Slabý duch na testu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
59
15.5.20 17:59

Co myslite? ve skutecnosti je trosku tmavsi ale jen o trosku..je to duch nebo ne? mametest 10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
P13
276
15.5.20 18:02
@gabca533 píše:
Co myslite? ve skutecnosti je trosku tmavsi ale jen o trosku..je to duch nebo ne? mametest píše: Více

Já ducha vidím :-) už jsem zjistila, že pod určitým uhlem monitoru to jde vidět líp, ať to sílí! I když vlastně nevím, zda je to důležité, aby to sílilo? Mě tedy sílí dost pomalu, ale nikde jsem nenašla, zda je to pravidlo o tom sílení? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
15.5.20 18:23

@P13
dekuju..clearblue mi takhle taky vysel delany ted odpolko tak ja nevim at se zbytecne neraduju :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11736
15.5.20 18:47

@gabca533 vidím pěkně, gratuluji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
15.5.20 19:03

@kotaska91
no neni cemu, zkousela jsem to ale mam kramy takze vubec nevim zda kramy ovlivni vysledek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11736
15.5.20 19:22

@gabca533 ty to nemají jak ovlivnit, ale zkus zas za dva dny a pokud sílí tak je to jasný, já měla známou co měla MS až do 6 měsíce a vůbec nevěděla že je těhotná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
15.5.20 19:55

@kotaska91
zkusim pak pridam fotku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.5.20 07:58

Musím se pochlubit holky test krásně síly

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11736
17.5.20 08:17

@Jaruska 2018 super :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
18.5.20 17:28

Asi biochemické ???? ale třeba je ještě šance

Ahoj holky, ani nevím jestli potřebuji podpořit nebo nalískat za to, jak pořád dokola čtu prispevky, které mě jen stresují, ale věřím že nejsem sama v tomhle koloběhu čekání a marných pokusu.
Už miminkujeme skoro dva roky. Jednou se povedlo, ale šestý den po vynechání MS mimi odeslo biochemicky. Od té doby jsme rok na klinice IVF a střídavě zkoušíme sami, IUI, sami, IUI…bez výsledku. Minulý týden jsme měli domluvenou schůzku na jiné klinice, protože jsem chtěla nechat udělat imunologické a genetické testy nás obou z krve a lepší spermiogram a chtěli jsme rozhodnout zda jít na umelko. Ale den před návštěvou jsem namátkou udělala test, bylo to v den kdy měla přijít MS. No a malem jsem omdlela že se vyrýsovala druhá čárka. Smluvený termín jsem zrušila a tiše čekala až do dnes, zda už se na nás štěstí usmálo.
Ve stresujícím čekáni aby MS nepřišla jsem dnes došla na krev…a výsledek je HCG 114,4 což je od poslední MS málo :,( smiruji se s dalším biochemkem. Ale i přes to máte některá zkušenost že se stal zázrak? A jak zvládáte nestresovat se a brát to s nadhledem…já jsem moc smutná a už unavena nezdary v honbe za tím uzlickem štěstí :,( :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15227
18.5.20 17:34

@Chuchyna bez za dva dny znovu na krev. Jiný způsob jak zjistit, jestli je to v pořádku není. Kdy si měla ovulaci? Jak dlouho máš zpoždění ms?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
18.5.20 17:44

@karkarka půjdu ve středu. Pokud ovulace proběhla v termínu tak musela být 27. 4. Možná je tam odchylka o den dva později, ale to na situaci stejně nic nezmeni. Dnes je to 7 dní zpoždění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11736
19.5.20 08:55

@Chuchyna já bych ještě černé závěry nedělala, zkus test a uvidíš, jestli zesílil a pak třeba zítra zajdi na krev a budeš vědět určitě co a jak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
19.5.20 09:17

@kotaska91 no snažím se, jak můžu. :nevim: psychika dostala dělo. Nikdy mě nenapadlo, že to bude takový maraton.
Krev zítra ukáže. Díky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
20.5.20 17:33

Ahoj ženy, tak jsem zpět a opět zmatenější než prvně, dnes jsem byla na kontrolni krvi, od pondělí HCG ze 114.4 stouplo pouze na 128. Což je v háji, mrňous se nevyviji. Ale hodnota neklesá, takze ted mam strach…z mimodelozniho. Myslíte že je to možné? Zítra jdu na kontrolu asi rovnou na ultrazvuk.
Je to na prd. :,( Je mi hrozně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital