Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Doporučuju na YouTube vyhledat Ing Mgr Kačanová a hned budete vědět odkud vítr fouká - rozhodně to nebude náhoda
za mě velký palec nahoru, tenhle typ humoru miluju ![]()
@SaveLove píše:
Doporučuju na YouTube vyhledat Ing Mgr Kačanová a hned budete vědět odkud vítr fouká - rozhodně to nebude náhodaza mě velký palec nahoru, tenhle typ humoru miluju
Jj, dobrá recese ![]()
zboží znalec ![]()
@Gingerka píše:
Jj, dobrá recese
zboží znalec
Světový zbožíznalec a výborný člověk. ![]()
Vyhrála ovčí deku od společnosti Machala a tady kliká jako o závod, skládá mimina a houno, ani ten krémík jí nedaj…
Jindro, paní inženýrko, magistro, nevzdávejte to. Pravda a láska vždycky zvítězí!
@SaveLove píše:
Doporučuju na YouTube vyhledat Ing Mgr Kačanová a hned budete vědět odkud vítr fouká - rozhodně to nebude náhodaza mě velký palec nahoru, tenhle typ humoru miluju
Vy jste mimo mám tu normálně vyplněné jméno včetně registrace majitelé mají přístup křestní mám úplně jiné a rozhodně si nemyslím že vím všechno. Už nevím co mám dělat na tom videu nejsem já už jsem to psala opakovaně tak jestli mě odsud chcete vyštvat tak to řekněte rovnou nemusím být tam kde mě uráží.
@KacanovaIng píše:
Vy jste mimo mám tu normálně vyplněné jméno včetně registrace majitelé mají přístup křestní mám úplně jiné a rozhodně si nemyslím že vím všechno. Už nevím co mám dělat na tom videu nejsem já už jsem to psala opakovaně tak jestli mě odsud chcete vyštvat tak to řekněte rovnou nemusím být tam kde mě uráží.
Neslibuj, co nesplnis
Dobré ráno všem,
někteří z vás volali po možnosti vypnout blikající puzzlík, který upozorňuje na možnost opět se účastnit hry ( puzzle sebamed )
Upozornění nyní máte možnost dočasně vypnout zde:
Nastavení upozornění/ Mimořádná soutěž (dočasně poslední možnost).
Bavte se a hodně štěstí ve hře, 56 výherců už známe, ve hře je stále ještě téměř 140 výher
.
Jitka
@Dara90 píše:
Ty sis zapomněla včas zobnout, co?
ne, ona je taková furt ![]()
@KacanovaIng píše:
Halooo další mimino já se z toho fakt už to dřív nějaký porodím než vyhraju a teď ještě obálka zpráva ať skládám nová soutěž jste normální už bych z toho měla porodnici na rok a nic!!!
hele Kačanová a k čemu ti bude krém na dětský zadek, když nemáš mimino?
@stinga píše:
hele Kačanová a k čemu ti bude krém na dětský zadek, když nemáš mimino?
Až bude krém bude i mimino ![]()
@KacanovaIng píše:
Dobrý den a vy už jste vyhrála nebo taky ne? Kolik jste složila?
Já jsem složila aspoň 50 puzzle, a výhra nikde.
Ale já to neřeším, aspoň se trochu pocvičím a možná někdy vyhraju.
Nebo taky ne.
![]()
@KacanovaIng píše:
My víme, že Jindra je tvoje máma
- vzdyť říkala „samý lepší lidi“ a tys to potvrdila - psala si tu, ze kdyz Vam davali diplom v deskach, tak tomu tleskalo a aplaudovalo celý mesto ![]()
@Hanka1 píše:
My víme, že Jindra je tvoje máma- vzdyť říkala „samý lepší lidi“ a tys to potvrdila - psala si tu, ze kdyz Vam davali diplom v deskach, tak tomu tleskalo a aplaudovalo celý mesto
Mluví z vás závist ale já nemám potřebu přehánět visela jsem na úřední desce diplom mám zarámovaný dodnes si škola schovává mou práci kvalita takže už se do mě nestrefujte radši mi řekněte jak vyhrát v tom puzzle nemůžu tu trávit celý den skládáním.
@KacanovaIng píše:
Mluví z vás závist ale já nemám potřebu přehánět visela jsem na úřední desce diplom mám zarámovaný dodnes si škola schovává mou práci kvalita takže už se do mě nestrefujte radši mi řekněte jak vyhrát v tom puzzle nemůžu tu trávit celý den skládáním.
Předpokládám, že je to na bázi náhody. Nebo se zeptej těch co vyhrály. ![]()