3. den ve školce: Proč si učitelka pořád na moji dceru stěžuje?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Sdílejte své zkušenosti se školkami v Databázi mateřských škol »

Velikost písma:
Anonymní
3.9.25 21:32

@Velryba černá jako vazne me to prekvapilo ze jdeme vsichni ze tam neni nikdo kdo musi byt v praci. Ja zachvili ale budu muset

• Upravit
1831
3.9.25 21:35
@Velryba černá píše: Více

Nejspíš. Ale je to teda síla, poslat všechny děti domů v 10 a pak asi pohoda, nebo co…

• načítám...
1831
3.9.25 21:35
@Anonymní píše: Více

Já třeba nevím, co bych dělala. Normálně chodím do práce… :nevim:

• načítám...
Anonymní
3.9.25 21:36

@guineapig taky sem nad tim premyslela prave. Me rekla ze do obeda vcera a dneska rano mi rekla v satne ze do 10 a kdz sem vyzvedavala rekla mi ze zas do deseti po dnesku
Mak strach jak to bude az pujdu do prace

• Upravit
Anonymní
3.9.25 21:36

@guineapig no ja musim zachvili taky
Prave

• Upravit
1831
3.9.25 21:37

Ona přece nemá právo ti nařizovat, do kdy tam může tvé dítě být..

• načítám...
Anonymní
3.9.25 21:38

@guineapig no jako rikam si kdybych se treba ohradila ze potrebuju co by mi rekla ale vedi ze jsem jeste doma

• Upravit
76526
3.9.25 21:44

nikde v žádné školce se neplatí zpětně, všude dopředu

• načítám...
Anonymní
3.9.25 21:46

@stinga jasne nikde v zadne tak nase reditelka lze, a i v ostatnich skolkach kde maj deti moje kamaradky😂 😂 a platit dopredu kdyz se nevi co projii

• Upravit
76526
3.9.25 21:52

platí se dopředu za všechny dny, a pak se odhlášené jídlo od dalších měsíců odečítá, nikde nevaří zadarmo

• načítám...
1831
3.9.25 21:52

Co to tam máte za podivné školky? :nevim:
U nás se platí taky dopředu, ve školce i ve škole, vždycky to tak bylo…Je snad nějaký rozpočet na jídlo, nezáleží, co projí…

• načítám...
2962
3.9.25 21:53

Ahoj, u nas ve skolce zadna adaptace neni a i deti, ktere jdou prvni den, tak mohou byt i na spani. Je to jen na rodicich. To mi prijde take zvlastni narizovat, v kolik hodin se ma vyzvednout dite. Co znam i skolky v okoli, tak to take nemaji.
Reci ucitelky bych si tak nebrala, asi to rika vice rodicum, chce se citit dulezite. Detem trva, nez si zvyknout, uvadi se dokonce pul roku. :think:
Syn ma nastupovat ve 2,5 letech, ted ma aktualne 2 roky a neji mi obedy a ani nema snahu se sam najist. Tak si rikam, jak to bude za toho pul roku. Nekresli, jen cmare, nevydrzi u jedne hracky. A co, ucitelky si poradi a my budeme trenovat, ale s jidlem je to boj.

• načítám...
Anonymní
3.9.25 21:54

@stinga no vidis a u nas vsechny tri skolky ve meste i kamaradky v druhem meste to maji zpetne nic spatneho na tom nevidm

• Upravit
Anonymní
3.9.25 21:55

@guineapig u nas je rozepsane co koliks stoji a pak za ten mesic dostanes co projedla a zaplatis
To dava teda me vesti smysl nez platit dopredu neco a nepriji to

• Upravit
76526
3.9.25 21:57
@guineapig píše: Více

přesně, platí dozadu, všechny děti jsou ve školce od 8 do 10 :zed: :zed: tomu se moc nechce věřit

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin