3. den ve školce: Proč si učitelka pořád na moji dceru stěžuje?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Sdílejte své zkušenosti se školkami v Databázi mateřských škol »

Velikost písma:
Anonymní
4.9.25 00:11

@guineapig kolik myslis kdyz nastoupila poprve do skolky

• Upravit
16210
4.9.25 00:14
@smile_xxx píše: Více

Na mě to taky kdysi zkoušely, „tak maminko do 10h, ano?“, já jsem v klidu odpověděla „ne ne, my dnes do oběda“ a odešla jsem s úsměvem, vůbec jsem nepřipustila diskuzi. Měla jsem k tomu roční dítě, vypravovat se ráno a po návratu za hodinu už se pomalu vypravovat zase byl holý nesmysl.
Jak píšou všude, je to možnost, není a nemůže to být ve státní školce nařízení. Upřímně mně to přijde kontraproduktivní, když už se to dítě začíná rozkoukávat, jde domů.

• načítám...
1831
4.9.25 00:14
@Anonymní píše: Více

:roll:
Zeptala jsem se slušně. Některé děti nastupují z ve 4, některé až v předškolním věku.

• načítám...
4647
4.9.25 00:16

A neříká ti to všechno jen čistě pro info? Vyjádřila se ona výslovně, že tady ty věci máte doma řešit? Tak se příště neobhajuj, nevysvětluj, akorát se do toho víc zamotáš, poděkuj za informaci a odchod.

• načítám...
Anonymní

@guineapig no jenze celou dobu se tu do me navazis takze je mi jasmy co tve otazce predchazi. Dcera ma 3roky presne

• Upravit
Anonymní

@stín katedrál ano vyslovne mi rekla ze ji to mam naucit a ja se ji zeptala a jak kdyz doma mi tohle nedela.

• Upravit
16210
4.9.25 00:17

A to je přesně ta tvá agresivní komunikace, moje dítě šlo poprvé ve dvou a třičtvrtě, synovec ve čtyřech a půl. Fakt nenastupujou všechny děti mávnutím praporku ve stejném věku :roll:

• načítám...
1831
4.9.25 00:18

A co té otázce předchází? ( Zajímavá formulace…) :mrgreen:

• načítám...
Anonymní
4.9.25 00:18

@stín katedrál ona se me prave ptala i jak se dcera doma chova. Jenze ja ji nebudu doma cepovat jak si smi hrat s jednou hrackou jen protoze ucitelce to vado ze si chce hrat jeste s jinou. Do jidla ji taky nutit nebudu a to ze jim tak beha co ja zmuzu doma ji rikam ze musi ucitelky poslouchat. Tak smad tam nejspu na paradu a musej se sni zzit a ona taky preci aby pochopila jak to chodi

• Upravit
Anonymní
4.9.25 00:19

@zrcadlo hele precti si jak se tu semnou bavite a pak se nediv ze sem uz agresivni kdyz mi tu pispu ze vlastne lzu ze platimw zpetne obedy vlastne lzu ze je tam dcera do deseti a vlastne lzu se vsim tak se nediv ze uz vasich kecu mam plny zuby a vystartuju

• Upravit
4647
4.9.25 00:22

Co máš doma učit? Sedět u jídla? Tak jí to odkývej - ano, učím, u nás doma se u jídla sedí.

• načítám...
Anonymní
4.9.25 00:24

@stín katedrál ano sedet u jidla a nebehat a hrat si s jednou hrackou a asi na povel cvicit nevim rekla mi ze u niceho dlouhi nevydrzi
No tak nevydrzi kazdy je naky.
Ja ji to odkejvala ale ona vzdy cekala az ji k tomu neco povim propr se me ptala jaka je dcera doma a tak

• Upravit
Anonymní
4.9.25 00:28

@stín katedrál vcera sem ji rekla ze zitra necham do obeda a ona mi rekla ze zas do desti kvuli tomu jaka byla dneska
A to me fakt namichlo
Ja si rano promluvim s tou druhou ucitelkou

• Upravit
16210
4.9.25 06:41

A tomu já se právě divím, protože jestli takhle startuješ a reaguješ na anonymní písmena na netu, tak si umím představit, jakou averzi už v sobě máš na tu učitelku. A děti se zvládání emocí učí od svých rodičů. Fakt si myslíš, že tady pošleš někomu fakáče a způsobí to, že ti začne věřit a spolu s ním zbytek diskutujících? Vždyť ty vůbec neumíš komunikovat, neumíš si nic z toho napsaného vzít, jen reaguješ střelbou na všechno, co se ti nelíbí.

• načítám...
293
4.9.25 08:01

Já si myslím, že situace nebude tak horká, jak ji tazatelka podává. Věřila bych tak půlce :D

Nicméně to placení mi připomnělo loňský školní rok - dvě různé školky, státní a soukromá, v obou tedy věkově smíšený kolektiv. Ve státní se platí školkovné a stravné dohromady do 15. dne daného měsíce, přebytek na stravném se vracel po konci pololetí na účet, odkud platba odcházela. V soukromé se platilo školkovné do 30. dne předešlého měsíce a strava podle reálně zkonzumovaného množství měsíc zpětně po obdržení e-mailu s vyúčtováním s lhůtou den až dva :D
A když jsem v květnu platila pro staršího dvě jiné státní školky na prázdninový provoz, tak chtěli úplatu v hotovosti, dostavte se jeden určený den do kanceláře hospodářky v době 12-16 hod. Ale když jsem se zasekla v MHD kvůli výluce metra a volala jsem hospodářce, že to možná nestihnu, tak mi nabídli poslat peníze na účet :nevim:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin