Skvělý vztah, ale přítel nechce žádné intimnosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
107394
7.7.26 08:19
@SabuleBambule píše: Více

Frflat, mrcet.. Odkud jste?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25116
7.7.26 09:02

Může mít něco jako Madonin komplex, nebo se mu jednoduše ekluje těhotná tlustá ženská… netlačila bych na něj, koupila si vibrátor a počkala co bude po šestinedělí, vynucený sex by stál stejně za houby.. Pokud by jeho asexuální chování trvalo dalších x měsíců a nemělo to řešení, tak pro mne by to bohužel byla konečná. Sexuální frustrace je celkem velká svině.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34263
7.7.26 09:03

No a nemá nějaký zdravotní problém?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11548
7.7.26 09:06

Kolik mu je?
Kolik měříš/vážíš? Mám obavu, že se tu vůbec nebavíme o tlusté ženské, tak aby tě nenapadaly nějaké blbosti, že nebudeš v těhotenství jíst.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3858
7.7.26 09:07

Tohle fakt není skvělý vztah.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3858
7.7.26 09:10

Je potřeba komunikovat, komunikovat a komunikovat.
Domýšlení je nejlepší cesta, aby to šlo do kopru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3858
7.7.26 09:12

Pokud jsi měla váhu tak nízkou, že jsi neměla menstruaci, tak jeho argumenty, že jsi přibrala, jsou blbost.
Podle toho jeho popisu, jsem tipovala že jsi začínala těhotenství tak na 80-ti a teď máš třeba 92 kg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
824
7.7.26 09:12

Jestli před otěhotněním probíhalo nějaké to snažení, hlídání plodných dnů a sex z nutnosti, aby se udělalo dítě, tak to chlapovi taky může sex znechutit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3858
7.7.26 09:14

A to, že ti to nechce udělat ani pusou, ani prsty, je dost divný.
A o to, abych já mu mohla udělat milostivě orál a on nic, bych se opravdu nedoprošovala.
To bych si to raději dělala sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.7.26 09:19

Chápu tě, o dítě jsme se dlouho snažili. Partner ale dítě velmi chtěl a tak sex ob den nebyl problém, často s tím začínal on, protože si hlídal, kdy mám ovulaci. Po otěhotnění byl najednou sex 1× za týden a ještě z mé iniciativy nebo jen ráno o víkendu, kdy jsem se k němu přilila a jemu se postavil, tak pak už to jelo. Já mu taky často vyčítala, že dřív se mnou spal jen kvůli dítěti…pak jsem to vzdala. No, a teď máme sex zakázaný a včera ráno začal škemrat, ať mu to udělám, že mu to chybí.
Ale je fakt, že u nás teda tulení je

• Citovat
  • Upravit
4039
7.7.26 09:24

Už teď s těhotnou nechce a až do dotlačí k porodu, tak už nebude chtít sex vůbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3858
7.7.26 09:42
@884135 píše: Více

Jj, však už jí to teď vtlouká do hlavy - že po porodu nebude chtít ona.
Napadá mě, jestli to takhle ten chlápek neměl s ex, že mu to po porodu zatrhla. Když je takovej nemluvnej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59413
7.7.26 10:46

@SabuleBambule ale z popisu ten sex moc často nebyl ani dřív. Tím že to začalo už před těhotenstvím tak v tom problém nebude.Asi na sex moc nebude ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1026
7.7.26 10:52

Je to příslušník

nesvaté trojice, no. Chvíli to hrál a přemáhal se, ale teď už to bude jenom horší.
Jinak v těhotenství se normálně shuká a po porodu je problém vydržet šestinedělí.
A že partnerka frflá a mrmlá? Ať mi udělá orál, alespoň bude chvíli mlčet :mrgreen:
A ano, sex je pro chlapy ventil - čím víc stresu, tím víc sexu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.7.26 13:04

V těhotenství manžel taky sex nevyžadoval a po porodu se mnou 2 roky nespal. Je to standardní situace.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová