Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
To uplne není. Možná tak u těch co maji milenku.
@JancaS84 píše: Více
Po dvou letech na mou žádost jsme začali sex znovu provozovat. Podle vás milenku nechal?
Teda, tohle je šílený. A vnímat to jako normální, je plně děsivý.
@Rosebery píše: Více
Co bych měla podle vás dělat? Skočit z mostu? Pro zakladatelku - chce to promluvit z manželem a vysvětlit mu, že sex je pro vás důležitý. Píšu z vlastní praxe.
Aby chlap nechtěl dva roky sex úplně standardní není. Ale pokud jste si padli do noty tak proč ne.
@Kantorek píše: Více
Plnej pytlík nepřemluvíš. Nežít v iluzi, že nemá pnutí a nemá potřebu ho uvolnit. ![]()
@kalamitaa tohle se nedělo, my byli dohodnutí, že moje děti,,stačí" a že když se nahodou povede, tak budeme rádi. Já prodělala velkou břišní operaci, kdy jsem přišla o část repro. organu a v důsledku toho onemocnění byla prognóza, že mám nepruchodny i ten jeden zbývající vejcovod…plánovaná soulož neprobíhala
byla chuť…
@SabuleBambule píše: Více
Proč nesouložit? Naopak, už se nemusíš tak moc starat o antikoncepci, to je osvobozující.
@Kantorek ja treba mun předešlý vztah - kdyz jsme spolu přestali spát, tak 2 roky jsme vedle sebe koexistovali ale pro me to byl treba konec dávno předtím, protože jsme meli uz oddělené ložnice atd, zadne spolecne plány, sdileni, povídání. Ekonomicky to bylo pro nas oba výhodnější…pro mě je sex stvrzeni, ze vztah funguje, komplexní zavrseni, vyjádření náklonnosti, chtice, zájmu…
@884135 ja bych souložit chtela
a velmi ráda. Je to velmi osvobozující, když jsem,,v bezpečí" at se,,ulitne" v naší posteli jak chce, vse je ok, protoze důvěra, nehrozí vycitky, kdybych byla (jakože jsem) v,,tom". Nicmene, on nechce.
Jak jsem psala, chápu, ze nechce tlustou a těhotnou. Ale doprcic, I ja bych si dovedla představit nechat se orálně uspokojit od někoho, kdo me třeba vizuálně neuspokojuje, kdyz ho mam ráda. Protože zavřu oči a mam,,svuj svet". Zarazi me, ze ani o tohle nema jako chlap, zajem. To mne bolí.
@Venetia
ja od všude možně, teď zrovna Morava…jakože prostě brblat, vyjadřovat nespokojenost, negativní pohled na témata…remcání..asi mne chápete, co tím myslím. ![]()
Holka, nevím, jestli je tohle skvělý vztah. Vázne intimita, drhne komunikace..
Mluvili jste spolu o tom? Že máš potřebu, velkou chuť.. že Ti zkrátka chybí, a intimitu (byť třeba trochu v jiné podobě) potřebuješ..?
Chápu, že ti třeba na plné koule nechce říct, že ho těhotná nerajcuješ, ale na druhou stranu nejsi ani v polovině.. A navíc, jak píšeš, jsou i jiné možnosti kromě klasického sexu.
Jo, mrzelo by mě to, vadilo by mi to a chtěla bych s ním o tom upřímně promluvit.
@884135 píše: Více
Ale jako nejsou ženy všechny stejné, mohou být i muži. Neříkám že každý druhý, ale můžou se najít tací, co pnutí nemají. Asi záleží na hladině testosteronu. ![]()