Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Sdílejte své zkušenosti se školkami v Databázi mateřských škol »
@Anonymní píše: Více
a když si objednáváš něco přes internet, tak platíš na dobírku při převzetí hotově,
a když jedeš na dovolenou, tak zaplatíš až po příjezdu domů,
a když má dítě kroužky, tak platíte dozadu až když děcko odchodilo lekce
Jaj, píšu o tomto týdnu, další týdny jsou ve hvězdách ![]()
ok, a školné platíte také až v říjnu za září?
@stinga píše: Více
U nas se vse plati předem. Skolka, škola, kroužky,… Ale paušály zpětně, to jo ![]()
@Dahlia0409 skolku sem platila ted za zari jidlo mi rekla reditelka ze zpetne dala sem sem i to co maji na strankach doprd.ele proc bych si vymyslela pisu tak jak to proste maji co stim mam delat mam jim vynadat ze vy ste rekli ze to mam dwlat dopredu proste to tak maji
no tak vidíš, konečně jsi něco platila dopředu, školné za září máš zaplaceno a třeba dítě onemocní a nebude chodit
@stinga vsechno nemusi byt stejne to ze to ma tak nastaveny skolka tak se stim smir nevim co na tom nechapes ja za to nemuzu ja to tak nevymyslela jen sem napsala jak to mame
@stinga a co jako tvl resime obedy si jak natvrdla ze nedokazes pochopit ze proste to ma ta skolka taklen nastaveny
A seovnavat skolkovy co ma danou castku a jidlo kterw se odviji od necejo co sni je taky vec druha
Příspěvek upraven 03.09.25 v 22:34
@Dahlia0409 protoze nejsi normalni tei hodiny resit dohadu ze nechapes proc platime jidlo zpetne ti dam cislo na reditelku a prober to sni tvl
Hlavně že ty jsi taklen normální, že tu řešíš něco, co máš řešit ve školce. My ti jaksi pobyt aspoň do oběda nedomluvíme ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.
@stinga ano proto ti pisu ty ceny a napsala sem ze oni mi daji pak vypis co snedla a co mam zaplatit takze ted se mi uctuje jen svacina