, že uživatel nemá zájem o odblokování. Stačí, když si založí další a další účty.
![]()
@admin píše:
Dobrý den,jak jste byl již informován prostřednictvím e-mailu, opětovné registrace nejsou možné. Prosím vyčkejte týdenního banu, jinak vám budou mazány veškeré účty.. včetně původního.
Hezký den
Jana
Jak jde vidět, tak opětovné registrace jdou úplně bez problémů
![]()
@Nimda píše:
Jak jde vidět, tak opětovné registrace jdou úplně bez problémů![]()
![]()
![]()
![]()
Tak samozřejmě že jdou. Všechno jde, když se chce a ví se jak na to.
![]()
@krecik.dzungarsky píše:
Hlásila jsem ho taky.
A jak sama vidíš tak to bylo úplně k ničemu.
![]()
@ekira5 píše:tak muž alebo žena? Treba sa rozhodnúť
Proč? V dnešní době může být i jednorožec a nikdo s tím nic neudělá. ![]()
@VpnRulez píše:
Tak samozřejmě že jdou. Všechno jde, když se chce a ví se jak na to.![]()
![]()
Asi nevieš, keď ti blokujú jeden nick za druhým. Sinsay zrejme nebude tvoj jediný a hlavný problém.
@ekira5 píše:
Asi nevieš, keď ti blokujú jeden nick za druhým. Sinsay zrejme nebude tvoj jediný a hlavný problém.
Tak hlavně že jim ty blokace pomůžou, když si můžu účty zakládat znovu a znovu a oni s tím nemůžou nic udělat. Bloknou další účet? Založím nový. Bloknou? Založím nový. To je přesně to, že vím jak na to, tak zapoj hlavu. I když u tebe pochybuji, že víš od čeho ji máš.
Dle počtu tvých komentářů vidím, že nemáš nic lepšího na práci než dělat ze sebe chytrolína na internetu, když z tebe má ve skutečném světě každý jen srandu. V podstatě je mi tě líto ale to je zase tvůj problém.
![]()
Dobrý den všichni,
prosím Vás o slušnou diskuzi bez zbytečných urážek.
Přeji hezký den,
Kačka
Na lidi jako jsi ty moc nemyslím, a povyražení si řeš doma. Mi je opravdu jedno, že vyplňuješ volný čas brbláním na internetových diskuzích.