Skupina uživatelek eMimino.cz na Facebooku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
438
26.8.12 22:02

Ale to vůbec…jinak Barborku jsem požádala taky, ale s novým FB bez fotek a bez všeho, jen pro tyhle účely

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34541
26.8.12 22:02

@Jaja87 no ale ja nekdy treba nedomyslim nasledky svych cinu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6391
26.8.12 22:04

@fontea Napsala jsem ti do zprav na fb teda pokud jsem nasla tebe…A ne nekho jinyho. A zadala jsem i o pratelstvi skrze tu skupinu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17095
26.8.12 22:15

@Aluse aspon někdo má podobný názor ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
987
26.8.12 22:26

Holky přijala jsem vás až mi dítko usne du tvořit skupinu jinak když sdílí člověk info na notebooků nebo emiminu je to rozdíl??? Já myslím že ne chci založit skupinu kde bude pár mamin a budeme jako kamarádky:) radit si sdílet radosti i starosti diskuse je o tom kdo chce a ne kdo nechce ani sem se. Neptala na názor tak že díky za upozornění ale je zbytecny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17095
26.8.12 22:31

@Barborka4 rozdíl sdílet info na notebooku nebo emiminu? Tak noťas mám snad chráněn proti virům, to teda šéfuje můj „paranoidní“ manžel a na mimino mám zakázané dávat i fotky, sdělovat příjmení nebo adresu a podobně. Dostávám pravidelné lekce :mrgreen:
A tuším už si holky tu skupinu založily, nebo budou 2,3?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
987
26.8.12 22:36

O co ti jde?? Je to tvůj názor já ti ho neberu :) rejpání miluju… skupin bude kolik jich mi budeme chtít nevidím v tom problém:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3370
26.8.12 22:45

Nevim, že se tu rozčilujete… Já FB mám a mám tam jen pár znamých, a ani pro ty tám nemám všechny informace a průběžně plno věcí co tam občas napíšu promazávám.
Je to každýho věc, jastli je,,hloupej,, a napíše tam o sobě všechno, nebo jestli si normálně udržuje kontakt se znamýma, ale zároveň své soukromí chrání…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17095
26.8.12 22:52

@Barborka4 Se nevztekej, já nerejpu. Jen že holky o stranu před skupinu udělaly, když si asi byla off. Tak sorry, že jsem se vůbec optala, jestli sis to všimla. Samozřejmě si založ vlastní :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
987
26.8.12 23:24

Tak skupina zalozena kdo chce pridejte se :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2390
27.8.12 00:50

@Barborka4 Jak se jmenuje? Hledala jsem to jako E-maminky i E-maminky Lucie a nenašla jsem jí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
987
27.8.12 03:49

@kissi jmenuje se skupina kecalky 2012 jestly to nemuzete najit pridejte si me barborka michalkova a ja vas do skupiny pridam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanullka
27.8.12 07:45

Holky, jak to mám udělat, když nechci, aby to, co budu přispívat do skupiny, viděl kdokoli z mých přátel?

• Citovat
  • Upravit
987
27.8.12 12:05

Když si ve skupině tvim přátelům se nic neukazuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
27.8.12 13:26
@fontea píše:
Boha jeho já se z toho fakt picnu, jestli chcete tak se spřátelte se mnou a pak to nejspíš půjde do té skupiny, jsem tam jako Lujza von Sobek 8o :cert: :mrgreen:

Nic ve zlém, ale ty sbíráš přátele? Jestli ne, dej prostě odkaz na tu skupinu. Není třeba se kvůli tomu přidávat do přátel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová