3. den ve školce: Proč si učitelka pořád na moji dceru stěžuje?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Sdílejte své zkušenosti se školkami v Databázi mateřských škol »

Velikost písma:
Anonymní
3.9.25 21:58

@Mgree nam rikali taky ze je to na nas a na diteti a ted rikaji jak to mamw delat ptala sem se kamaradky jeji syn chodi v jinem meste a ta to ma taky stejne. A rikala mi ze prej i jeji kamaradka. No taky koukam a nechapu.
Ja se prave ptam dost kamaradek co maji starsi deti a taky mi rekli ze nevydrzeli u jedne veci nebo ze litali. Mam i kamamradku ucitelku.
Dcera se naji sama ale kdz neco jist nechce tak proste nebude preci kazdy nejime vse. To jidlo ze skolky ty pomazanky bych do pusy ani ja nedala popravde

• Upravit
Anonymní
3.9.25 21:59

@stinga tak si never prosim te. Proc bych mela kecat tvl

• Upravit
Anonymní
3.9.25 22:01

@stinga castky za uplnulo mesic staci spokojena

• Upravit
Anonymní
3.9.25 22:02

@stinga ale chapu ty si asi zvykla lhat tak tak soudis i druhe
A vlastne moje reditella lze, kamaradky taky a vlastne vsechny skolky u nas

• Upravit
2962
3.9.25 22:03
@Anonymní píše: Více

U nas se bohuzel plati za cely den strava a je jedno, zda to dite ji nebo ne.

• načítám...
76569
3.9.25 22:04

oki, ale je to zvláštní

• načítám...
Anonymní
3.9.25 22:04

@Mgree u nas se zapisuje a pak davaji a plati se to v kancelari nebo po domluve prevod

• Upravit
493
3.9.25 22:05

Zakladatelko, taky jsme měli takovou učitelku ve školce. Byla to ježibaba, která se snažila tu svou neustálou kritiku halit do sladkého tónu. Pokaždé v době adaptace mi říkala, jak jsou synové jen hrozní (ale ona to myslí dobře, přece). Do té školky uz jsem pak chodila se staženým žaludkem. Bylo to velmi nepříjemné a cítila jsem, stejně jako ty, že ta kritika je přehnaná. To se mi potvrdilo v dalším ročníku, kde synové dostali skvělou učitelku. Najednou nic nebyl problém. Kluci mi rozkvetli, učitelku milovali. Takže věř své intuici, dcera je určitě normální dítě. Dnes už bych byla asertivnější. Učitelky bych se zeptala, jestli mi může říct i neco pozitivního, ne jen stížnosti a kritiku.

• načítám...
5138
3.9.25 22:07
@stinga píše: Více

Mě přijde zvláštní něco platit dopředu :nevim:

• načítám...
Anonymní
3.9.25 22:07

@Kousavysvetr ja sem se zeptala a ona minrekla ze hezky maluje ale hned tam hodila ale nevydrzi dlouho. No prave mame dve jedna je super a pak tahle a prave tahle pendluje takze s dcerou pujde do kazde tridy tak me to desi. Skolka je toˇ skvela vyhrali ske vyberko coz do ni se malokdo dostane.
A ja z ni uz od krouzku mam proste divny pocit.
Ja se rano zeptam te druhe. Ale bojim se ze mi rekne ze to bylo v pohode tak nevim co si pak o tom negativnim myslet

• Upravit
Anonymní
3.9.25 22:08

@stinga nic zvlastniho prostě platim za to co proji

• Upravit
16263
3.9.25 22:08

U nás se naopak plati uz mesic dopředu. Takže v srpnu se platilo na září

• načítám...
76569
3.9.25 22:09
@ibis píše: Více

dopředu přece platíš milion věcí, internetem počínaje, předplatné kroužků, dovolenou také platíš dopředu, předměty, které si objednáváš online, a spoustu jiných věcí

• načítám...
Anonymní
3.9.25 22:09

@Dahlia0409 divny to pak vam vraceji zbytek? Nebo jak to je
Dcera byva ted jen na tu svacu tak prece nebudu platit cely den. Pak dostanu v rijnu vypis co v kanceláři zaplatim

• Upravit
Anonymní
3.9.25 22:10

@stinga coze ja platim za dany mesic i pausal platim v srpmu za cervenec i internet nic dopredu
Mam vodafon vzdy v srpnu 10. Mi prijde vypos za cervenec

Příspěvek upraven 03.09.25 v 22:11

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin