3. den ve školce: Proč si učitelka pořád na moji dceru stěžuje?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Sdílejte své zkušenosti se školkami v Databázi mateřských škol »

Velikost písma:
Anonymní
3.9.25 21:12

@Velryba černá ja sem to dceri rikala rekla ze jo doma fakr nelita ale verim ze tam to treba je fakt jiny. Me vcera ucitelka rekla ze deti budou do obeda tak sem stim pocitala a dneska rano mi rekla ze v deset mame prijit
A pak mi po vyzvednuti dneska rekla ze zutra taky v deset prptoze byla takova jaka byla dneska dcera

Příspěvek upraven 03.09.25 v 21:12

• Upravit
16233
@Anonymní píše: Více

A co platíte za stravu? Celodenní? Prostě potřebuješ, aby uz bylo dítě do oběda a hotovo. Tam chodíš jen ty? Otec ne?

• načítám...
Velryba černá

To si tu adaptaci představují trochu divně, ne?
Adaptační dobu musí MŠ umožnit, nikoli ji nařizovat.

• Upravit
Anonymní
3.9.25 21:13

@Dahlia0409 strava se plati zpetne takze budeme az v rijnu. Sem na dceri sama

• Upravit
Anonymní
3.9.25 21:14

@Velryba černá je to zvlastni kamaradky ayn zacal taky ted chodit a ty jaou v jinem meste a taky musi chodit dle ucitelek jen do 10 takze to maji stejny. Rikali sme si obe ze to je zvlastni

• Upravit
Velryba černá
3.9.25 21:15

Nic takového jsem nezažila u žádného z dětí.

• Upravit
16233
3.9.25 21:16
@Velryba černá píše: Více

Taky to neznám. Asi nejakej velké město :think:

• načítám...
16233
3.9.25 21:16

Zpětně? 8o

• načítám...
Anonymní
3.9.25 21:17

@Velryba černá me to prijde taky divne na schuzy rodicu nam i reditelka rikala ze je to dle nas a ditete. Dcera tam i chce zustat prvni den utekla zpet do tridy a objimala tabuly ze by rada zustala.
Ja sem se toho bala dcera je dost na me fixovana dopadlo to hezky az na to zbyle a bojim se ze kdz mi budou rikat ze porad do 10 tak pak bude chtit i domu.
Ja sem tam nesla papiry pak a ve tride nikdo nebyl jen ucitelka u stolu. Vsuchni odchazime v deset postupne si berou maminy a jim rikaji co a jal

• Upravit
Anonymní
3.9.25 21:18

@Dahlia0409 ano za zari v rijnu ze se spocita kolik projedli
Proc?
Co sem se ptala kamaradek tak to maji stejne

• Upravit
1831
3.9.25 21:19

Co to je za školku, že tam jsou jen do 10? :think:
Dcera teď začala taky chodit, řada děti chodí domů po obědě, část děti včetně dcery zůstává na spinkání. Nikdo v tom nevidí žádný problém a nikdo nám nenařizuje, kdy máme děti vyzvedávat. U starší dcery před lety to bylo stejně.
O takovém režimu, jaký popisuješ, jsem nikdy neslyšela…

• načítám...
Anonymní
3.9.25 21:21

@guineapig no mame to tak odchazime vsichni stejne
Kamaradky syn chodi ve vedlejsim meste a taky chodi vsichni v deset. Jako myslim nivy deti ne ty starsi tridy. Rikaji ze pry adaptace.
Ja sem myslela ze to je taky stejny.
Je to statni skolka.
I sem myslela ze jaou dve na 21 deti a dneska mi ucitelka rekla ze ne ze jsou jedna je na ranni a druha na odpoledni ze zitra tam bude sama ta co mi sedi.
Ja si popravde myslim ze vyuzivaji toho ze kdo muze veme dite driv
Aoe je pravda ze jsou vsichni v ten cas protoze sem tam nesoa papiry a teida prazdna jen ucitelky tam sedeli
Jen vě dvou chodi ven.
Ale to mi taky prijde zvlastni ze je jen jedna na celou tridi co tak slysim vsude jaou dve

• Upravit
1831
3.9.25 21:26

No, tak to děkuji pánu Bohu, že naše školka funguje normálně.
Adaptaci rozumím, ale jak už někdo psal, oni by ji měli umožnit, ale ne nařizovat. Jak to mají udělat ti, kteří chodí do práce? V 7 odevzdají dítě a v 10 pro něj zas běží? To je divné…

• načítám...
Anonymní
3.9.25 21:29

@guineapig vzbec nevim prave taky jsem nad tim premyslela. Ale vazne odchazimw postupne vsuchni. Dneska sem śa pro dceru a trida byla uz skoro prazdna

• Upravit
Velryba černá
3.9.25 21:30

Spoléhají na to, že se nikdo neozve.

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin