3. den ve školce: Proč si učitelka pořád na moji dceru stěžuje?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Sdílejte své zkušenosti se školkami v Databázi mateřských škol »

Velikost písma:
1831
3.9.25 23:03
@Anonymní píše: Více

No, tak už asi víme, proč tě ta učitelka nemusí, že? :mrgreen:
Domluva jak s tatarem a úroveň 4. cenové :palec:

• načítám...
16278
3.9.25 23:03
@guineapig píše: Více

Tatar a nebo troll :pankac:

• načítám...
2329
3.9.25 23:07

3 deti mi vychodili skolku ale s tym ze do 10 som sa teda este nestretla. Vzdy minimalne do obeda. Ved to sa tam to dieta nestihne ani poobzerat, nieto sa nejak zzit s kolektivom a naucit nejakym pravidlam. Za mna cudny system.

• načítám...
Anonymní
3.9.25 23:09

@rodinka4 tak jeste nezapomen napsat jako hvezdy tu ze si vymyslim

• Upravit
16278
3.9.25 23:10
  • načítám...
2329
3.9.25 23:20

Ty si fakt sibnuta, skoda s tebou stracat cas.

• načítám...
16278
3.9.25 23:27

Hele kometo, myslím, že jsi dost velká na to, aby sis to uměla vykomunikovat ve školce :nevim:

• načítám...
4643
3.9.25 23:33

U nás se taky platí až následující měsíc. Strava i školné. I když školné platit nemusíš, pokud pobíráš přídavek na dítě.
Ovšem v deset mi nikdo dítě ven nevyhání, to je opravdu specialita jenom vaší mš. Mrkni do školního řádu, jestli tam k tomu něco není.

• načítám...
Anonymní
3.9.25 23:37

@stín @stín katedrál je tam o adaptaci i to co nam rikala reditelka a opravdu to nemame jen my. Kamaradky syn ted zacal do skolky chodit taky a ma to stejne jako my a chodi v jinem meste. Opravdu si to nevymyslim proc bych mela. Hlavne muj dotaz nebyl vzbec smerovany na tu dochazku jen sem pak v komentarich reagovala kdyz se lidi ptali. Ja puvodne resila co mi rekla ucitelka ale chapu ze si cetla ze se to tu resi tak reagujes. Ja uz sem nic psat nebudu protoze tady clovek nedostane podporu ale jen urazky a vysmech a pak vlastne kdyz se clovek brani a obrací stejnou minci je taky spatny. Cejtim se jak totalni idiot co by si tu meo takovou blbost vymyslet.
Tak ahoj

• Upravit
16278
3.9.25 23:40

A ja psala několikrát, proc tam dítě nenechas do oběda? To jako 20 deti prijde na 2h a pak si učitelky vali šunky do odpoledne? :think:

• načítám...
4643
3.9.25 23:49

Tak to máte prostě u vás v mš jinak. Třeba s tím mají takto dobré zkušenosti.
Učitelku bych příště normálně vyslechla a pak pokývala hlavou, že však jo, zvyká si, učí se, od toho je to adaptační období, ne? Čemu vadí, že nevydrží hodinu u hračky? Z čeho konkrétně usoudila, že dítě nerozumí? Některé učitelky jsou rády strašně důležité a rády se poslouchají.

• načítám...
Anonymní
3.9.25 23:55

@stín katedrál rekla mi ze nevydrzi u hracky dlouho a chce zachvili jinou ja sem ji rekla ze proste je to treba i tom jak je toho tam hodne, ale ze i doma to proste strida. Vic nerekla. To mi neodpovedela kdyz sem se ji zeptala jen mi rekla ze ji prijde ze ji nerozumi jenze pak kdyz sem na to reagovala tak mi rekla ze se sni domluvi takze sem stoho byla i ja zmatena.
Ja ji znam z jineho krouzku prave tak sem ji rikala ze si dceru musi pamatovat ta to se usmala a rekla ue si nepamatuje. Pritom sme tam v cervnu byly jeste a chodili tam rok. Ja ji vyslechla i sem ji rekla ze dceri rikam ze musi poslouchat a ze ma hacat kdyz papa coz me doma ji v klidu ale chapu tam asi treba zkousi co muze taky sem ty ucitelce rekla ze teda kdz yb se zvedala ze zidle casteji at ji to rekne razneji tedy. Ale doufam ze nebude na ni oskliva. Ken sem proste zmatena ze mi obe ucitelky rikaji kazda neco jineho. Jedna rekne ze hezky cvicila tahle zas ze necvicila. Pak sem se ptala jestli je neco co teda zvladla kdyz rika ze je vse spazne to mi rekla ze hezky maluje ale hned to zabila tim ze nevydrzi dlouho sedet.
Jako je tak treti den bude proste chcit to tam prozkoumavat. Me ale proste bylo nejvic lito jak rekla ze jinprijde ze dcera nerozumi ldyz proste vim ze jo v tom krouzku nikdy problem nebyl na logopedii chvali jak dcera krasne chape a apolupracuje. Verim ze je ted rozvrkocena jak je tam proste nove ale prece nebude ucitelka kritizivat ze si chvili hraje a veme jinou hracku
Vis ja mam i strach aby pak na dceri netlacila treba i z tim jidlem ona se pak sekne ja to psala i do tech papiru co nam dali ze proste ji neco trva dele jako treba to jidlo. Oni rikali ze nenuti deti jist ze kolikrat ani nejedi a az doma tohle treba mel muj synovec. Ale proc mi to musela proste podat vse tak jako ze je dcera ta nejhoris
Hlavne me vytocilo tady sla sem se proste vypovidat ve finale sem ja ta hrozna moje dcera tady do toho si jeste vymyslim

• Upravit
Anonymní
4.9.25 00:07

@smile_xxx no kamaradka to ma stejne
Ale jsem tu osocena ze si vymyslim

• Upravit
1831
4.9.25 00:10

Zakladatelko, a kolik je vlastně dceři let, jestli se můžu zeptat?

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin