Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Prostě tu péči o své dítě a přístup bych viděla trochu jinak ![]()
No řekla bych že ty školky nejsou nafukovací a prostě s tím asi my nic neuděláme, bohužel.
@petruna26 můžu se zeptat o kolik máte větší ten byt? bych řekla že na sídlišti jsou ty byty celkem stejně velký:-)
Já teda musím říct, že u nás toho moc slyšet neni asi máme klidný sousedy:-)
A co se týče těch smíšenej tříd. U nás ve školce to maj udělaný tak že předškoláci jsou ve dvou třídách a ostatní pak smíšený. Což mě přijde celkem ok.
@antche - to je trochu něco jinýho, když jsou předškoláci mimo, to by mi taky nevadilo (nemám nic proti předškolákům)..
ale to že je čerstvě 3 letý a pak dítě s odkladem, tj. víc než 7leté - myslím, že je lepší, aby byly každý jinde a dělali si to své
byt máme větší cca o 25 m - měli jsme 3kk (62m), teď máme 4kk 87 m2 (2 koupelny ![]()
Já bych spis řekla ze záleží na učitelce jak se dokáže plně věnovat dětem. Pokud to neumí tak tam nemá co dělat. ![]()
Spousta věcí je o lidech a tady to platí dvojnásob ![]()
Nemusím mít dítě ve školce s tím nejlepším vybavením, nejkrásnější zahradou a milionem hraček, protože když se jim nebudou věnovat, tak je to všechno na nic ![]()
Jen učitelky z toho udělají buď pohodově a přínosně strávené dny
, nebo to totálně zabijou ![]()
@antche - no, o jednu koupelnu, jeden pokoj a vůbec je to tu takový větší ![]()
No kazdopadne jsem zvedava jak to dopadne u nas. Doufam, ze plusovy body za bratra pomuzou.
Ahoj, mohu se zeptat na zkušenosti s MS Libkovská a MS Trhanovské náměstí, jestli někdo máte? Případně poradit nějakou jinou dobrou školku v Hostivaři? Děkuji moc za názory.
Tak holky, už máte pořadová číslíčka?? ![]()
já mám nějaký šíleně vysoký, tak to vypadá, že bude letos zase dobrej nátřesk ![]()
@Bébka Ja byla vcera v Kytickove… tam byla zapis vcera. Maji prihlasenych 140 deti!
Ve Slunecnici jsem byla dopoledne a dostala jsem 80kove cislo… tak to si vubec nedokazu predstavit.
No, já byla Slunečnice kolem půl desátý a mám 52,
takže jsem očekávala, že to půjde taky nad sto a ono asi jo ![]()
A kolik berou?? tak 20-30? Strašný!!
Další byty se stavěj a teda poptávka značně převyšuje nabídku!!! ![]()
Jasný, že někdo jde na víc zápisů, ale i tak jsou ta čísla strašná!
@Bébka Hmmm, ja tam byla asi v 11:30… takze masakr.
Ale ptala jsem se a snad se pry dostane (jako nic zarucit nemuze), vetsina deti tam byla o hodne mensi.
Ta Kytickova vypada moc hezky, moc hezke prostredi!
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.