Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Sdílejte své zkušenosti se školkami v Databázi mateřských škol »
@Anonymní píše: Více
Však odhlášení obedy se pak další měsíc odečtou. Ne že platíš vse, i kdyz tam dite neni. Si nějak vymyslis, ne?
aha, v našem městě ve školství už v roce 1976 objevili věc, která se nazývá inkaso
@Dahlia0409 hele ja sem sem dala potvrzeni jak to mame. Proc bych mela kecat. Platim zpetne. Za zari budu platit v rijnu. Ze ty si treba vymyslis tak kazdy nema potrebu si vymyslet. Si to tu najdi davaˇa sem to sem ze skolly jak to mame
Ano, v říjnu se platí listopad a kdyz byla odhlásit v zari, o to je to nižší. To jako někde vaří pro 20 dětí mesic jidlo zadarmo? ![]()
proč by vraceli? však se to vyúčtovává, odečte se to od dalšího měsíce
@stinga u nas chteji v kancelari a pry po domluve prevodem.
Ale ma to tak fakt i kamaradka a vsechny tri skolky tady u nas. Do jedne mi chodi kamaradky dcera uz trerim rokem
@Dahlia0409 píše: Více
však nevaří, děti jsou tam od 8 do 10, nepotřebují oběd ![]()
@stinga a jak to mam vedet? Ja platim zpetne za to co snedla uz sem ti to sem davala
@stinga píše: Více
Pravda, svačinu vezme z domu a za 2h stejne zase odejde. Tomu říkám ideální vzdělávání ![]()
@stinga zpetne proste v rijnu platim zari presne ro co snedla maji to tak vsechny tridy
I pausal platis ze v sronu ua cervenec
@stinga píše: Více
Ve škole zaplatím = je mi strženo z účtu v září zálohu a v říjnu zaplatím za září. V červnu mi poníží platbu zaplacenou v září
Školka je už dávno pasé, to jsme snad ještě platili složenkou.
tak asi to tak máte, když píšeš, že to mají i školky v okolí, ono ty školky mají zřejmě stejného zřizovatele,
ale to je systém z roku šutru, u nás si teda musíš od toho roku 1976 zajistit inkaso, dnes v internetovém bankovnictví, že ano,
a pak už se nestaráš o nic, strhávají ti to sami inkasem - tak mě překvapuje, že někde se to ještě dělá jinak
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.