Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@sisi 1111 pokud jde o kávu, tak se to dá naučit, pít jí bez cukru.. Sladila jsem jeden až dva cukry, ale jelikož shazuju kila, tak jsem ubírala, ubírala - postupně, a dneska už je to pár měsíců, co nesladím ani čaj ![]()
@sisi 1111 koupis ji v DM drogerii, je to taková voda v male lahvicce. Jinak ale do kafe podle me dobra nebude… já bych cukr zrušila a nahradila troskou mléka. Taky jsem si musela zvyknout, když jsem mela tehotenskou cukrovku.
@sisi 1111 Dá se koupit i sypká, v lékárně, v drogerii, ve zdravé výživě, na netu, např.
http://www.piniapharma.cz/…apharma.html?…
@sisi 1111 píše:
No, holky, mě jde snad jen o slazení ranní kávičkyhlavně. Protože bez cukru se to nedá ani pít, nechutná mi. Ale bez ranní kávy jsem jako ryba bez vody
… Jinak, při pečení používám běžný cukr - je to pro rodinku, já si dám fakt minimálně, tak jeden kousek na okošt. Jinak se snažím jíst zdravě..A je fakt, že kila letí dolů krásně, tak bych si to nechtěla pokazit
Tak si dej půl lžičky třtinového, takhle malá dávka denně neuškodí ![]()
@sisi 1111 píše:
A ta Stevie je co vlastně? Koupím v lékárně?
V lekarne, v marketu nebo ve zdr. vyzive urcite.
Kupuji v tabletach i sypkou.
@Meha Je, moc díky za odkaz. Aspoň vím, jak to vypadá. Zkusím to. Děkuji všem ![]()
Nezlobte se na mě, ale Stévie je hnus.
To už radši nesladit vůbec.
Cukr ani med nemůžu, tak co si vybrat? ![]()
Sladím si kafe stévií- kupuji si ji v tabletkách.
Doma hnědý cukr- ale minimálně- za rok jsem shodila 12 kg
@lyrica
Vyzkouším. Taky nemám moc na výběr. Současná náhražka, kterou jsem zkoušela obsahuje zase laktozu.
![]()
@Meha
Dobrá rada nad zlato.
Já to mám jako zdravotní omezení, ne manýr.
A nejenže nesmím „sladit“ nápoje, ale nemůžu cukr ani v jídle a bez „přislazení“ mám občas problém s žaludkem. ![]()
@sisi 1111 Tak v tom případě to neřeš, do kafe si sirup těžko budeš lít, ta trocha cukru ničemu nevadí. Na umělá sladidla se vyprdni, to je mnohem horší
@hellivete A co nějaké ty sirupy? Datlový, javorový, je mnohem více druhů.