Školka - příběh, strašidelné Vánoce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2940
18.12.15 22:25
@SIMONA1234 píše:
No MOJE a TVOJE NE…samozřejmě!!! :roll: :mrgreen:

no uf, já se právě lekla. NO i kdyby tak za to může úča, logicky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
18.12.15 22:26
@Blackova.K píše:
no uf, já se právě lekla. NO i kdyby tak za to může úča, logicky!
:palec: Přéééésněééé…logicky!
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
18.12.15 22:35

@Elisenika diky za inspiraci, nemusim namaht fantazii. U nas bude tento pribeh velmi prisnosny.
@SIMONA1234 i tobe opet dekuji, „Monika“ je super. Take to s muzem „projektujeme“, ale obcas dochazi veskera inspirace. Jo, a moc povedena profilovka - mas na ni svatozar :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6499
18.12.15 22:39

Nemůžeme naše děti chránit navěky. Dcera (6,5) byla včera v kině na Hodném dinosaurovi a doma pak plakala do usnutí, že nechce, abych umřela. Některé děti nemají pitnou vodu, jiné své rodiče, někdo za zlobení dostane pod stromeček rozbité hračky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
18.12.15 22:46
@AniNevim píše:
@Elisenika diky za inspiraci, nemusim namaht fantazii. U nas bude tento pribeh velmi prisnosny.
@SIMONA1234 i tobe opet dekuji, „Monika“ je super. Take to s muzem „projektujeme“, ale obcas dochazi veskera inspirace. Jo, a moc povedena profilovka - mas na ni svatozar :-D

Děkuju…mám jí krapet nakřivo, no… :think: :mrgreen:
Ten příběh jsem hooodně zkrátila, normálně zabere tak 5 minut vyprávění…dám si fakt záležet na popisu chování „Moniky“, aby se v něm (bez jmenování/označení konkrétních dětí) děti sami poznaly…A návrat hraček je postupný…nebo najednou…jak se mi to hodí, příběh upravuju podle situace.
Mám příběhy i o bojácných dětech…o dětech co koušou nebo jinak ubližují…Děti to vnímají úplně jinak, když se mluví o někom jiném, ale přitom se jich to týká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
408
18.12.15 23:02

Ahoj. Myslím si, že má paní učitelka příběh z knížky. Četla jsem ho, měli jsme ji doma(byly tam i koledy atd.). Byl ale hezký. Lidé byli na sebe zlí, takže Vánoce nepřišly - když se všichni polepšili, tak se vše vrátilo do starých kolejí. Dodnes si ten příběh pamatuji, byl prostě trochu jiný, ale jako děcko jsem se zamyslela a rozhodla jsem se, že zlobit fakt nebudu :). Řekla bych, že to nebylo myšleno špatně. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Liz
2064
18.12.15 23:10

Mě teda příběh nepřijde jako žádná trága. To co tady někdo psal, že úča řekla, že ve spánku vlastně umíráme, to mi přijde fakt hrozný. Rozbitý hračky pro děti co se k hračkám neumí chovat mi připadá ok ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
614
19.12.15 11:54

Mě to přijde v pohodě. Taky doma vyprávím vymyšlené poučné příběhy. Pokud je tvoje dítě vyděšené, ujisti ho, že může ničit a být zlý a vánoce stejně budou krásné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí