Školkáčci září 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Ounou
22.8.22 13:25

Syn má dneska premiéru. Nočník zvládá už dlouho, stejně tak se sám dlouho nají lžící a vidličkou. Umí si obléct “jednoduché” oblečení, nazout boty apod.

Ale dlouho mu trvá, než si zvykne na nové lidi. Chodí teda do soukromé školky (jsou mu 2 roky a 7 měsíců, státní jsem ani nezkoušela).

Při předávání plakal (byl s tátou), pak mi psaly ze školky (první týden píšou), že se po 5 minutách uklidnil, s čím si hraje apod.). Peklo očekávám zítra a pozítří. Tento týden půjde celý (adaptace), od příštího na 3 dny v týdnu.

No, ale od sebe jsem čekala, že to budu zvládat líp :oops:

• Citovat
  • Upravit
32920
22.8.22 14:23
@Sedmikráskakrásná píše: Školka jde odepisovat i z daní? 8o

Ano, zaplacené školné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32920
22.8.22 14:30

Syn půjde 1.září poprvé. Koncem června mu bylo 3,5 roku. Je mi zle..už teď nemůžu v noci usnout. Je to maman, dlouho kojený, hlídá ho jen babička, mezi dětmi moc nebyl, kvůli covidu, vloni v září, říjnu jsme zkoušeli cvičení maminek s dětmi a po 2 lekcích jsme to vzdali. Už si nepamatuju jak to bylo u nejstaršího, vím, že problémy nebyly, ale tehdy jsme bydleli nad školkou, viděl, že tam chodí děti, že si hrají venku, a u prostředního to bylo automatické, chodili jsme staršího vyzvedávat, tak věděl co je školka. Nejmladší nemá šajn.
1. a 2.září půjde po obědě domů, další týden asi pár dní taky, ale potom už bude muset spát a domů půjde před 15h. Manžel chodí do práce a já do 13h taky.
Po několika letech stereotypu prožíváme zas něco nového, zlom..je to teda dost psychicky náročné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin