Zklamal mě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2342
23.5.14 15:52
@makynkamalinka píše:
@WontTell no když už jsme u toho moje máma mě dokáže seřvat ať mi je kolik mi je. Jednou bych ti půjčila tchýni to je teprve legrace

Díky, mám svoji :) Ale nemuzu si stezovat, je celkem v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.5.14 15:55

Byla nemocná, takže utrhl. Určitě by se vymyslelo zase spousta věcí, co by se mohlo stát :nevim: @WontTell Pořádně si přečti co píšeš a na co já reaguji :lol: ano!?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.5.14 15:56

Hold štěstí Ti přeje…já jsem bohužel jedna z těch co má smůlu. Každopádně to už je uplně něco jiného, než co mě trápilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4009
@makynkamalinka píše:
@Kačkerezáda máma na něj neřvala, to on na ní. To on by si měl uvědomit, že máma není malej fakan. Máma slyšela, jak na mě řve a co mu odpovídám, pochopila z toho co se stalo a pouze mu řekla, že tohle je poprvé a naposledy co něco takového udělal, podotýkám, že předtím se mu to snažila normálně rozumě vysvětli, ale jak na ní začal řvát a ujeli jí nervy a řekla mu to s tím poprvé a noposledy.

Predpokladam, ze kdyby tobe tchyne rekla, ze s jeji vnuckou delas neco poprve a naposledy, tak bys ji asi ne moc privetivim tonem rekla, ze ty jsi jeji rodic a ona ti nema kecat do vychovy. Myslim, ze to tvoje mama prehnala, nedivim se, ze supel.

Petilete dite chvili o samote nechavame, to je ale na domluve mezi Vami.

Příspěvek upraven 23.05.14 v 15:57

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
@WontTell píše:
Chlastat, nezvladatelná chuť… není to trochu moc hysterie kvůli jednomu pivu a deseti minutám? Nehledě k tomu, že se nic nestalo? Že se vůbec ptám… vždyť to dítě mohlo začít světovou válku :)

Myslím, že jednání těch matek, co nekriticky milují své děti, ačkoliv ty děti se nechovají dobře, se nějak jmenuje. Nevíš jak? Není na to diagnóza? To tvoje matka ti opravdu neřekne, že děláš něco špatně? Záleží jí vůbec na tobě?

• Citovat
  • Upravit
23.5.14 15:59

@evill jak jsem již psala výše toto mu máma řekla až tehdy, když na ní začal řvát jako prví do té doby s ním mluvila vklidu a o telefon si řekl on

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
23.5.14 16:05

Jo, to dost přehnal. já bych 5 letý dítě doma samotný prostě nenechala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.5.14 16:07
Taky mě to právě vytáčí staršně moc
@slavuska1 píše:
Jo, to dost přehnal. já bych 5 letý dítě doma samotný prostě nenechala.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
23.5.14 16:08

A jedéééééééém. neustále si to promítat, představovat si katastrofy, podporovat se v tom, jaká je to strašná tragédie. To něčemu pomůže? Seřvala jsi ho, on slíbil, že se to nebude opakovat, tak proč se v tom pořád masochisticky dloubeš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.5.14 16:09

Ted mi od nej dorazila sms, že tada nad tím přemýšlí celý den, že ho to moc mrzí, že to byla opravdu hloupost a až ted mu dochází, co se mohlo stát a že už se to nestane.Tak co s tím, budu se prostě muset uklidnit abych to zase nerozvířila já a doufat, že si to veme opravdu k srdci.Ale ám to pořád v hlavě :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
23.5.14 16:10
@makynkamalinka píše:
Ted mi od nej dorazila sms, že tada nad tím přemýšlí celý den, že ho to moc mrzí, že to byla opravdu hloupost a až ted mu dochází, co se mohlo stát a že už se to nestane.Tak co s tím, budu se prostě muset uklidnit abych to zase nerozvířila já a doufat, že si to veme opravdu k srdci.Ale ám to pořád v hlavě :nevim:

tak když se takhle kaje, tak mu odpusť..snad už to opravdu neudělá :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
23.5.14 16:12
@makynkamalinka píše:
Taky mě to právě vytáčí staršně moc

Chápu tě, kdyby se to u nás stalo, dostane chlap pořádnou sodu. A jak si psala, že se o dceru moc nestará, protože maká, tak to bych okamžitě změnila. Můj chlap taky maká, ale kvůli tomu se přece úplně nevys.ere na vlastní děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
23.5.14 16:14
@makynkamalinka píše:
Ted mi od nej dorazila sms, že tada nad tím přemýšlí celý den, že ho to moc mrzí, že to byla opravdu hloupost a až ted mu dochází, co se mohlo stát a že už se to nestane.Tak co s tím, budu se prostě muset uklidnit abych to zase nerozvířila já a doufat, že si to veme opravdu k srdci.Ale ám to pořád v hlavě :nevim:

A tím už to uzavři. Myslet na to budeš dlouho, ale pro nejbližší dobu už to nech. Ovšem co řekl tvé matce o tvém vystěhování, to asi jen tak neprojde. Tvoje matka na to teď myslí a určitě jí není nejlépe. U ní to dost pokazil. Jasně, že nejlepší obrana je útok, ale tohle tedy nemusel. Ale to teď neřešte. Ty víš, že to řekl ve vzteku a matce to nějak vysvětli.

• Citovat
  • Upravit
Kobliha51
23.5.14 16:15
@WTFF píše:
A jedéééééééém. neustále si to promítat, představovat si katastrofy, podporovat se v tom, jaká je to strašná tragédie. To něčemu pomůže? Seřvala jsi ho, on slíbil, že se to nebude opakovat, tak proč se v tom pořád masochisticky dloubeš?

Však jí tady taky píšeme, aby to už nechala být. Ty čteš asi jen některé příspěvky, viď?

• Citovat
  • Upravit
23.5.14 16:18

@WTFF já vím jsem hrozná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení