Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj
dcera přišla ze školy, při tělovciku jí spolužák strčil, podklouzla jí noha a vyvrkla si jí směrem ven.Ale kotník jí nebolí, jen od malíčku až k patě a trochu nárt. Oč se může jednat, vyvrknutí? K dr. se teď nedostanu, čekám na manžela.
@pipiinka může to být naštípnuté, může to být cokoliv. Určitě bych ji vzala k lékaři a na rentgen.
teoreticky by mohla mít zlomenou kůstku (vlastní zkušenost - od malíčku k nártu, píchání, chůze relativně v pohodě - pro sádru jsem si došla po svých). Pro jistotu bych vzala dítě na rentgen.
Syn si při hodině tělocviku taky vyvrtl kotník, noha trochu otekla, na nártu se mu udělala modřina - jeli jsme do nemocnice, ať máme jistotu, že to není nic horšího. I když to neměl zlomené, doktor mu to dal do sádry (po koleno), ať to má v klidu. Já bych s tím do nemocnice jela, však pokud nestihnete klasickou ordinační dobu, na pohotovosti budou určitě.
@krakatice píše:
Jeďte k lékaři a chtějte zprávu o úrazu od školy.
Ale pouze v případě, že dívka tuto událost při hodině paní učitelce nahlásila a zpráva byla sepsána.
Já čekám na manžela a holka se dopajdava na hasice, ptze ty proste nemuze za zadnou cenu zmeskat. ![]()
@hanka.br. jojo,ucitelka to vi, zbytek hodiny jen sedela, ptze s tim opravdu jen skace.
@pipiinka Já bych šla určitě na chirurgii na pohotovost, kvůli zprávě pro pojištovnu. Synovi takhle ve škole zlomili nohu, byli jsme doma 2,5 měsíce ![]()
@krtek7489 my pujdeme, jen si nejsem jista zda-li nas tady osetri.My totiz menime pojistovnu, jsme registrovani jinde, ale jeste nam nedosly karticky:-(:-/
@pipiinka píše:
@krtek7489 my pujdeme, jen si nejsem jista zda-li nas tady osetri.My totiz menime pojistovnu, jsme registrovani jinde, ale jeste nam nedosly karticky:-(:-/
Ošetřit vás musí, ošetřují se i bezdomovci bez pojištění i občanky
Škola by měla být pojištěná a pokud má opravdu nějaké zranění, máte nárok nahlásit pojistnou událost.
@pipiinka píše:
@krtek7489 I když máme pojištění ne české, ale německé?
Ty nemusíš mít vůbec žádné, škola ho musí mít. My jsme také žádné neměli. Syn dostal za tu zlomenou nohu 19 tisíc z pojištění školy.