3. den ve školce: Proč si učitelka pořád na moji dceru stěžuje?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Sdílejte své zkušenosti se školkami v Databázi mateřských škol »

Velikost písma:
Velryba černá
3.9.25 20:54
@Anonymní píše: Více

Jak už tu vtipně naznačil někdo jiný, děti nejsou roboti, zvyká si - na režim, kolektiv samotný. Jsou děti, které ve školce nepozřou nic a nikdo je kvůli tomu neposílá v deset dopoledne domů.

• Upravit
15419
3.9.25 20:57

Vážně 15 minut?

• načítám...
Anonymní
3.9.25 20:58

@Velryba černá vis hlavne ja sem ucitelce i rekla ze snidala doma a pak v devet maji svaci
A hlavne neji pomazanky to mi i saka rekla ze to neji spousta deti. A ja ji nebudu tahat ze skolky preci ze tam nesvaci.
Verim ze obed by si uz dala kdyby to bylo jidlo co basti.
Sama reditelka nam na porade rekla ze deti k jidli nechteji nutit aby nemeli odpor a ze vedi ze nektere jidla jaou cituju blafy ale ze museji splnovat normy.
Muj synovej chodil vzdy po obede domu ve skolce odmital jist a nikdo to nikdy neresil. Ja i verim ze treba zkousi dcera tim chovanim co si muze dovolit a verim ze si to sedne.

• Upravit
Velryba černá
3.9.25 21:01

Vím o dětech, které se ráno nasnídají a ve školce nejí nic až třeba do tří odpoledne. Jasně, není to ideální, ale tak se potom nadlábnou doma, no. Může jí rozptylovat celkově to prostředí a časem si všechno sedne.

• Upravit
Anonymní
3.9.25 21:01

@ivašot. Ano povidala. Oni taklen dlouze mluveji s maminkami ze se stridaji rikaji postrehy a tak. Coz mi prijde dobry ze taklen se bavi. Vim ze sem prisla v celou a ochazela jsem a bylo pul to jsem jeste cekala deset nin nez si dopovidala s maminkou predemnou

• Upravit
16237
3.9.25 21:02

Syn ma v 7h snídani a tak v 8:15 mají svačinku. A co? Tak mají. Pokud není nějaký výchovný problém, tak to neřeš :roll: Syn od prvního dne spí ve školce. Doma občas jídlům nedá. Tam nikdo zatím nic neřešil :nevim: Když bude jíst málo, tak co? Tak bude, no

• načítám...
Anonymní
3.9.25 21:02

@Velryba černá ano ono celkove na dceru se musi pomali jinak se sekne. To jsem i zminivala ale rikali ze nenuti tak doufam ze nebudou protoze se mi pak sekne. My sme driv meli strasny problem s jidlem. Ted je jedlik ale proste ty pomazanky nechce.

• Upravit
16237
3.9.25 21:03

Tak to taklen ber a neřeš

• načítám...
5135
3.9.25 21:05
@Dahlia0409 píše: Více
:mrgreen: :palec:
  • načítám...
Anonymní
3.9.25 21:05

@Dahlia0409 podala mi to jako velky problem. Prvni ucitelka mi rikala ze kdz nechteji papat muzou si hrat ale tahle mi rekla ze ne musi sedet u stolu dokud nedojedi vsichni pry se dvakrat zvedla od stolecku tak snad to vysvetli a bude si to pamatovat. No me ji tam dyo nenechaj ze se zvedla od stolecku ze pry si nevydrzi dlouho hrat s jednou hrackou a chce jinou a ze pry beha. Beha tam kazdy kdz otevrou dvere. Takze zitra sme zase do deseti nevim co budu delat kdyz mam jit do prace

• Upravit
16237
3.9.25 21:07

Nevim, ja chodím do prace a syn do skolky na celý den. Naopak tam od prvního dne jsou děti minimálně na oběd :nevim: A fakt to taklen nikdo neřeší. Jsou to děti, prvni třída, plno jich nikde taklen nebylo v DS, nebo tak

• načítám...
Anonymní
3.9.25 21:09

@Dahlia0409 me rekla ze zitra zas do deseti kdz dneska byla takova. Ale ja potrebuju aby byla aspon do obeda kvuli praci. A jak se ma zsclenit a zvyknout na naky rezim v kolektivu a tak kdz mi rika ze do 10
Ale jeste dodam ze v 10 nechodime jen my ale cela trida

Příspěvek upraven 03.09.25 v 21:10

• Upravit
16237
3.9.25 21:10

A proc to nejde aspoň na oběd? Platíte stravu?

• načítám...
Velryba černá
3.9.25 21:11

Prostě doma dítěti řekni, že u jídla se sedí. Víc bych si tím hlavu nelámala, jakmile tam malou budeš chtít nechat déle, prostě oznam, že ji vyzvedneš po obědě, hotovo.

• Upravit
Anonymní
3.9.25 21:11

@Dahlia0409 ano platim ucitelka mi rika ze to dmae jeste do 10 chodi tak vsichni.
Jeste tam nikdo nebyl do obeda co sme se s maminama bavili v satne vsechny posilaji v deset domu

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin