Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Byl by zájem o skupinu na toto téma? Jednalo by se o skupinu pro ty, co se do Inso chystají nebo v ní jsou,na požádání zašlu pozvánku. ![]()
Já bych spíše uvítala skupinu, jak na zaměstnavatele, kteří neplatí a ještě mají tu drzost, že se ti vyloženě vysmívají do ksichtu. Uvítala bych rady, jak těm šmejdům přitnout tipec a jak podat insolvenční návrh správně se všemi náležitostmi, protože ÚP v tomto ohledu moc sdílné není.
Ale ty máš asi namysli něco jiného, což? Zřejmě jsme každá na druhé straně barikády, pokud tomu dobře rozumím.
@terulkaslunicko píše:
Já bych spíše uvítala skupinu, jak na zaměstnavatele, kteří neplatí a ještě mají tu drzost, že se ti vyloženě vysmívají do ksichtu. Uvítala bych rady, jak těm šmejdům přitnout tipec a jak podat insolvenční návrh správně se všemi náležitostmi, protože ÚP v tomto ohledu moc sdílné není.Ale ty máš asi namysli něco jiného, což? Zřejmě jsme každá na druhé straně barikády, pokud tomu dobře rozumím.
I o tom by to bylo, vše na téma Insolvence. Vím že by to šlo, ale muselo by vás být asi víc. Zkusila bych to zjistit přes správce. I na dlužníka jde vyhlásit bankrot jako věřitel, myslím tím, že to nemusí podat sám, ale věřitel může
@kikoška85 Já vím, že může…už jsme dvakrát jako věřitelé podávali, ale to martirium kolem toho bylo šílené a ÚP s tím moc nepomůže, odkážou většinou na právníka, ale z čeho ho zaplatit, když jste už tři měsíce nedostali výplatu? Takže si člověk musí poradit sám…a v tuhle chvíli by skupina, kde by vám někdo pomohl nebo poradil hodně pomohla…
@terulkaslunicko - zkuste si najít nebližší bezplatnou poradnu - občanskou poradnu, dluhovou poradnu apod. Tam návrh na oddlužení vypracovávají zdarma (v jedné takové poradně pracuji). Takže kdyby bylo potřeba, klidně poradím…
Určitě by byl zájem o tuto skupinu. Mně by třeba zajímalo jestli někdo má zkušenost, když je v insolvenci, pracuje a onemocní. Jakou částku peněz dostane.
Já bych taky měla zájem. Půl roku už insolvenci platím a pár otázek k tomu mám a můj ins. správce je naprosto marnej, neodpovídá na maily a telefonem ho nezastihnu. ![]()
Ahoj, nezaplacené mzdy vymáháme celkem běžně, pošli mi na sebe kontakt do SZ. Určitě najdeme nějaké řešení.
Ja bych se ke skupince pripojila. Sice nejsem v insolvenci a ani nepotrebuji na nikoho podst, ale toto tema me vseobene hodne zajima.