Situace na hřišti

34
23.4.21 19:04

Situace na hřišti

Zdravím,
prosím o nestranný názor, zda jsem se zachovala správně? Na velikým dětským hřišti, zbil kluk jiného kluka, přibližně stejného věku. Prvně mu dal několik pěstí do hlavy a poté mu na hlavu dupnul docela silně. Já se známou jsme tam běželi, viděli jsme to asi z dálky 50 m, okolo asi 20 dospělých, nikdo absolutně nereagoval, kluk v šoku a už v tu chvíli oteklou hlavu. Volala jsem městskou policii a teď nevím, zda jsem se nezachovala jako hysterka. Klukovi třeba vynadat či tak, ale ne volat policii. Všem okolo to bylo úplně jedno. Útočník se bránil tím, že mu napadený nadával, ale to přece není důvod pro takový útok. Někteří mí na to řekli, že dřív se kluci taky prali a vůbec se to neřešilo. Tak nevím, jestli jsem neudělala chybu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
23.4.21 19:07

@SiHor neudělala. Dupat někomu na hlavu není normální

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
774
23.4.21 19:09

Útok na hlavu a dupnuti na hlavu?!!! Nevím kolik jim bylo ale každopádně napomenutí od policie a řešení s rodiči se chlapeckovi hodí. Jednala bych stejně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
23.4.21 19:10

Chybu jsi neudělala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5713
23.4.21 19:11

Zachovala ses správně a kéž by takových lidí bylo vic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8762

Podle mě jsi chybu neudělala. Jako vrazit si vzájemně jednu pesti asi ok, kterej kluk se nikdy nepopral, ze… ale dupat na hlavu, to už je fakt přes čáru. Vždyť mu mohl i vážně ublížit. Jen ať si to teď vyzere.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3055

Chybu jsi rozhodně neudělala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30968

Udělala jsi to výborne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alena1995
23.4.21 19:12

Dupat někdo mému synovi na hlavu, budu ráda za lidi jako ty, kteří zakročí.

• Citovat
  • Upravit
54
23.4.21 19:15

@SiHor What?! 8o Tleskám za reakci, zachovala jste se skvěle! Něco jiného by bylo, kdyby se jen strkali apod. Ale to, co jste popsala, by mohlo mít za následek vážné ublížení na zdraví, což je naprosto neomluvitelné a nemělo by se to zlehčovat jako nějaká klukovina. Rozhodně jste udělala dobře!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2081
23.4.21 19:18

A jak to bylo dal? Prijeli? Kluk tam na ne pockal?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.4.21 19:21

To máš ještě dobrý. Nedávno jsem řešila to samé, zavolala jsem policii, když to útočník slyšel začal slovně útočit na mě. Ja na hřišti s 2 letym dítětem a těhotná. Nikdo z přítomných dospělých se nezastal ani kluka ani mě.

• Citovat
  • Upravit
76754
23.4.21 19:21

@SiHor ano zachovala ses správně, klobouk dolů před tebou,
a jak to dopadlo? co Policie? co zraněný?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17000
23.4.21 19:24

Mě by zajímalo, kolik jim bylo? Ale jinak reakce super :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
23.4.21 19:31

Klukům bylo tak 12 let, ten napadeny se vůbec nebránil, ani když dostával pěstí ani po kopu, ani jeden tam neměl rodiče, policie tam náhodou byla do 2 minut, ten kluk tam zůstal, protože asi netušil, že jsem na něj zavolala policii, páč známá na něj křičela, jestli je normální. Taky mi šlo o to, že to kluk třeba doma neřekne a nepůjde ani k doktorovi, já být rodič tak to chci vědět. Oba kluky odvezla policie. Ale říkám si, co když ten napadány byl nějaký provokatér.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin