Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Seznam2312 já tam něco vidím ale zase po měsíci spozdeni by tam byla čára
asi bych zašla k tomu doktorovi a vzít krev
držím pěsti ať ti to vyjde
devět let to je teda doba ![]()
@Seznam2312 já tedy vidím..ale měsíc zpoždění?? To je blbost ne? ![]()
@Seznam2312 já vidím pěkně, ale ten měsíc zpoždění je fakt divný, kdy si měla poslední MS?
Holky právě že 24.9. Vím že to je blbost taky mi to přídě vážně na hlavu zajdu tomu lékaři nic mě nebolí menstruaci mám pravidelnou nevím mám štítnou žlázu jen sem chtěla vědět názor jiných nikdy mi takhle test nevyšel 24. 9. Cca 5 dní mm asi za 2 týdny byl pohlavní styk čekala sem v říjnu 24 nepřišla další styk sme měli asi 26 a dotet mm nemám a test je pozitivní dnes šel vidět úplně nebyla úplně růžová ale byla tam
Přikládám foto z pátku a dneska ráno nevím co si mám myslet
@Seznam2312 jen taktickou
to že není menstruace neznamená, že neproběhla ovulace. Takže styk 26.10.? A pak nic?
@Seznam2312 škoda, źe nemáš jiný test. Nicméně..je to teda napínavé a moc držím palečky…hcg zítra napoví ![]()
Ahoj chtěla bych se zeptat jestli někdo má zkušenosti s mama testem jestli dělá duchy taky protože že mi ukázal slabého douška a když sem se opět testovala jiným testem od pharmapoint citlivostí 10 vyšel negativní ms mám opožděnou měla přijít 14.11 a nikde nic
jen mě tlačí levý podbřišek a citlivá prsa a občas nevolnosti. K dr. sem objednaná na pondělí doufám že nebude vyvolávačka
![]()
Ahoj holky, tak dnes jsem byla u p. doktorky a potvrdila mi, že jsem ve 4tt, na UZ ještě nebylo nic vidět, mám zvýšenou sliznici jinak je vše ok, podle posledni ms to vycházi na 6tt, ale chápu:) každopádne mě popadl divný strach.. jsem tedy tehotná? bojím se aby se něco nestalo.
nechci být strašpitel, jen se chci ujistit a zeptat na zkušenosti ve 4tt, jak to slo dal apod..
moc vsem predem dekuji za odpovedi ![]()
jinak posledni test, je ze včerejška. mamatest 10 a čárky už jsou značně silnější, že?
Už pomalu to bude 2 roky co se snažíme o miminko ale nikdy to neklaplo s přítelem jsem už 5 roků ale nikdy se mi tohle nestalo že bych měla druhou slabou čárku
strašně jsme byli šťastní… pak jsem to zkusila za dva dny a dnes a nic jen jedna čárka
dva dny zpoždění co si o tym myslíte? Zítra chci jít na gyndu jestli to zítra nedostanu
@hanna98 to jsou dálnice
ano..jsi těhotná..vydrž…jde to teď rychle.. ![]()
@Katty1215 dušík je vidět na všech..který je ten poslední? Ale pravda..na 2 dny zpoždění je to slaboučké..záleží kolik dní jsi od případného oplodnění…