Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Vidíte něco? Mám zpoždění ms 5dni a mimi neni vůbec plánované a dávali sme si pozor může to být i něco jiného třeba cysta?
Vidím negativní test. Pokud je 5 dní zpoždění, tak tehotna nebudeš.
@Anonymní píše:
Vidíte něco? Mám zpoždění ms 5dni a mimi neni vůbec plánované a dávali sme si pozor může to být i něco jiného třeba cysta?
Vidím…dávali jste si pozor znamená co? Ale zítřek rozhodne
Mne tohle test ukazoval dost dlouho-carka nesilela a tehotna sem byla
Ženy, prosim vás… Je toto pozitivni test? Menstruovat sem mela ted nekdy… Cykly Mám dlouhé, tak si to prostě přesně nepamatuju 🙄
@lllucie píše: Ženy, prosim vás… Je toto pozitivni test? Menstruovat sem mela ted nekdy… Cykly Mám dlouhé, tak si to prostě přesně nepamatuju 🙄
Vypadá to velmi nadějně. Zkus další tak za dva dny a uvidíš jestli bude sílit, ale tohle už je krásná čárka ![]()
@Anonymní píše:
Já vidím ducha a docela pěkného
Ahoj snažilky, přijde vám to jako sílící čárka? Horní je 10 DPO a ten dole dnešní 12 DPO. Četla jsem, že Dr Max deka falešné čárky
MS mám mít za 5 dní.
@Anonymní píše:
Ahoj snažilky, přijde vám to jako sílící čárka? Horní je 10 DPO a ten dole dnešní 12 DPO. Četla jsem, že Dr Max deka falešné čárkyMS mám mít za 5 dní.
Sílí ![]()
@Anonymní píše:
Jak to dopadlo?