Skládám miminka a výhra nikde

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15995
7.11.22 20:25
@sagina píše:
ty vado, fakt v netových soutěžích (diskuzích, obchodech…) někdo čte pravidla 8o :mrgreen:jinak hlásím, že mně blikání puclíku nevadí. beztak mi tam neustále bliká i červený zvoneček, takže to ani nevnímám. @admin jestli chcete, aby to lidi neignorovali, musíte na to jít jinak, než obyčejným blikátkem. třeba při každém vstupu na stránky to hodit doprostředka a dokud uživatel neodklikne, tak se nikam nedostane nebo tak něco :think: :andel:

No tak minimalne to udelam driv, nez si zacnu stezovat :mrgreen:
A dej pokoj…me to blikani nevadi, ale aby to na me jeste vyskakovalo, to bych sem asi radeji tyden nelezla…hm, kdyz tak nad tim premyslim, to by mozna nebylo spatne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15814
7.11.22 20:27
@beruska9 píše:
No tak minimalne to udelam driv, nez si zacnu stezovat :mrgreen:
A dej pokoj…me to blikani nevadi, ale aby to na me jeste vyskakovalo, to bych sem asi radeji tyden nelezla…hm, kdyz tak nad tim premyslim, to by mozna nebylo spatne:
:lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TO_IT
7.11.22 20:38
@sagina píše:
ty vado, fakt v netových soutěžích (diskuzích, obchodech…) někdo čte pravidla 8o :mrgreen:jinak hlásím, že mně blikání puclíku nevadí. beztak mi tam neustále bliká i červený zvoneček, takže to ani nevnímám. @admin jestli chcete, aby to lidi neignorovali, musíte na to jít jinak, než obyčejným blikátkem. třeba při každém vstupu na stránky to hodit doprostředka a dokud uživatel neodklikne, tak se nikam nedostane nebo tak něco :think: :andel:

No ještě jim raď

• Citovat
  • Upravit
20877
7.11.22 20:39

Dobrý den,

děkujeme za podněty, předala jsem je kolegyni, která se stará o „technické vymožnosti“ webu.

S přáním hezkého večera,
Viki :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77385
7.11.22 20:41
@KacanovaIng píše:
Dobrý den nahoře bliká tak skládám miminka pokaždé. Vždy složím miminko a pak zase odpočet a výhra nikde. Mám složeno miminek že bych postavila patery porodnice jesle dělám si otisky obrazovky kam je mám poslat? Vždycky napíše příště a pak zase odpočet a nahoře blikání, půl dne pryč.Příspěvek upraven 07.11.22 v 19:28
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77385
7.11.22 20:43
@Gingerka píše:
Dobrý den, paní inženýrko,
musítě složit celkem 7 miminek, pojmenovat je a i s fotkama poslat adminovi.

a pro první cenu musí následně těch 7 miminek porodit doopravdy a pojmenovat stejně jako v soutěži

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77385
7.11.22 20:46
@Dara90 píše:
A já teď zrovna vyhrála.. :) :oops:

a co je výhra? živé mimino nebo pamprsky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3068
7.11.22 20:54
@stinga píše:
a co je výhra? živé mimino nebo pamprsky?

Nějaký krém a sérum. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44208
7.11.22 20:56
@TO_IT píše:
Já bych fakt ocenila, kdyby mi to na tom mobilu nahoře neblikalo.

Přesně tak, taky zkoumám, jak to vypnout. Protože mě puzzle nebaví ani v reálu a skládat to nebudu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77385
7.11.22 21:04
@Dara90 píše:
Nějaký krém a sérum. 8)

aha, tak jsem se tady zasmála, pak si zkusila jedno složit, ale jsem nevyhrála :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
368
7.11.22 21:19

Každé mimino složené asi 100 krát už jsem u toho snědla asi tři Mily totálně vyřízená celý den pryč a ani vzorek to je soutěž max na naštvaní už tomu nevěřím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TO_IT
7.11.22 21:21
@KacanovaIng píše:
Každé mimino složené asi 100 krát už jsem u toho snědla asi tři Mily totálně vyřízená celý den pryč a ani vzorek to je soutěž max na naštvaní už tomu nevěřím.
@KacanovaIng píše:

Strávit u toho celý den je vrchol hlouposti :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
65428
7.11.22 22:17
@sagina píše:

Ty jedna osobo, co jim to radis :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
7.11.22 22:40
@KacanovaIng píše:

Paní inženýrko, zkuste si to po sobě občas přečíst. No a pokud tak strašně toužíte někomu pomoct, tak jim to kupte ze svého. Nebudete ztrácet celý den na webu a prospěje to Vašemu psychickému zdraví :mavam:

• Citovat
  • Upravit
116567
7.11.22 22:43
@KacanovaIng píše:

Zajdi si koupit boty a budeš v ólrajtu. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová